Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nemtudom... 4 gangos bing 17 karbival.
Mennyit megy?
Innen onnan szedtem össze.
pontos típus Horex Rebell Sport 40
Visszaraktam..
Szóval visszatehetem. :D 4db cső van benne, amin 6-os lyukak vannak.
Belül van egy lemez, amiből egy kb. 20 centis cső áll ki, ennek lyukacsos a végén az oldala. Ez a cső mögött van. Amúgy tiszta, frissen van kiégetve. :P
Velodrom?
ez nem foJtás hanem a visszaverődéses hangtompító betét:)
a kipuban belül látszik e a konfúzor? azazbelső rezósnak kéne lennie akkor jó ha nem akkor csinál bele egy kúpot. és akkor valamelyest megdobja rajta a teljesítményt. afojtást meg szépen égesd ki és tedd vissza az nem annyira fojt sztem.
nem találtam erröl semmit... link?
hm...
az nem tudtam..
Az 50-es kipufogóban volt egy ilyen folytás. Kell ez nekem bele? Így most jó hangos, de nem mentem vele, hogy változott-e..
Ahogyan olvasom ezt a Horexet már nem a régi gyár gyártotta. Hanem Fritz Roth Friedel Münch megvette a nevet és így készültek ezek a motorok. Csak megemlíteném hogy ez az a Münch aki készítette az első Mammutokat.
Ha későn mész ki, be tudsz menni ingyen árulni.
miért tiltottak ki?
árulni beengedni nem ingyen! csak bámészkodóknak ingyen.
Apám a következő alkalom előtt nekiállok üveget gyűjteni aztán valahogy meghívjuk rá a zundappot is.
Gec*jóvolt!
Még úgyis, hogy kitiltottak.
Bár mosthogy belegondolok lehet hogy a belépő ára tartotta vissza.
Úgyhallotam, hogy ha délután mész a börzére akkor ingyen beengednek ez igaz?
Áh ezek a fránya forintok biztos valami fontos tennivalója akadhatott szerintem csak azért nem ment ki! Szerinted?AMúgy jóvolt?
Ez így van.
Ja, hogy akkor nem jön ki?
Te én úgytudom fizetni kellet volna ére nem?
Hello-Hello, mizu, nem voltál Velodromon!
pofás,csak menni ne kelljen vele.. nem ütött az elsökerék? nézd meg mekkora pukli van rajta..
És ehhez mit szólsz?