Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Íme a korábban említett Lohner 125.Ha valakit érdekel megadom a fószer számát.
épp ezaz hogy nem ismert az alapjárati fordulata..... ha lenne meg akkor elég csak kiszámolni.
Háát, épen ki lehetne számolni, akár voltméréssel is, ha ismert lenne generátor különböző fordulatokra leadott feszültsége.

Amúgy meg frekvenciamárássel szokták, ami vizsont nincs a teszkós multikon.
Akkora a hengere, mint a narancsomnak.
egy kérdés.- lehet hogy hülye kérdés. de inkább emzoli segítsége kéne. hogy a mexás motoron multiméterrel lehet e kiszámolni a motor fordulatszámát valahogy? ellenállás, volt, amper? vagy sehogy? mert a fekete cometen akarom kimérni mert már eléggé visítós hangja van de tuti még nem 10 ezres feletti a fordulata .
nem emlékszel? még te ajánlgattad itt a forumon!
Slampival szerettek más zsebében turkálni látom. Az LK 600 nem valami jó modell. Nem nagyon lehet beadni itthon hogy 50 es a rendőrnek mert nagy a henger. Kint meg azért mert 80 as.
ez nem piacképes tipus nyugaton a slick is önköltségi áron adta:)))) volt nemrég 45-ért is,az szebb is volt...
Az a hővédő lemez nem akárhogy van lefestve!
Deszép!Az üléshuzatot odaadnám a macskáknak alomba.
Eitank vagy miez?
de egyébként nem lesz olcsóbb ha másolom.
mert gondoljuk hogy 70-esre hüvelyezni az cirka 15 huf, akkor a jóminőségű membránszett használtan kb 4-5 ezer körül. és akkor aluttömb esetleg hegeszteni kell így kijönn 20 ezer felett amikor elég 13ezerér megveszem a hengert plusz postával németből. ez a egyszerűbb módja.
jaaaj most már leesett.
csak szinte mindennap fáradt vagyok.
Látszik, hogy a gondolkodás nem az erősséged.
membránosat veszek akkor meg mindek másoljak?
Ha nagy mester vagy akkor veszel egy membránosat és elkezded másolni.
végre megtaláltam egy oldalt ami hónapokkal ezelőtt kerestem de megvan a www.puchshop.de
az ott kemény cuccok vannak minden puchoz.
érdemes benézni. és most vannak akciók is
feltoltad,vagy trélerrel vitted oda?
videószerkesztővel megtudod fordítani :D
Sajnos videót nem tudtam berakni de ment.:D Dőlt oldalra.:D