Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma kicseréltem a 80-ason az első lánckereket kisebbre, mert azt mondtad, hogy hosszú a végáttétel.. Ééééééés, láss csodát, mi történt, na mi? :) Semmi! A végsebesség ugyanaz maradt (90), egyébként pedig tényleg jobban érzi magát a vas. Szerintem az 50-es is hosszú, vennem kell lánckereket és az is kicserélődik.. :D Köszönöm a tanácsot!
Ki mondta, hogy itt nincs felvonulás?
Azért nyáron 40 fokban kicsit durva amikor az alsóörsi felvonulás bedugul. Alig kapni levegőt a sok motor között.:)
Nekem jobban tetszik az, amikor a kilóméteres sor egyike lehetek a felvonuláson és így megyünk együtt soktíz kilométereket, gyönyörű helyeken! Mint egy óriási család! :)
Sajnállak, én jobb helyen voltam....
Mai feladvány:

Mekkora erővel kell belecsapódnia a visszapillantóba egy akácfa ágának, hogy arról a tüskék beleálljanak a műanyagba?

(Dr-ről szedtem le délelőtt)

Ma sem jöttetek!
Megjárattam egy kicsit a Dapit. Friss, ropogós képek itt: http://www.sportmotor.hu/motor...
Köszi szépen!
Beletettem a másik blokkot ami a gyárija.
Nem is mondtam hogy lassan menj vele. 6 fölé ne nagyon forgasd 2 tank benzinig aztán mehet ami a csövön kifér. Érdekes módom a Simsonom nem ragadt meg frissen fúrva új dugattyúval amikor is a súberfedő leugrott a P20 karbiról és nyélgázon pörgött vagy 2 percig nagyon nagyon magas fordulaton.
És 120ezer?!
1:20-as a keverék. Igazából nem tudom, hogy jót teszek-e vele, de mindenki max. 40-et mond, gyorsabban ne menjek, de azt nem mondja senki, hogy 1-esben 40, vagy 6-ban 40.. Már csak azért írom, mert 5-ben 50-nél jár a legkényelmesebben, ott talán még nem is melegszik annyira, mintha lassabban megyek.. Egyébként 6-ban 60-nál is ez a helyzet. Nem szereti az alacsony fordulatot, erőlködik, melegszik.
Mostmár kisbarátod?:D
Figyejjé öcsém, azt üzeni a kisbarátom, hogy jobb, ha te jössz, mert ha mi megyünk az fájdalmas lesz!
Igen ezt teszi ha gyári benne minden. Járasd be szépen 1:30 körüli fullszintetikus olajjal kevert benzinnel aztán jól fog menni.
Nem tudom, ezt használtam most egy ideig. Így ment 85-öt, hogy a kompressziót mindenhol elengedte! Most dugócsere után érdekes módon újra, gyönyörű állítható(!) az alaplapjárat.
Megpróbálom megoldani de nem hiszem, hogy menni fog...
RD50? Vagy valami DT?
Valahogy elvittétek Győrből Veszprémbe... A feladat adott.
Szólj ha jössz.
Köszi a segítséget!
Hát oszt mír?Az nem mánymános vezérű?