egy kérdés.- lehet hogy hülye kérdés. de inkább emzoli segítsége kéne. hogy a mexás motoron multiméterrel lehet e kiszámolni a motor fordulatszámát valahogy? ellenállás, volt, amper? vagy sehogy? mert a fekete cometen akarom kimérni mert már eléggé visítós hangja van de tuti még nem 10 ezres feletti a fordulata .
Slampival szerettek más zsebében turkálni látom. Az LK 600 nem valami jó modell. Nem nagyon lehet beadni itthon hogy 50 es a rendőrnek mert nagy a henger. Kint meg azért mert 80 as.
de egyébként nem lesz olcsóbb ha másolom.
mert gondoljuk hogy 70-esre hüvelyezni az cirka 15 huf, akkor a jóminőségű membránszett használtan kb 4-5 ezer körül. és akkor aluttömb esetleg hegeszteni kell így kijönn 20 ezer felett amikor elég 13ezerér megveszem a hengert plusz postával németből. ez a egyszerűbb módja.
végre megtaláltam egy oldalt ami hónapokkal ezelőtt kerestem de megvan a www.puchshop.de
az ott kemény cuccok vannak minden puchoz.
érdemes benézni. és most vannak akciók is
Amúgy meg frekvenciamárássel szokták, ami vizsont nincs a teszkós multikon.
https://fbcdn-sphotos-a.akamai...
mert gondoljuk hogy 70-esre hüvelyezni az cirka 15 huf, akkor a jóminőségű membránszett használtan kb 4-5 ezer körül. és akkor aluttömb esetleg hegeszteni kell így kijönn 20 ezer felett amikor elég 13ezerér megveszem a hengert plusz postával németből. ez a egyszerűbb módja.
csak szinte mindennap fáradt vagyok.
az ott kemény cuccok vannak minden puchoz.
érdemes benézni. és most vannak akciók is