Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sachs 501/4 Ckf blokk alkatrészek eladók.
Egy jó blokkféllel a kettőből lehet egyet
Komplett blokk törött blokkféllel.
Henger sérült stb.
3 gyújtással,trafó nélkül.
Ha kell kép tudok küldeni.

Egy doboznyi alkatrész.Kompletten minden 12 000Ft.Kb vasárban van.
Gyújtásokról nem tudok semmit sem,ha kell tudok mérni ha mondjátok mit hogyan.
Vezérlésében (is) folytották ha többel akarsz menni válassz a gyártó egyéb típusából ami többre képes.
Jó de mégis hogyan lehet ezt véghezvinni? Mert hogy a karmos lehúzó elgörbítheti az biztos.
Nem arrról volt szó, hogy lehet lehúzni rólad a kínai kabátot.
Keresem a fojtást.Lehet,hogy a variátorba van?Nem megy ki az ékszij a végéig,nincs is fényesre kopva,de nincs a tárcsák közt távtarto.Lehet magába a variátorba?Mert nem ér össze a két tárcsa,kb2mm hézag van.
Hogy kell levenni ezt a variátort?Olajszüröfogoval probáltam,,sikertelenül.
Hidd el gondolkodtam rajta és nem is lenne rossz ötlet. Rituálisan felgyújtom.
Egyik fosról a másik fost.
Tudom javasolni a benzin - gyufa keverékét.
legyen már valami motoros téma:
Simsonról hogy lehet lehúzni a babetta lendkereket? Sima lehúzó nem fér oda...
Zoli kívánsága teljesült
Hat a kanya vajja ki a szemedet te fonepper,most sajnalod aztat a kis lovet?
Te nepper teee hát eladtad az összes magyar német osztrák motort teeeee gelesztás.Hát szóvalesz a zsótinak aztán megöletel meg pitbúkutyákkal megetetel.Aszonta ha feljösz szopni foksz mint a kismalac hemore.
hue kocsog
Hülye Simsonos.
Na mivan?

MA még nem volt semmi fight...
Egyszer valahol hallottam de már nem emlékszem hol::::
* Hé buzik melyik fingott?*

Like én eddig szinte minden motoromon buktam kivéve amelyiken nem
most is memoriazavaros vagy,mint a riga ügyben azt mondtam csak,hogy ha adnak érte 1000-1500 euro,ahogy kint is hirdették,akkor annyiért én ia eladom.és ez nem ugyanaz,mint amit te csinálsz! ugyhogy te vagy kétszinü buzi..
like
Motoron csak bukni szoktam, de aki nem nepper, az faszt se számol, hogy mi mennyibe vóót, hanem fejleszti és élvezi.
like
Hihetetlen fordulathoz érkezett neppervetélkedőnk IV. fordulója.A csapatok halált megvető bátorságról teszen tanúbizonyságot amit saját édesanyjuk megszerzett erkölcsi érdemeinek porbadöntésére is feltudnak használni.

Elképesztő híreket kaptunk a kulisszák mögűl: kiderült, hogy mindenki nepper és akármennyire is utálják egymást mégis maguknak köszönhetik azt, ahol tartanak.

Úgytűnik két táborra szakad a mezőny
I. akik bárkin képesek átgázolni
II. akik a dicső múlt megfakult emlékeit próbálják egy egy lázongó hozzászólásukkal felidézni ÉÉÉÉS egyízben elítélni a jelen kor űrhajós neppereit.

Látszólag a nagy együttműködés következménében és egymás régen elkövetett baklövéseiben kapaszkodva egymást rántják a sűlyesztőbe.

lájkúd ha buktá mán motoron és nemvagy nepper
Én a helyedben kétszer is meggondolnám hogy beszélek.