ájjámár inkább csinálok képet hogy vágjad a témát :)
a lényeg hogy cdibel és invetreres vagyis induktív jeladóval és nullás lendkerékkel nna és a áramot meg aksiról jönne..
Nehéz ám úgy válaszolni, ha nem tudod mit akarsz kérdezni:)
Invertereshez kell egy induktív jeladó, jellemzően robié mert olcsó, egy inverter, vagy azzla egybecsinált cdi iylen van pl némelyik ducati enegria kismotor gyújtásban, meg egy mezei robogó trafó.
A leg egyszerűbb a honda dioé, vag a mondott duci enegriát felszegelni, annak talán még a kúpja is stimmel.
köszi:) de maga a elektronika cucc elég komoly lehet. bár az mennyi lehet az ára az nem tudom :) de én egy sima mezei honda robogó cdi vel tervezem építeni. és mágneses kapcsolású megszakitóval csinálnám.. de a megszakító kalapács sem rossz csak itt nem tudom hogy bírná e a magas fordulatot? :S
zoliiiiibbáááááccsiiiii! kéne nekem a gecsei féle gyújtásnak a kapcsolási rajza. azaz akkumulátoros kapcsolási rajza mert hiába jól kötöttem be és mégis nincs szikra. nem tudom hogy kell e bele kondi? és számít e váltó és egyen áram ebben? mert most cdi-is gyújtást csinálok. de lehet hogy a cdi a ludas...
Az utolsó képen lévő szívórészt bővítették fel szóval az a a része használhatatlan,a többi része emlékeim szerint ép.
Ha nem felejtem el holnap kipakolom ami van hozzá és válogathatsz.
Henger,hengerfej,idomok,blokk alkatrészek biztosan vannak én már a méhtelepre akartam vinni őket mert csak a helyet foglalják.
Pontosan nem tudom mi kellene a karbihoz!Az a baj vele,hogy elengedi a benzint és nem tudom elindítani!A légszűrőnél szoktam kevés benzint befecskendezni,akkor frankón indult!Nem értem ezt a karbit,hogyan münködik!
Helló!
Karbihoz mi érdekelne?
Valamennyire komplett van nekem csak valami elvetemült felfúrta elég hülye módon.
2 motor van bontva,vannak idomok is vázak is valamennyi blokk alkatrész is.
10e a kupac ha érdekel viheted egybe.
Egész pofás gép.
a lényeg hogy cdibel és invetreres vagyis induktív jeladóval és nullás lendkerékkel nna és a áramot meg aksiról jönne..
Nehéz ám úgy válaszolni, ha nem tudod mit akarsz kérdezni:)
Invertereshez kell egy induktív jeladó, jellemzően robié mert olcsó, egy inverter, vagy azzla egybecsinált cdi iylen van pl némelyik ducati enegria kismotor gyújtásban, meg egy mezei robogó trafó.
A leg egyszerűbb a honda dioé, vag a mondott duci enegriát felszegelni, annak talán még a kúpja is stimmel.
Az ismsoft meg pláne nem publikus:)
HA a bekötési rajzra gondolsz, az biztsoan van az imsoft oldalán.
Ha nem felejtem el holnap kipakolom ami van hozzá és válogathatsz.
Henger,hengerfej,idomok,blokk alkatrészek biztosan vannak én már a méhtelepre akartam vinni őket mert csak a helyet foglalják.
Karbihoz mi érdekelne?
Valamennyire komplett van nekem csak valami elvetemült felfúrta elég hülye módon.
2 motor van bontva,vannak idomok is vázak is valamennyi blokk alkatrész is.
10e a kupac ha érdekel viheted egybe.