nem csak ö gyüjt ilyet,a nagyanyos zundappot kivételesen nem te vitted el elölem,hanem a haverod..de ha nem ö,akkor te hoztad volna el! mért nem puchokkal kereskedsz? ahoz értessz is,meg annyi van belöle,hogy nem ér kár senkit..
Mondanám, hogy nyugodtan gyere el hozzám, megmutatom örömmel a motorokat, de semmi közöd hozzá. Köztük a DUPLA TELESZKÓPOSAT IS megnézhetnéd, mert ITT VAN!
Köztünk az a különbség, míg Te más gyűjtök, fanatikusok elől happolod el az összes normális motor, csak azért hogy némi haszonra tegyél szert, addig én saját célra szeretném megvenni őket! Az, hogy időközben néha eladok, bocs bazmeg, akkor ennyi erővel vasutas is nepper, zundapp is, a "nagyok" közül BMW, és még sorolhatnám! Nem hiszem, hogy bárki megengedheti magának, hogy minden egyes motorját megtartson!
Mondtam már, ahelyett hogy pattogsz, HÚZD MEG MAGAD, mert nem csak magyaroknak van elege belőled, de már külföldről is jön vissza a szerinted oly nagyra becsült "jóhírneved"!
És nem a barátok száma számít, hanem a barátok milyensége! Körülvehetem magam 10 szardarabbal is, ha azok meglopnak, hazudnak a szemembe, semmi értelme. De lehet 3 barátom is, ha azok igazak...
Általános iskolai tapasztalat, hogy suli után mindig jött át 3-4 barát(nak tekintett egyén), és azt vettem észre, hogy tűnnek el a cuccaim. És amit el is kérnek, azt sem adják vissza. Szépen megszűntettem velük a haverságot, és rendjére álltak a dolgok.
Elhúzhanál már erről a fórumról amúgy. Teljesen normálisan beszélgetünk aztán idefosod a szarságaidat. Azthiszed neked mindent lehet meg minden esetben meg akarod akadályozni hogy motorhoz jussak. Úgy irigyeled ezeket mintha magyar motor lenne. Akkor megérteném hogy bent kell marasztalni őket. De mint német motorként ami nemrég kerül be az országba. Gondok vannak a fejedben. Előbb újíts fel egy motort teljesen mert azt még nem látta egy fórumlakó sem hogy valamit felújítottál volna talán restauráltál volna. Aztán itt beszélsz hogy mennyire veterános vagy. A régi motorjaidról meg semmi aztán gondolom szépen kiadogattad külföldre pl azt a szép dupla teleszkópos zündappot. Meg még a többit. Zöld KS WC TT, És még sorolhatnám. Amúgy nem nagyon zavarsz. Csak nem tudunk tőled érdemlegesen beszélgetni a fórumban HASZNOS dolgokról. Élőben sem vagy valamivel jobb ember lehet ezért van kevés barátod...
Köztünk az a különbség, míg Te más gyűjtök, fanatikusok elől happolod el az összes normális motor, csak azért hogy némi haszonra tegyél szert, addig én saját célra szeretném megvenni őket! Az, hogy időközben néha eladok, bocs bazmeg, akkor ennyi erővel vasutas is nepper, zundapp is, a "nagyok" közül BMW, és még sorolhatnám! Nem hiszem, hogy bárki megengedheti magának, hogy minden egyes motorját megtartson!
Mondtam már, ahelyett hogy pattogsz, HÚZD MEG MAGAD, mert nem csak magyaroknak van elege belőled, de már külföldről is jön vissza a szerinted oly nagyra becsült "jóhírneved"!
És nem a barátok száma számít, hanem a barátok milyensége! Körülvehetem magam 10 szardarabbal is, ha azok meglopnak, hazudnak a szemembe, semmi értelme. De lehet 3 barátom is, ha azok igazak...
Általános iskolai tapasztalat, hogy suli után mindig jött át 3-4 barát(nak tekintett egyén), és azt vettem észre, hogy tűnnek el a cuccaim. És amit el is kérnek, azt sem adják vissza. Szépen megszűntettem velük a haverságot, és rendjére álltak a dolgok.
Te meg lehetnél egy korai magömlés, és menj el!
Megjössz aztán csinálod a feszkót. Te vagy a fórum menzesze.
Felőlem annak veszed aminek akarod, csak egy jó tanács volt.
neked úgyis mindegy mit adsz el, nekem meg kell a 175-ös. Odaadom a fehér KS 50 WC TT + a HMW-t.
És akkor nem bánod meg.