Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem fogod fel, hogy ezek a szarok erre a kevés sebességre vannak tervezve?
Az Isten verjen már meg, vegyél egy kurva 5 sebességes motort, és akkor rájössz, hogy tuning nélkül viszik az "álom" 80 km/h-t, félgázon
Az Isten verjen már meg, vegyél egy kurva 5 sebességes motort, és akkor rájössz, hogy tuning nélkül viszik az "álom" 80 km/h-t, félgázon
Visszamennyé
Dászíp verhovina.
Izé, pukk :)
Szia Motorosmedve!
Amúltkor megadtam neked a telószámomat, majd hívj fel, mert számlaszámot nem szivesen írok az interneten. Ha átgondolod mi érdekel, akkor megnézem neked. Mostanra elég sok Cobra cuccom összejött, esetleg tudok átadni belőle, bár mióta fent van egy pár a vaterán, azóta sok cuccot elvittek belőle
Én felajánlottam, hogy mehetsz a KS-el, de basztál rá...
Az Isten verjen már meg, vegyél egy kurva 5 sebességes motort, és akkor rájössz, hogy tuning nélkül viszik az "álom" 80 km/h-t, félgázon.
Ilyen:
hm jah de azér a sima 2 felömlővel kb 50-55-öt ment de ezzel 73-at ment. de itt az a baj hogy kurva nagy a hátsó lánckerék és ezért kéne kicsit kisebb akkor már jó lesz. tieden a hátsó fogason mennyi van?
rakhatnál be képet,hogy milyen? hány sebességes,stb...
Fogadjunk, ilyet is vettél...
Ilyet látott már valaki? Képgyüjteményemben találtam. Automot 125. 4 ütemű.
Sziasztok!

Ritkán írok ide, de most szükségem van a segítségetekre.
Konkrétan egy komplett Zündapp blokk kéne....
Szerintem a léptető villa lehet a nyűgje a jelenleginek, mert nehezen veszi a sebességeket, beragad sebességbe satöbbi ...
Széthúzni nem szeretném, mert akkor már új csapágy, tömítés, szimering, csere lenne. Anyagilag nem vagyok eleresztve, de remélem van valakinek eladó jó állapotú blokkja (?)

-Gergő-
Nem lehet ezen bukni. Ha úgy veszed nincs aranyáron. Ha már Pakson van gondoltam Kedves is leszek meg Nukleár-is...
nem unod még,hogy az aranyáru dolgokat ajánlgatod? vedd meg te,és bukjál el nagyot rajta..
Megy mint a távirat. Érdekes módon ez alapból kb úgy pörög mint a tuningoltad.
Lehet az lesz a baj.
A kompresszió biztos jó jó mert új henger,új dugó van benne
Közben ezt találtam,de ki tudja,hogy jo-e?
link
Szeretem először beszerezni az alkatrészt, utána nekiállni szerelni. De ha másképp nem megy..
sztem ez olasz lehetet..
a a gyári lánckereket vidd bármely motoros boltba és akkor lemérik neked és akkor kikeresik. :)
Írtad, hogy most lett felújítva. Kompresszió milyen? Új dugót raktál bele?
Kormos gyertya + 3-4rúgás után kipufogóból folyó benzin = Rengeteg üzemanyag! Fúvókát vissza raktad a karbiba? Esetleg nem sok az olaj a benzinben?
A kábel kivezetése elég béna az biztos
de nincs megtörve
úszó nem akad fel mert 3-4 rugás után csöpög a cucc a kipufogóból