Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elég béna a kivezetése az biztos
de nincs megtörve
Nekme is van kaja a hűtőben, benzin meg van a benzinkúton, szikr meg az öngyújtóban, oszt make she megy:)
a retesz nincs elnyalva
a gyertya az kormos egy kicsit
A tekercs kivezetése is elég béna, nem tört meg egy kábel, ami le tud testelni? Úszó esetleg felakad és nem nyit ki? Benzincsap szűrője nem koszos/dugult?
Inkább a váz kellett volna.. Köszönöm. A gyertya milyen? Kormos/őzbarna? Lendkerék alatt a reteszt nem nyalta le?
cseréltem már gyertyát is de akkor sem akarja az igazságot
Elkúrtam, nem kicsit! Nagyon!

Vettem a vaterán lábtartót, de későn vettem észre, hogy a tiéd.. Azért érdekelne a többi, cobra-kompatibilis alkatrészed is.. Írj egy árlistát légyszives! Ja, meg a számlaszám is kellene, rendezni a dolgot.
Nem hiszem ,hogy eladom.
Amúgy csak a blokkja cobra.
Suzuki TS vázba van beépítve
Ha el is adnám akkor 30.000-ért
Azért első körben cserélj gyertyát..
Mennyit kérsz érte? :)
Tömítések jók,szimeringek újak
gyújtás szerintem jó helyen van gyertya jó és mégse indul
de amikor gondol egyet akkor beindul megy is mint a meszes.
2 hete lett generálozva és az összerakás után ment is 2 napig de azóta nem is pöffen.
Fogalmam sincs. Tömítéseket nézd át, karburátort ha vízhűtéses akkor a hengerfejtömítést meg a többi tömítést. Tűszelep, gyertya, gyújtásidőzítés. Sajnos nem vagyok távgyógyító...
Üdv Mindenkinek!
Segítségeteket kérem!
Olyan gondom van, hogy van egy Puch Cobrám és nem indul be.
Gyújtás jó, szikra van, kaja van és mégsem akar indulni.
Mi lehet a gond?
Szia.
Az enyém amit levettem meg 9 fogas belül, ha jól számoltam, te is jól számoltad a 8-at ? Ideteszem a szakiknak is : http://oi47.tinypic.com/6zykd4...
Ilyennel szolgálhatok, valaki meg tudja mondani biztosra jó-e ez neki ?
Az a baj,hogy én csak ilyeneket találok róla:variomatic
Holnap jön valaki Soltvadkertre, vagy Makóra? Nemzetközi találkozó lesz. Én ott leszek! szombaton átgurulok Makóra, ott jobb lesz a program!
Ezért kellene nagyobb fogaskerék! Bár nem tudom hol van benne fojtás.
Tudom kitaláltam az előzőekből amit írtál. Valami morini meg piaggio alkatrészek között kéne ezt keresned de ezek fojtva voltak 40 km/h ra
Variátoros, fokozatmentes sebváltoja van.
Valami olaszblokkos ez. Ismerősnek volt egy ilyenje membrános volt 4 sebességes.
Ez szerintem nem megy rá.Belül nekem nyolc fogas kell,ez meg 6 fog.
Nem tudom milyen blokkos.
nnna srácok!
végre ma lemértem a ktm cafe raceremnek a végsebessségét gpssel.
73 km/h volt a vége miután elkezdett utána dadogni...
DE viszont még többet kéne mennie amúgy itt a láncáttétel lesz a tuti gond. mert elöl 13fog az oké de hátsó elég nagy asszem 44 vagy 42 fog.
és kéne 36-38 fog akkor meglenne a 80-as határ...
AKINEK van hátsó lánckereke 4 csavaros kivitelben 38tól alatti akár 32-ig van az szóljon mert kéne!
te.. azért kéne kép a blokkról mert kétféle van mert egyik a puch féle blokk a másik meg olasz blokkos...