Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dobj még mellé valami motort aztán megbeszéltük. Börzére nem tudok menni egy fontos airsoft bemutató miatt amin mi fogunk szerepelni de majd valahogy megoldanánk. A fehér milyen típusú?
HMW marad.
Ne röhögtess, pont 1 árban van a kettő. Nem ér ám olyan sokat az a 175-ös...
Ha így jó, akár holnap börzén...
Nem rossz ötlet de a HMW t még mellédobhatnád ahogyan régen is ajánlottad. Ha ebben bennevagy akár ma is viheted.
Jobb ötletem van:
egy az egyben csere a fehér KS WC TT-re?
Helló!ma értem haza azért nem válaszoltam.mit írjak?van valamid?
Nem nem ott hanem a data sheets et keresd.
http://www.bingpower.de/englis...

A products menüpontban/motorok/ és kiválasztod melyik kell neked.
Uraim!
Tudja valaki, hogy honnan lehetne Bing karbikhoz robbantott ábrát beszerezni? Milyen oldalakon próbálkozzak? Konkrét emil címet külön megköszönnék!
Széles utat a hosszú hétvégére mindenkinek!
Ez telitalálat volt!
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni!( Nincs jogod nem tudomásul venni "iA kavics amit keresel nem a tulajdonod!"
Teljes legyen a Sor:
Felrakod a szart a polcra midjárt lekválnak képzeli magát!( van belőle egy nehány)
Viszont ha van 8-blokkod az nem jelenti azt, hogy mindet tönkrekell baszni.
Tudás nélkül, ötletszerűen tényleg az.
Szerintem másképp gondolkodunk, ami persze nem probléma.. Ha tuningolni akarnék, akkor előbb mérés, diagnosztika, szakemberek segítsége, majd új alkatrészek beszerzése és azok módosítása/kiegészítése, ha kell lézerrel, ezred pontossággal! Ha tuning, akkor rengeteg pénz és komoly gépmunka. Ha reszelés, akkor praktiker vagy baumax.. De az utóbbi csak barbárkodás-barkácsolás.
tudom. de mégis vki megcsinálta. ez csupán csak hobbi és élvezetből... gondolj csak bele ha lenne neked mondjuk 8 db fölös komplett blokkod? akkor egyet nem kisérelnéd meg tuninggal?
nem semmi :)
pontjónak kell lenni :D
A szerelem elvakít!
De nekem nem is kell másik! Nem versenyezni akarok, csak egy jól beállított, egészséges GTL-cobrán ülni. Amúgy meg ez azért vonz, mert másnak nincs, vagy kwa ritka. Te is tudod, hogy milyen ez, nem panaszkodhatsz sem a létszámra, sem a márkákra, sem a ritkaságukra és a kitűnő állapotukra..
Jaja.
ja,és a pukkbol se lesz kreidler... ..
És azt a mondást is ismered-e, hogy:

-Kutyából nem lesz szalonna!
-Szarból csak szarvárat lehet építeni!
-Mikor a majom nem éri el kezével az érett banánt, azt mondja, savanyú.
-A lánc mindig csak olyan erős, mint a leggyengébb láncszem.

De nem is nagy.
de valamilyen szinten azért:) 175 ccm azért az nem kicsi gép :)