úgy lehet ellenőrizni hoghy alapjáratnál a gyújtás oldali dekninél picit kell befújni féktisztítóval ha változik az alapjárat akkor a szimering a ludas ha nem akkor a szívócsonknál is ugyan úgy nézz meg.
Köszi Brumo, ha kőzelebb lennél nem is gondolkoztam volna kire bízzam, igen az vagyok :)
Nem a kuplungot hallom, mert az összel lett cserélve, ill. annak külön hangja van.
Slick hogy tudnánk megoldani (előre is köszi) ? Ha bevállalod, legalább a hibafeltárást, mikor adhatnám le nálad ? Benzinszint nem lett piszkálva, fuvókák tisztitás céljából lettek ki és visszarakva. Ha fejlemény van jelzel ? Esetleg gyere át mailba (vviktor1kukactvnponthu). Szeretném jó egészségbe tudni a kicsikét
Mégegyszer köszi a segítséget !
Szabóéktól vettétek. Vágom azt a motort. Nem csapágyhang csak a kuplungé amikor behúzod. Én vagyok itt a veszprémi. Ha gondolod valamikor átnézhetem. Benzinszinthez volt nyúlva meg fúvókákhoz?
Köszi. Slick. Elindult a motor.Szép egészséges hang alapjáraton és nagy gáznál is.Nem a blokk volt a hibás hanem én. Szereltem egy jó nagyot! Nem vágtam ki a henger és a blokk pakoláson a benzin beömlő ablakot.Festés után felteszek képet. Üdv OJ.
egyébként én a szimmeringre gyanakszom mert ha nincs alapjárat akkor valahol fals levegőt szív. mondjuk a hengertalptömítés, szimerigek akkor a karbi szívócsonk. a zörgést meg úgy tudod megnézni hogy alapjáraton is zörög vagy kupluing behúzva is zörög akkor főtengelycsapágyas. de ha nem akkor az természertes jelenség lehet mert a kuplungharang szokott csinálni ilyet. a kiemelője miatt zöröghet néha de nem mindig.
Sziasztok, ha jól tudom van itt veszprémi puchos, tudna nekem egy megbízható szerelőt ajánlani ?
Maxi g4 blokkot kéne átnézni, nem tudok rendes alapjáratot állítani, hidegen magas, melegen fullad, karbi 25x szétszedve nincs dugulás, én feladtam. Főtengely(hajtókar?)csapágyak is gyanúsak hang alapján (lehet hogy a gyújtás mászik el melegedésre ?). Motorban 8,2 kompresszió van az talán jó.
Olyan kezébe adnám akit ti ajánlatok, 20 km-es körzetbe elviszem.
Köszi !
Nem a kuplungot hallom, mert az összel lett cserélve, ill. annak külön hangja van.
Slick hogy tudnánk megoldani (előre is köszi) ? Ha bevállalod, legalább a hibafeltárást, mikor adhatnám le nálad ? Benzinszint nem lett piszkálva, fuvókák tisztitás céljából lettek ki és visszarakva. Ha fejlemény van jelzel ? Esetleg gyere át mailba (vviktor1kukactvnponthu). Szeretném jó egészségbe tudni a kicsikét
Mégegyszer köszi a segítséget !
ismerlek valahogyan. :) nem tevagy a chipses? :)
dömsödön lakom. ha úgy gondolod megnézem a mocid ha kell.
Maxi g4 blokkot kéne átnézni, nem tudok rendes alapjáratot állítani, hidegen magas, melegen fullad, karbi 25x szétszedve nincs dugulás, én feladtam. Főtengely(hajtókar?)csapágyak is gyanúsak hang alapján (lehet hogy a gyújtás mászik el melegedésre ?). Motorban 8,2 kompresszió van az talán jó.
Olyan kezébe adnám akit ti ajánlatok, 20 km-es körzetbe elviszem.
Köszi !