jójó tudom azok jó cuccok valójában! de azért izgibb építeni alkotni. erre van egymondás"fikázni könnyű de alkotni nehéz" mikozben egycsaj túrja az orrát a nagy reklámplakáton
az nem olyan élvezetes.
de az a élvezet benne hogy magad tanulsz és magad alkotsz és reszelgetsz stb. ez a becsület. ahogy sokan csinálnak olyat hogy megvesz egy blokkot és rak bele méregdrága hengerszetter és oszjóvan ebben semmi élvezet.
pl volt egy robogóm és az izgatott hogy sikerült kihozni 45 km/hból 75-80-at mind össze 50-es hengerrel! itt is a reszelgetés volt és alapgyári dobbal és nem rezó volt! :) még a karbi is alapgyári volt
csak a hengert meg a hengerfejet csinálgattam és növeltem a kompressziót és a varió áttéttelt is módosítottam. és a lámpánál szépet ment... :D de eladtam mert rüheltem hogy hullik szét a idomjai.... és soha többé robeszt.
Papír nélkül nem megyek ki vele. Túl nagy ahoz hogy beadjam hogy 50 es a gép. A blokk akkora mint egy 50 es é de a henger legalább 2x akkora. Kerekek is sokkal nagyobbak.
4 szer olvastam el a hszt és nem értem pontosan. Miért hívogatnálak? Én is örülnék egy olyan Zündappnak igaz ami igaz mert nyáron motorozni kéne valamivel. De nem foglak hívogatni.
azért gondolkoztam hogy a puchban hogy teljesít. mert a simsonból annyi tömény tuning féléket láttam már. de a puchból csak neten láttam tuningba az csak külföldön hazánkban meg nagyon elvétve vannak. és van jó pár tartalék cuccom :)
és ami érdekes hogy a puch és a simsonnak nem egyforma a lökethossz mert a puch sonkája kisebb. ami elvileg pörgősebbne kéne lennie csak más a vezérlés....
Mindenki az 50-esből építekezik.
Ajánlatom a HWM, a Kreidler MF, meg 30.000 Ft.
méret típus?
de az a élvezet benne hogy magad tanulsz és magad alkotsz és reszelgetsz stb. ez a becsület. ahogy sokan csinálnak olyat hogy megvesz egy blokkot és rak bele méregdrága hengerszetter és oszjóvan ebben semmi élvezet.
pl volt egy robogóm és az izgatott hogy sikerült kihozni 45 km/hból 75-80-at mind össze 50-es hengerrel! itt is a reszelgetés volt és alapgyári dobbal és nem rezó volt! :) még a karbi is alapgyári volt
csak a hengert meg a hengerfejet csinálgattam és növeltem a kompressziót és a varió áttéttelt is módosítottam. és a lámpánál szépet ment... :D de eladtam mert rüheltem hogy hullik szét a idomjai.... és soha többé robeszt.
A 125-ös pedig csak pár millivel nagyobb a 80-asnál.
A 80-as viszont azonos méretű az 50-essel.
Ilyesmi?
és ami érdekes hogy a puch és a simsonnak nem egyforma a lökethossz mert a puch sonkája kisebb. ami elvileg pörgősebbne kéne lennie csak más a vezérlés....