Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, látom a balhé okát, de én szeretnék ebből kimaradni. Engem az érdekel, hogy hasznos dolgokat tudjunk egymástól eltanulni/vásárolni.. Én senki ellensége sem szeretnék lenni.
Sajnálattam látom, hogy ennyi vitézi küzdelem után amit akár ellenem vagy akár más fórumozó ellen vívtál is mind hiábavalónak bizonyult ugyanis lényegi előrelépés nem történt nálad, bizony 50 felett nehéz az emberek téves nézetein képzelt igazságain változtatni hozzásegíteni őket egyéb ismeretek elsajátításához meglévők bővítéséhez hatalmas, generációkon átívelő tisztelet a kivételnek!
Hogy némi iróniát vigyek a mondókámba "Ahelyett, hogy tovább égeted magad, maradj csöndben!" néménmondtam...
örömmel látom,hogy megtanultál irni,biztos nagy eröfeszitésbe került,de 1 mondat legalább összejött remélem az uj tagok is olvasták eme rövid eszmefuttatást,amit e lapon végeztünk,és levonják a következtetést,hogy ki miatt vannak az öldöklések a forumon.továbbiakban nem vagyok hajlando a puchinátorral hasonlo szellemi szinvonalu emberekkel vitázni....mocismedve kollega,megkaptad a választ a forumon zajlo eseményekre?
Azért ha figyelmes olvasója lennél a fórumnak rájöhettél volna, hogy többnyire az általad súlyos félreütések és nyelvtani hibák szándékosan keletkeznek.
Bizonyára megerősödött benned az érzés hogy lealáztál minket Zolival szerintem ezek után kárlenne felvilágosítani a tévedésedről.
Bezzeg azt nem veszi észre senki, hogy átléptük a 30.000 hsz-t. És az elkövető Slampixxx
Ott a pont. Egy vastag U lakat kombinálva egy sodronyossal meg egy tárcsazárral.:D Vicces lenne.:D
Te nem tudod, hogy kell leírni valamit és én vagyok a hüyle.
Így jártam:)
igy kell csinálni,a hülyeségekre nem alpári modon kell reagálni,hanem észérvekkel...már akinek van...
szerencsére nem vagyunk "barétok",és nem azt mondtam,hogy ülj rá a gombra!lolábszakértö,te se vagy versenytárs..
Kipróbálommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Jé, és télleg...
Viszont, a lóláb meg kilóg drága bárétom:)
ugy látszik a memoriáddal is gond van... olvasd vissza csak nyugodtan,te kezdtél bunkozni,én csak azt irtam,hogy álmodtad e amit irtál....megint saját magadat égeted!nem vagy ellenfél
állandoan félraütögetsz,nem félre? nyomd le akármelyik betüt 1mp-nél tovább,és kettö lesz belöle...ez nem félreütés...és nem csinálom folyamatosan mint te meg a puchi!tanuljatok meg irni!
De én nem csinálok ilyesmit :)
(viszont, hogy ezek után nem meri odahozni a bejárathoz a motrát az tutter hihi:)
Én félraütögetek, te meg rosszul írtad.
Nagy differencia.
Igen ígyvan de minek kell bunkózni ha olyat hallasz amiben nemvagy biztos?
Nem. Szerintem pont ellenkezőleg történik.
aki állit valamit,saját magának kell alátámasztani azt.mert mondhatom pld. azt,hogy 200-al mentem babettával,és bizonyitsd az ellenkezöjét!
nem veszed észre,hogy saját magadat járatod le?
Lustavagyok neked megkeresni kár lenne az amúgyis szűkös értelmi képességeidet további megterhelő információkkal megbonyolítani még a végén súlyos károsodást szenvednél el.

A kérdés visszafelé is él ám...
már megint elterelsz...hol a google-s bizonyiték?
Mondatot nagy betűvel kezdjük csocsisok is tugggyák.
Álltalános hiba, hogy az emberek nem állítanak magukkal szemben tükjöt.Súlyos anticociális viselkedésnél ez a veszély már appszolűt nem fenyeget.
te hülyébb vagy mint a sokévi átlag,te irtad hogy a google-ban megvan,na kapard gyorsan elö...