Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hűűdeszép orosz esztergagép zőőd:)

Rakjatok má össze egy Cobrát valami hulladékból racéra.
Te nagyonokos most vettem észre hogy annak idején kérted ha tudom adjak el egy két motorodat külföldre. Kétszinű buzik vagytok a Berki kollégáddal.
Él és virul.:D Ma mentem vele egy meredek utcán 90 el.:D Valami fehér furgonos verette neki aztán megmutattam mi a Cobra.:D
telitalálat wow de kifizette azt csinál vele amit akar. ha többért tudtam volna gyorsban eladni én is a németeket választom de azonnal kellet a pénz egy telefon és volt cobra nemvolt cobra beteg lett a fiam olyankor nem számit semmi nekem mehet minden a levesbe a család az elsö!
háát ha a slickhez kerül,akkor csak német benzint fog látni..
Már nem,tavaly eladtam egy év állás utánn olyanhoz került aki talán megbecsüli.De ha lett volna gubám akkor sohasem adom el de inkább a honda maradt meg,azért sajnálom a kicsit.pfffffff.
de azért te se babettával járkálsz,hanem cobrával..
Baszkera akárhányszor beleolvasok a forumba mindig basszátok egymás száját de ha jolesik hajrá!Énszerintem minden motor jo ami nem rohad le alattam az uton mindegy hogy babetta vagy ducatti a lényeg:ne keljen tolni! na további sok szájkaratét.NINJA!
Nem, te hülye vagy.

Én motorozni szeretek, ezért használok Zündapp-ot.
Arra nem gondoltál Te nagyon debil, hogy az 5 gangosokat is lehet tuningolni?
Te mit élvezel, hogy azzal kelljen faszkodni, hogy menjen a 45 km/h-ra korlátozott hulladékod 80-at? Amit ezzekre fordítasz idő, azt inkább a gyerekeidre fordítanád.
Istenem, kár is foglalkozni veled...
Értem te tudod ha jól esik csináld ehez nekünk semmi közünk.Sok sikert a tuninghoz!
Nem, te hülye vagy.
te papagáj bakker.
4 gangossal is lehet elérni a 80-at. én anno a simómmal 3 gangosan 60-assal és tervezett rezóval 83-at ment alattam 17-es elsőlánckerékkel! itt tudom a lánc a gond nna.
nem tudod mi a hobbi fogalma? ez élvezem hogy ha ki tudom valamennyit hozni a motorból.
ha alap motor ami pl 5 gang és megy 100-at az számomra unalmas mert nem izgat.
vannak aki sokat szeret motorozni van aki szeret szerelgetni.
nna én a kettő között vagyok valahogy.
Undorítóak a zündappnak a 40-es meg 25-ös dolgai!Undorítóságra ők viszik a pálmát 70-es évek közepétől.
Nem én raktam a képet...
De konkrétan az én motorom
Már nem így néz ki, de kösz a képet! Majd rakok fel a jelenlegi állapotról ha lesz rá időm
na,tessék! lehet nepperkedni.. http://veteranapro.hu/segedmot...
4 gangoshoz van blokkom..
jaaaa,a gerzsonbá-nak ment az üzenet,csak nem vettem észre hogy ki rakta fel a képet...
ha jol látom ez négygangos ,ilyen blokkom van...irj emailt,ha érdekel..
Igen mert a te álomvilágodban annyit nepperkedek hogy már egy Veyron áll a garázsban körberakva PukKobrával meg káeszündappal csak dözsölgetem a tenyeremet és várom a többieket huhuhuhúúúú
DDD:)
Nem fogod fel, hogy ezek a szarok erre a kevés sebességre vannak tervezve?
Az Isten verjen már meg, vegyél egy kurva 5 sebességes motort, és akkor rájössz, hogy tuning nélkül viszik az "álom" 80 km/h-t, félgázon
Az Isten verjen már meg, vegyél egy kurva 5 sebességes motort, és akkor rájössz, hogy tuning nélkül viszik az "álom" 80 km/h-t, félgázon