Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv! tanulni nem szégyen! Talán segit!
http://www.zuendapp-daten.de/m...
Illetve még a motor típusát sem tudom egyáltalán hogy KS e. Zündapp 530 van a táblán írva de ez elöl is dobfékes pedig tárcsásnak kéne hogy legyen. Régifajta körlámpás de már alukerekes furcsa lehet hogy kókány
Ráleltem egy leírásra de nem értek németül:(
Sziasztok!
Eddig csak néha olvasgattam a fórumot, régóta szerettem volna egy Zündappot. Tegnap sikerült egyet vennem, blokkja kosárban erősen. Pont most értem a végére a kuplung ahogy Slick társatok leírta eléggé trükkös de autó rugóösszehúzóval megoldottam. Minden rendben vele. Valami léptető volt a gondja szerencsére adott hozzá a tulaj 4 darabot még ami jó (hurrá). Most ott tartok hogy a kuplungdeklin van a váltóbeállító kuplak aztán valahogyan be is kellene állítanom a váltót. Valaki tudna rá mondani valami módszert hogyan vágjak neki? Mert nem olyan egyszerű mint a simosnon, hogy nézem hol kattan be a helyére. Ha lehet segítsetek már. Minél előbb menni szeretnék már a szörnyeteggel.
http://youtu.be/5tEjmQli81o átalakítottam a dobot. amúgy 80-as 4 gangos félótómata. de megy azért jól :D
Replicator.
Nemaz.
Addig még sok víz lefolyik a Dunán!
Látod így nézünk ki a puchok mostanság háttérbeszorultak de még eljön az idejük.
Majd elolvassa és jól tudomásul veszi, ha akarja! Esetleg nevet egy nagyot magában..
Akkor Puchinator=Sachsinator?
Az enyém jobb lesz ehez nemfér készség mondjad meg neki!
Van köztünk olyan, akinek ez gyáriban van meg, oszt mégis amatőr kezdőnek, meg hülyének nézik.. Erről ennyit.
Ha magnéziumok a felnik, nem kéne porfesteni.
Ilyen lesz.A Galvánból a cuccok nagyrész már megjött bár egykét dologot elrontottak majd visszamegyek verekedni meg még néhány apróságot viszek szép fényesek lettek azok is felninek még porfestetni viszem a telószárakkal fékfalakkal lánckeróaggyal együtt meg amit még tudok csináni csinálom.
Replicába lesz.Még megkapja a festékét és széplesz.
MZ-be?
nade ezek mire készül?
Készülnek a felnik.
Mondom szeretek. Lehet diszleksziás vagy de nem írtam hogy tudok is. Van rá gyógyszer jóltudod.
Szeretsz szerelni?! Lehet, hogy szeretsz, de sokszor olyan alapvető dolgokra kérdezel rá, hogy a fórumon kívül csak röhögnek rajtad!
Vagy csak szimplán adja ide.:D
NA UGYE? azért jó ezek a puch féle blokkoksok. :D egyszerű a szerelése :)
Miért nem kérdezted meg az eladotol hogy van e hozzá valami alkatrésze még?Akkor elöszedett volna egy kosarat amiben benne volt az énáltalam odaadott elsöláncskerék garnitura ha még megvolt biztos meg birtatok volna egyezni!Ez a baj a villámbizniszekkel. de ha szépen megkérsz jövöhéten megyek hozzá és megkérdezem menyiért adná a cuccot.
Jíjnecsinád mááá
Akkor organizálj laposvasakból egy lehúzót.
HA a laehúzókarokr abroncst csinálsz nem ugrik le.