Dobj még mellé valami motort aztán megbeszéltük. Börzére nem tudok menni egy fontos airsoft bemutató miatt amin mi fogunk szerepelni de majd valahogy megoldanánk. A fehér milyen típusú?
Uraim!
Tudja valaki, hogy honnan lehetne Bing karbikhoz robbantott ábrát beszerezni? Milyen oldalakon próbálkozzak? Konkrét emil címet külön megköszönnék!
Széles utat a hosszú hétvégére mindenkinek!
Szerintem másképp gondolkodunk, ami persze nem probléma.. Ha tuningolni akarnék, akkor előbb mérés, diagnosztika, szakemberek segítsége, majd új alkatrészek beszerzése és azok módosítása/kiegészítése, ha kell lézerrel, ezred pontossággal! Ha tuning, akkor rengeteg pénz és komoly gépmunka. Ha reszelés, akkor praktiker vagy baumax.. De az utóbbi csak barbárkodás-barkácsolás.
tudom. de mégis vki megcsinálta. ez csupán csak hobbi és élvezetből... gondolj csak bele ha lenne neked mondjuk 8 db fölös komplett blokkod? akkor egyet nem kisérelnéd meg tuninggal?
De nekem nem is kell másik! Nem versenyezni akarok, csak egy jól beállított, egészséges GTL-cobrán ülni. Amúgy meg ez azért vonz, mert másnak nincs, vagy kwa ritka. Te is tudod, hogy milyen ez, nem panaszkodhatsz sem a létszámra, sem a márkákra, sem a ritkaságukra és a kitűnő állapotukra..
-Kutyából nem lesz szalonna!
-Szarból csak szarvárat lehet építeni!
-Mikor a majom nem éri el kezével az érett banánt, azt mondja, savanyú.
-A lánc mindig csak olyan erős, mint a leggyengébb láncszem.
Ne röhögtess, pont 1 árban van a kettő. Nem ér ám olyan sokat az a 175-ös...
Ha így jó, akár holnap börzén...
egy az egyben csere a fehér KS WC TT-re?
http://www.veteranknallert.dk/...
A products menüpontban/motorok/ és kiválasztod melyik kell neked.
Tudja valaki, hogy honnan lehetne Bing karbikhoz robbantott ábrát beszerezni? Milyen oldalakon próbálkozzak? Konkrét emil címet külön megköszönnék!
Széles utat a hosszú hétvégére mindenkinek!
Felrakod a szart a polcra midjárt lekválnak képzeli magát!( van belőle egy nehány)
-Kutyából nem lesz szalonna!
-Szarból csak szarvárat lehet építeni!
-Mikor a majom nem éri el kezével az érett banánt, azt mondja, savanyú.
-A lánc mindig csak olyan erős, mint a leggyengébb láncszem.