Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fent jártam a Gellért-hegyen...
az is lehet..
Ez kuplung oldali szimering gyanús.. Melegen lágyabb a szimering, és folyékonyabb az olaj. Ha ezt beszívja, attól füstöl és fullad.
úgy lehet ellenőrizni hoghy alapjáratnál a gyújtás oldali dekninél picit kell befújni féktisztítóval ha változik az alapjárat akkor a szimering a ludas ha nem akkor a szívócsonknál is ugyan úgy nézz meg.
Igen füstöl, azt nem néztem, meghaladja a tudásom/szerszámozottságom.
Bocsi, nem figyeltem, hogy már kérdezted.. Akkor az enyém vissza vonva?
A főtengely szimeringet nézted már? Henger és blokk közötti tömítés? Melegen füstöl, amikor befullad?
oké vágom. :)
Köszi Brumo, ha kőzelebb lennél nem is gondolkoztam volna kire bízzam, igen az vagyok :)
Nem a kuplungot hallom, mert az összel lett cserélve, ill. annak külön hangja van.
Slick hogy tudnánk megoldani (előre is köszi) ? Ha bevállalod, legalább a hibafeltárást, mikor adhatnám le nálad ? Benzinszint nem lett piszkálva, fuvókák tisztitás céljából lettek ki és visszarakva. Ha fejlemény van jelzel ? Esetleg gyere át mailba (vviktor1kukactvnponthu). Szeretném jó egészségbe tudni a kicsikét
Mégegyszer köszi a segítséget !
Szabóéktól vettétek. Vágom azt a motort. Nem csapágyhang csak a kuplungé amikor behúzod. Én vagyok itt a veszprémi. Ha gondolod valamikor átnézhetem. Benzinszinthez volt nyúlva meg fúvókákhoz?
Nekem volt Maxi G4-em frankó kis motor sokat hajtottam a blokkot szétszedni nem nagy szám de megjavítani érdemesebb hozzáértővel.
Huhaaa
Köszi. Slick. Elindult a motor.Szép egészséges hang alapjáraton és nagy gáznál is.Nem a blokk volt a hibás hanem én. Szereltem egy jó nagyot! Nem vágtam ki a henger és a blokk pakoláson a benzin beömlő ablakot.Festés után felteszek képet. Üdv OJ.
hajrá Ö az! Bakker!
Üdvözlöm! Dottore! Mennyi a műtét?
egyébként én a szimmeringre gyanakszom mert ha nincs alapjárat akkor valahol fals levegőt szív. mondjuk a hengertalptömítés, szimerigek akkor a karbi szívócsonk. a zörgést meg úgy tudod megnézni hogy alapjáraton is zörög vagy kupluing behúzva is zörög akkor főtengelycsapágyas. de ha nem akkor az természertes jelenség lehet mert a kuplungharang szokott csinálni ilyet. a kiemelője miatt zöröghet néha de nem mindig.
szia!
ismerlek valahogyan. :) nem tevagy a chipses? :)
dömsödön lakom. ha úgy gondolod megnézem a mocid ha kell.
Sziasztok, ha jól tudom van itt veszprémi puchos, tudna nekem egy megbízható szerelőt ajánlani ?
Maxi g4 blokkot kéne átnézni, nem tudok rendes alapjáratot állítani, hidegen magas, melegen fullad, karbi 25x szétszedve nincs dugulás, én feladtam. Főtengely(hajtókar?)csapágyak is gyanúsak hang alapján (lehet hogy a gyújtás mászik el melegedésre ?). Motorban 8,2 kompresszió van az talán jó.
Olyan kezébe adnám akit ti ajánlatok, 20 km-es körzetbe elviszem.
Köszi !
Várjálcsak az nemlesz a tied :)
jaa oké.de azért lécci kérdezz utána.
Az nem az enyém. Csak az SHB.
mert esetleg érdekelne :) majd msn-en beszéljük meg a részletetm
Igen. Lehet Hercules mittudomén sötétedéskor láttam. Ki kell majd ásni. SHB Sachsolda lesz.:D 3 gang tankváltó. Kisbiciklimotor..:D