A tekercs kivezetése is elég béna, nem tört meg egy kábel, ami le tud testelni? Úszó esetleg felakad és nem nyit ki? Benzincsap szűrője nem koszos/dugult?
Vettem a vaterán lábtartót, de későn vettem észre, hogy a tiéd.. Azért érdekelne a többi, cobra-kompatibilis alkatrészed is.. Írj egy árlistát légyszives! Ja, meg a számlaszám is kellene, rendezni a dolgot.
Tömítések jók,szimeringek újak
gyújtás szerintem jó helyen van gyertya jó és mégse indul
de amikor gondol egyet akkor beindul megy is mint a meszes.
2 hete lett generálozva és az összerakás után ment is 2 napig de azóta nem is pöffen.
Fogalmam sincs. Tömítéseket nézd át, karburátort ha vízhűtéses akkor a hengerfejtömítést meg a többi tömítést. Tűszelep, gyertya, gyújtásidőzítés. Sajnos nem vagyok távgyógyító...
Üdv Mindenkinek!
Segítségeteket kérem!
Olyan gondom van, hogy van egy Puch Cobrám és nem indul be.
Gyújtás jó, szikra van, kaja van és mégsem akar indulni.
Mi lehet a gond?
Szia.
Az enyém amit levettem meg 9 fogas belül, ha jól számoltam, te is jól számoltad a 8-at ? Ideteszem a szakiknak is : http://oi47.tinypic.com/6zykd4...
Ilyennel szolgálhatok, valaki meg tudja mondani biztosra jó-e ez neki ?
nnna srácok!
végre ma lemértem a ktm cafe raceremnek a végsebessségét gpssel.
73 km/h volt a vége miután elkezdett utána dadogni...
DE viszont még többet kéne mennie amúgy itt a láncáttétel lesz a tuti gond. mert elöl 13fog az oké de hátsó elég nagy asszem 44 vagy 42 fog.
és kéne 36-38 fog akkor meglenne a 80-as határ...
AKINEK van hátsó lánckereke 4 csavaros kivitelben 38tól alatti akár 32-ig van az szóljon mert kéne!
de nincs megtörve