Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azthittem ez az észosztás idővel végetér és lenyugodnak az elmeállapotok aztán mégsem és a helyzet csak eldurvul mostmár bármikor kipattanhat egy jó anyázás!

Szerintem csicskák vagytok verjétek el egymást aztán kész legalább lesz min röhögni!
Slickel néha "kiverjük egymásnak, de semmi buzulás"
:)
De neked meg szétszedve állnak a garázsban még mindig jobb.:
És kit érdekel. Ennyi erővel kb ugyanaz mintha az utolsó előtti chipset megvenném előled a tescoban már azon is felhúzod magad? A következőt csak ki kell hozni a raktárból. Már az sem jó ha magyarországon marad a motor. Amúgy TE vagy itt a nemkívánt "személyiség?" értelmes hozzászólásod volt vagy egy hónapja utoljára csak nepperezni tudsz mindenkit. Gyűjtemény? Kérem ez inkább alkatrészbánya és motorbontó/megsemmisítő. Lusta vagy megcsinálni őket.
Ha nem tűnne fel, Te itt egy nem kívánt ember vagy. Egyedül emzolit nyerted meg a száddal, úgy látom, jó a nyelvtechnikád. Látszik a bennsőséges kapcsolatotok.
Inkább legyen kevés barátom, de rájuk számíthatok bármikor, mint hogy sok szardarabbal vegyem körbe magam...

Az emberek meg nem tudnak motorozni, mert minden gyűjteményi darabot felvásároltok a veszprémi nepper bandáddal.
Normális témára térve Motoroztatok a napokban? Ha igen hol voltatok?
A kulaarcú itt te vagy. te arcoskodsz itt állandóan. Igen nemtudom mennyi megy mivel nem próbáltam ki a végsebességét. Kb 60 at amúgy. Ha ez lennék akkor kevesebb barátom lenne mint neked. Ja hogy neked nincs egy sem? Bocs. Szar lehet így az élet aztán idejössz rontani a levegőt a fórumon.
Még hogy nem tudod mennyit megy...
Egy felszínes kis szardarab vagy, még a vak is átlát rajtad.
Milyen rossz lenne ha [31728] hozzászólásban történtek egy motorossal fordulnának elő... Szegény nem tudna egy ideig nyeregbe ülni.
de eladtam 100 db csirkét :P persze keretek között kell egyezkedni :P amúgy lesz másik ktm is . csak még folyik a tárgyalás :P olcsóér és sachs blokkos :P
Annyi pénzed úgysincs.
Ricsi euró árfolyamon dolgozik!
na ez a kérdés hogy mennyi ideig tartod meg magadnak? és a cometet nem eladó?
Dehoooogy. Mit képzelsz?
Látom lehet nem tudsz olvasni. Megtartom magamnak. Perpill most is megyünk motorozni Toomy barátommal innen a fórumról.
Ez a Ricsifiú nagyon kártékony a hazi nyugati kismotorok krémjére!
Szerinted hova fog kerülni?!
ne viccelj
Nemrégen amikor még Kadettunk volt lépcsőshátú isuzumotoros abban ha jól számolom 9 motort hoztunk el amiben 2db MZ 125-ös is volt ami már nem egy 20kilós motor!Mindezt tertmészetesen a csomagtartóban a végén már full profi szinten pakoltunk.
Komolyra véve a szót, senkinek semmi köze ahhoz, hogy nálad van és az sem baj, ha sokszor nem az igaz szavak világát éled. Csak NE KÚRD EL KINTRE azt a motort!
ill nézd meg az adatokat. kb 20 cm el hosszabb a dapp. anno úgy jött ide hogy ki volt szedve az egész eleje.
Pontossan mivel a dapp sokkal nagyobb kolcson utanfutoval lett hozva
Részlet a Február 13-i híradóból.. Milyen hamar megvan a baj.

"Életveszélyesen megszurkált egy fiút egy ismeretlen férfi Budapesten. A szemtanúk szerint még vita, szóváltás sem volt.

Egyelőre nem tudják a rendőrök, hogy miért késelt meg este a Széll Kálmán téren egy ismeretlen férfi egy fiút, aki a barátaival a villamosmegállóban várakozott. A szemtanúk szerint még vita, szóváltás sem volt, amikor odalépett a férfi a társasághoz, és többször megszúrta a fiút, majd eltűnt a sötétben."

És nem tudsz mivel szállítani...
bezzeg én akartam ezt a cometet4!