Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jójó tudom azok jó cuccok valójában! de azért izgibb építeni alkotni. erre van egymondás"fikázni könnyű de alkotni nehéz" mikozben egycsaj túrja az orrát a nagy reklámplakáton
Ilyen alapon sosem lett volna a pollini és a malossi, csak a rohadtjó reszelőgyárak..
Szerezz nekem valami soksebességes mopedet (5 vagy 6) a HMW mellé rövid időn belül aztán a tiéd.
Miért gondolod azt, hogy értesz a motorokhoz?
de én arra gondoltam akategóriában ahol mennek a mz-k.. meg a pannóiások na oda kéne :) én meg csinálnám szívesen...
Az elgondolás jó, de akkor miért nem láttam még 125-ös pályagépet?
Mindenki az 50-esből építekezik.
ebből nagyon jó oldimer pályagépnek elmenne és meg is nézik rendesen akkor ..
Ha nem happoltad volna el az orrom elől, már rég rendszámosan szaggatná a magyar utakat!
Ajánlatom a HWM, a Kreidler MF, meg 30.000 Ft.
a karbi milyen?
méret típus?
az nem olyan élvezetes.
de az a élvezet benne hogy magad tanulsz és magad alkotsz és reszelgetsz stb. ez a becsület. ahogy sokan csinálnak olyat hogy megvesz egy blokkot és rak bele méregdrága hengerszetter és oszjóvan ebben semmi élvezet.
pl volt egy robogóm és az izgatott hogy sikerült kihozni 45 km/hból 75-80-at mind össze 50-es hengerrel! itt is a reszelgetés volt és alapgyári dobbal és nem rezó volt! :) még a karbi is alapgyári volt
csak a hengert meg a hengerfejet csinálgattam és növeltem a kompressziót és a varió áttéttelt is módosítottam. és a lámpánál szépet ment... :D de eladtam mert rüheltem hogy hullik szét a idomjai.... és soha többé robeszt.
Ha mondanál rá egy értelmes ajánlatot vihetnéd a 175 öt
Jó rendben de nagyon nagy ez a motor. Nagyobb mint az RS. Semmiképp nem tudnám beadni a rendőrnek. Meg rá is van írva hogy 175ccm
A hengere ugyan akkora, mint a 125-ös.
A 125-ös pedig csak pár millivel nagyobb a 80-asnál.
A 80-as viszont azonos méretű az 50-essel.
Papír nélkül nem megyek ki vele. Túl nagy ahoz hogy beadjam hogy 50 es a gép. A blokk akkora mint egy 50 es é de a henger legalább 2x akkora. Kerekek is sokkal nagyobbak.
Puch Lido 125 / Suzuki CS 125 Gemma alkatrészek eladók!
Akkor mi a baj? Van mivel motorozni...
Megvan még.
Nem kellene/kellett volna eladni a 175-öst.
Miért nem próbálsz ki egy Derbi blokkot? Rádobsz egy 80-as pollini-cuccot és szétszakítod vele az utat!
4 szer olvastam el a hszt és nem értem pontosan. Miért hívogatnálak? Én is örülnék egy olyan Zündappnak igaz ami igaz mert nyáron motorozni kéne valamivel. De nem foglak hívogatni.
Ezt most nem értem.
azért gondolkoztam hogy a puchban hogy teljesít. mert a simsonból annyi tömény tuning féléket láttam már. de a puchból csak neten láttam tuningba az csak külföldön hazánkban meg nagyon elvétve vannak. és van jó pár tartalék cuccom :)
és ami érdekes hogy a puch és a simsonnak nem egyforma a lökethossz mert a puch sonkája kisebb. ami elvileg pörgősebbne kéne lennie csak más a vezérlés....
az simson volt ugye?
Annak az a baja, hogy kitalálták.