Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó volt ma a veszprémi veterántalálkozóóóóóó Cobrával 2 személlyel nagyon szépen ment végig.
annyira szép,hogy már a látásom is elhomályosul.. http://www.jofogas.hu/veszprem... a kockázatokrol kérdezze meg fényképészét,vagy nepperfotosát..
nna zsírkirály :D ezért elég nehéz kiszűrni a neten hogy ki nepper és ki nem :D lényegtelen az de hogy ha valaki venni akar vmit az saját maga tudnia kell hogy mit ér meg számára az áru. azért teccik.
Igen ez is hiányzott a hengerből eléggé rossz volt ez a vezető
Ha nem nicasilos a henger, sokat lehet javítani a szerelés menetén, ha a gyárinál sokkla jobban, hosszabban gyűrűbevezető letörést csinálsz a hüvely aljára.
Utálom ha a gyűrűstift olyan helyen van ami miatt nehéz a hengert rácsúsztatni az egészre :(
Te meg agyat marharépa.
Tízezer.
Cserélj szemüveget
Reszelgetem a masinámat.
jaja. azért -65-70 az reális ami biztos mert a haverom volt kölcsönba ktm ponyja és 14-es karbival 65 volt a vége de szépen elpöfögött.
csak kár hogy eladták...
:S
Mert azthiszik 100 as óra van benne megy 90 et. Az enyém alulról karistolta a 70 et amikor 17 es karbit raktam rá
Összevaló az a a két motorházdarab?
nem úgy néz ki...
Sziasztok!
Keresnék ehhez a kerekekhez hátsó féklapot ( amin a fékbetétek is rajta vannak) esetleg első tárcsát, alsó felső munkahengert.
kapaszkodjatok meg! ez 90-et megy a póni! http://veteranapro.hu/segedmot...
Nekem is szerezhetnél egy főfékhengert a 80-asra..
Ezt úgysem értheted no! Ez tipikus kibontakozása az antiszocialitás definiálásának.
Te tudod.. Nekem nem szívás a kisköbcenti.
Én egy újabb hulladék KS 80-as blokkot szereztem...
Plusz zsír új féket, szinte ingyen.
én értelek. csak indulási ponttól a érkezésig között nem fogok azért döcögni. de amikor felvonulás van hogy ott szokás döcögni
az nem gond.
De ha dömsödről mondjuk lakitelekre na az 50-60nnal menni végig azért kicsit szívás. és veszélyes a őrült autósok miatt akik képesek leszorítani... remélem érted a célzást...
Mértekell 100-al menni?Motoros talin Komáromban volt sok Simson MZ veteránok is szép számmal.
Értem én... Te máshol buzulsz, ahol nem kell 100-al menni. Egyébként a találkozó nem arról szól, hogy mivel érkezel, hanem arról, hogy motorosok jól érzik magukat egy nekik szervezett rendezvényen.