Nekem most pont egy kezem lenne elég a kivitt motorokra.:) Hallod lassan jobban tudod mit eszem reggelire mint én.:D Majd megkínállak holnap egy kis sonkás rántottával igen finom!
Hogy vigyen ki egy rakás motort. Aha. Persze. Neked sok fogalmad van arról, hogy én mit beszélek vele.
1 kezemen meg tudom számolni mennyi motor ment én általam külföldre. Te neked 1 tucat ember keze is kevés lenne.
Te hamarabb üzleteltél a Barnával hogy vigyen ki egy rakás motort mint akárki itt az országban. Még az első Cobrámat is ajánlottad neki meg a DS-t lehet nem a Barna volt de valaki aki motorokat visz ki külföldre. Amúgy tudathasadásos vagy? Jut eszembe él még a Barna? Mert haveromnál hagyott 3 Simsont és 2 hónapja nem lehet elérni meg nem is kereste őt.
na neked családod van ? az nem tudtam ugyan ennyi erővel mi a francnak folyamatosan venni újabb mocit amikor ha meglenne rá a pénz akkor megcsinálhattad volna a motorokat. nem hiába van mondás hogy "sok kicsi sokra megy."
Hányszor mondjam hogy nem adom a Cobrát kintre. Itthon meg nem veszik meg. Ennyi. Illetve ha igen akkor negyed áron vagy ingyen kell nekik mert a szomszéd faluban tízezerért atták a lomisok mert hogy az ausztrákmotor
Ha adod a pénzt, 1 hónap alatt kész az összes.
Akinek családja van, nem a motorjaira költi az első és utolsó forintját. Ja, hogy ezt Te nem tudod, mert egy ingyenélő szar vagy?! Bocs.
Balassi Bálint
1 kezemen meg tudom számolni mennyi motor ment én általam külföldre. Te neked 1 tucat ember keze is kevés lenne.
Avagyy: Nepper a neppernek, farkasneppere:)
(és akkor ez műr anyira többfedelü poén hogy csuda.)
-sosem tudod, kitől veszel/kinek adsz el és mi lesz a "fizetés" módja..
Üzletben nincs barátság és nincs gecizés, mert hamar faszrafuthat az ember!
Akinek családja van, nem a motorjaira költi az első és utolsó forintját. Ja, hogy ezt Te nem tudod, mert egy ingyenélő szar vagy?! Bocs.