Valoszinüleg igazad van,de én ugy érzem több van ebben a motorban.És mivel nem ismerem nem tudom eldönteni,hogy jol mükődik vagy hibás. Sajnos nem tudom szétszedni a variátorát,de szerintem akad valamelyik görgő. Ezért nincs meg az a centrifugális erő amely összepréselné a tárcsákat és kivinné az ékszijat a végére. Nincs benne fojtás,ugyanis kézzel őssze tudom nyomni a tárcsákat ütközésig,csak olyan darabosan,nehézkesen lehet mozgatni,lehet tele van kosszal vagy mittudomén. És ugye szeretném,hogy normálisan müködjön,nem nyugszom bele,hogy "jo az ugyis neked elég a 40"!
Csak nem tudom szétszedni,eltörni meg nem akarom!
Fórumon belül olcsóbb. 100 körül vihetitek. Igen legendás márka utolsó példányai között volt ez. Mivel egy helyen készült a híres Münch Mammut motorokkal. Fogalmazzunk úgy ez kis Münch volt. Használj bundleboxot, arra való ez. Azt a címet adod meg szállításnak aztán a bundlebox továbbküldi neked.
Nézd, ha magadra ismertél az írás mondanivalójából, akkor neked is szól! Egyébként az igazán bosszantó az, amit írtam! Nem tudom kintről megszerezni az alkatrészt. Egyszerűen nem adja magyar kézbe a külföldi! Egyébként érdeklődés szintjén: Mennyi a Horex ára?
Azzal már máshogy fog viselkedni a gép de én nem erőltetném 40-revan kitalálva elkell fogandi a német/osztrák okosabbn tervezett motor mint ahogy sok marha gondolja a folytás fogalmát kárvolt belevinni mert ezek nem folytva vannak hanem jóra kitalálva.
Gondolom nekem is címezted... Reális áron amennyit valójában ér a motor itthon is eladnám szivesen. De gombokért nem fogom. Tegyük fel ottvan a Horex ami ritkább mint egy Cobra vagy akármelyik Zündapp. És kell valakinek? NEM. Kint meg kelendő dolgok ezek. Ha itt is megadnák a valós értékét eladnám itt de nem adják meg. Persze itt a fizetések stb függvényében egy darabig nem is fogják. Cobra alkatrészem meg van bőven meg más Puch is. Szóval ilyen oldalból nincs veszélyeztetve a márka itthon. És amúgyis szabad piac van és ország azt veszek és azt adok el amit akarok. Az hogy munka mellett jön belőle mellékes az meg plusz. Ha annyira kell egy bizonyos motor hát vedd meg. Érdekes módon alig nézem az internetet és ha kell mindig meg tudtam venni amit akartam mert nem volt rá érdeklődő. Példának okáért Lui motorjára is csak csere ajánlatok voltak. Miért nem vetted te meg vagy más a fórumból? Több napig ott volt. Ha meg megveszem megy a genyózás meg az irigykedés. Ennyi erővel töröltessétek a discoveryről az összes nepperkedős műsort mert abból most rengeteg van. Pl Licitvadászok, Autókereskedők, Régi Fegyverek, Zálogcsillagok (History), Ki ad többet, Szerintem egyszerű a képlet. Szeretek motort szerelni (jobban mint motorozni amúgy) és ha még pénzem is van belőle az mégjobb. Meg néha eladok pár olyan motort ami nem az enyém mert megkért valamelyik veszprémi ismerős hogy adjam el akkor miért ne? A pénz az pénz. Vagy valaki mondaná neked hogy figyelj rakd fel a hírdetést és kapsz belőle 20 ezret akkor aztmondanád fújmocsokneppernemkellapénzed. Mostanában senki sem vesz egy értelmes motort sem itt a fórumban. Ja igen Toomy megvette a dupla tárcsafékes Sachsot Paksról. Na ez egy jó motor. Meg amúgyis ha nem veszek meg egy motort amin van pénz ottvan a többi nepper aki csak olvassa ezt a fórumot pár néha beleböfög (Tudjukkik) hát azok megveszik. Inkább már akkor én keressek rajta pénzt mint mások nem? Ha nem venném/cserélném el a motorkat akkor is lenne valaki aki kiviszi.
egyébként megsúgom hogy nekem jelenleg 7 ktm cometem van a műhelyemben abból egy darabokban van. és eszem ágában nincs hogy kivigyem külföldre
csak max ha nagyon szarban lennék akkor pár hazai gyűjtőnek adom vagy ktm szalonokban hátha.
Lui_3 kolléga megint jól mondja! Ha a családról lenne szó, én sem gondolkodnék, bármit eladnék, ami azonnal pénzt hoz (itt is vagy egy-két illető, aki szívem szerint azonnal a szervkereskedőkkel barátkozhatna).. A nepperkedéssel csak az a baj, hogy rendszeresen, pár forintért. olyan ritka motorokat is eladnak külföldre, amihez nincs már alkatrész sem, de a legbosszantóbb mégis az, amikor ugyanezekhez a ritkaságokhoz való alkatrészre a külföldi eladó odaírja, hogy az EU-n belül bárhová, de Magyarországra nem küldi el! És tökmindegy mennyire drága, itt nem kapod meg! De innen fillérekért viszik ki a szarházi nepperek keze alól..
Szerinted 51200km-el, eredeti blokkjával, 32 évesen melyik mai motor fog bárhová elvinni 75-80-as utazósebességgel, felpakolva(tanktáska, hátizsák, hátul sátor-matrac-szék-stb +120kg körül vagyok) egy nyekkenés nélkül a mai tetvek közül? Az enyém megcsinálja, de szerintem itt bárkié ugyanilyen.
Szólsz brumónak farag neked olyan hengert, hogy hanyattesel.