Igen, látom a balhé okát, de én szeretnék ebből kimaradni. Engem az érdekel, hogy hasznos dolgokat tudjunk egymástól eltanulni/vásárolni.. Én senki ellensége sem szeretnék lenni.
Sajnálattam látom, hogy ennyi vitézi küzdelem után amit akár ellenem vagy akár más fórumozó ellen vívtál is mind hiábavalónak bizonyult ugyanis lényegi előrelépés nem történt nálad, bizony 50 felett nehéz az emberek téves nézetein képzelt igazságain változtatni hozzásegíteni őket egyéb ismeretek elsajátításához meglévők bővítéséhez hatalmas, generációkon átívelő tisztelet a kivételnek!
Hogy némi iróniát vigyek a mondókámba "Ahelyett, hogy tovább égeted magad, maradj csöndben!" néménmondtam...
örömmel látom,hogy megtanultál irni,biztos nagy eröfeszitésbe került,de 1 mondat legalább összejött remélem az uj tagok is olvasták eme rövid eszmefuttatást,amit e lapon végeztünk,és levonják a következtetést,hogy ki miatt vannak az öldöklések a forumon.továbbiakban nem vagyok hajlando a puchinátorral hasonlo szellemi szinvonalu emberekkel vitázni....mocismedve kollega,megkaptad a választ a forumon zajlo eseményekre?
Azért ha figyelmes olvasója lennél a fórumnak rájöhettél volna, hogy többnyire az általad súlyos félreütések és nyelvtani hibák szándékosan keletkeznek.
Kipróbálommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Jé, és télleg...
Viszont, a lóláb meg kilóg drága bárétom:)
ugy látszik a memoriáddal is gond van... olvasd vissza csak nyugodtan,te kezdtél bunkozni,én csak azt irtam,hogy álmodtad e amit irtál....megint saját magadat égeted!nem vagy ellenfél
állandoan félraütögetsz,nem félre? nyomd le akármelyik betüt 1mp-nél tovább,és kettö lesz belöle...ez nem félreütés...és nem csinálom folyamatosan mint te meg a puchi!tanuljatok meg irni!
Lustavagyok neked megkeresni kár lenne az amúgyis szűkös értelmi képességeidet további megterhelő információkkal megbonyolítani még a végén súlyos károsodást szenvednél el.
Hogy némi iróniát vigyek a mondókámba "Ahelyett, hogy tovább égeted magad, maradj csöndben!" néménmondtam...
Így jártam:)
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Jé, és télleg...
Viszont, a lóláb meg kilóg drága bárétom:)
(viszont, hogy ezek után nem meri odahozni a bejárathoz a motrát az tutter hihi:)
Nagy differencia.
A kérdés visszafelé is él ám...