Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hirdessünk nepperbajnokságot!
Arra is kevés vagy, hogy saját kútfőből írj bármi bölcset.
"Ki szarral hadakozik, szaros lészen az maga is."
Balassi Bálint
Mert égen nincs annyi motor.
Nyugi, úgy se jutsz el odáig.
Örülnék is neki.
Egy kezed egy hónapra.
Inkább kihagyom köszi :)
Nekem most pont egy kezem lenne elég a kivitt motorokra.:) Hallod lassan jobban tudod mit eszem reggelire mint én.:D Majd megkínállak holnap egy kis sonkás rántottával igen finom!
Hogy vigyen ki egy rakás motort. Aha. Persze. Neked sok fogalmad van arról, hogy én mit beszélek vele.
1 kezemen meg tudom számolni mennyi motor ment én általam külföldre. Te neked 1 tucat ember keze is kevés lenne.
Te hamarabb üzleteltél a Barnával hogy vigyen ki egy rakás motort mint akárki itt az országban. Még az első Cobrámat is ajánlottad neki meg a DS-t lehet nem a Barna volt de valaki aki motorokat visz ki külföldre. Amúgy tudathasadásos vagy? Jut eszembe él még a Barna? Mert haveromnál hagyott 3 Simsont és 2 hónapja nem lehet elérni meg nem is kereste őt.
Neked lehet beszélni bolond érdi gyerek.
Eddig minden Cobra külföldön végezte!
Hányszor kell végignéznünk, hogy mindent eladsz kint?
na neked családod van ? az nem tudtam ugyan ennyi erővel mi a francnak folyamatosan venni újabb mocit amikor ha meglenne rá a pénz akkor megcsinálhattad volna a motorokat. nem hiába van mondás hogy "sok kicsi sokra megy."
Hányszor mondjam hogy nem adom a Cobrát kintre. Itthon meg nem veszik meg. Ennyi. Illetve ha igen akkor negyed áron vagy ingyen kell nekik mert a szomszéd faluban tízezerért atták a lomisok mert hogy az ausztrákmotor
Mégegyszer mondom: Nem baj, hogy nálad van, csak ne kintre told tovább, ha már meguntad.. Nem nagy kérés..
Nepper a neppernek szemét nem ...

Avagyy: Nepper a neppernek, farkasneppere:)
(és akkor ez műr anyira többfedelü poén hogy csuda.)
Pontosan!:D
Annak idején te "tanítottad" meg nekem hogy adjam el meg hol lehet eladni ezeket a motorokat. Szóval lényegében te általad megy most ez.
Én régebben ezért írtam már időben:
-sosem tudod, kitől veszel/kinek adsz el és mi lesz a "fizetés" módja..

Üzletben nincs barátság és nincs gecizés, mert hamar faszrafuthat az ember!
Ha adod a pénzt, 1 hónap alatt kész az összes.
Akinek családja van, nem a motorjaira költi az első és utolsó forintját. Ja, hogy ezt Te nem tudod, mert egy ingyenélő szar vagy?! Bocs.
Én számára, ezt a Tankcsapda - Mennyország Tourist c. számával egészíteném ki: "...majd rólad szólnak a hírek, veled van tele a sajtó..."
HA gondolod, legközelebb amikor az üveggyárban járunk, kiverhetjük a tiedet is D:)