A múltkor szedtem szét, semmi baja sem volt a dugónak. Kompresszió most is tökéletes! Olyannak tűnik, mintha elfogyna a benzin a karbiból. De akkor miért nem csinálja, mikor visszaváltom és meghúzatom?! Azt tudom, hogy ha szegény lesz a keverék, attól is be tud ciripelni és fulladni.
a fulladozást két dolgot tudok mondani hogy nagy terhelésnél szorulhat a dugó ha kevés a nafta vagy karbi teljes pucolás azaz fúvókák kipucolása rézkábeldróttal.
Üdv mindenkinek! Új jelenség állt elő ma a 80-as Cobrán.. 70km/h felett becsörög és fullad.. Alatta jó. Vissza 4, csőgáz, kihúzat, 85km/h, vált 5,vált 6, egyszercsak fullad, beciripel, csörömpöl, szaggat és ezt egészen 70-ig így csinálja. 70 alatt kuss és szépen jár.. Karbi tisztítás patyolatra, próba és marad a jelenség.. Esetleg főtengely csapágy? Volt már valakinek ilyen jelensége? Mi ez? Gyújtsam meg? Flex-el kinyissam az oldalát?
A Jófogáson a legolcsóbb Madass 239.999 Ft. És az egy ócska 50 4T!
Ne mond már, hogy 260.000-nél többet ér a 175...
Az én FELÚJÍTOTT 125-ömet vitték el 180-ért!
---
A műsorban meg megengedem, hogy Te legyél a Péter!
Jössz itt nekem állandóan azzal, hogy mindig eladok mindent.
Képzeld, a Hercules K 50 RLC-t nem árultam, egy fórumtársnak megtetszett, mondta adjam el. Oké.
Ott volt a KTM Comet 125 GP RS. Semmiképpen nem akartam eladni. Pedig a vételár 200%-át ajánlotta. Nem én kértem! De nem adom így se. Végül annyira szerette volna. odaadtam neki, hagy örüljön.
Puchinátornál is van motorom. zundapp-nál is.
Az utóbbi 2 Sachs blokk szintén fórumtársnál van. 0 haszonnal adtam tovább.
Nyugodjál le, és most szépen kérlek, keressél más haszonforrást, mert így magad alatt vágod a fát!
Nem megyek el nemkell bableves! Képet lőjél újakat.:D
Igen azt nem adtam el. Mindenki potom áron akar mindent aztán még rajtam szarakodik. http://youtu.be/EtB7k22Qbvw
mert akkor megölöd
bár a dugó is lehet a baj.
Ne mond már, hogy 260.000-nél többet ér a 175...
Az én FELÚJÍTOTT 125-ömet vitték el 180-ért!
---
A műsorban meg megengedem, hogy Te legyél a Péter!
Képzeld, a Hercules K 50 RLC-t nem árultam, egy fórumtársnak megtetszett, mondta adjam el. Oké.
Ott volt a KTM Comet 125 GP RS. Semmiképpen nem akartam eladni. Pedig a vételár 200%-át ajánlotta. Nem én kértem! De nem adom így se. Végül annyira szerette volna. odaadtam neki, hagy örüljön.
Puchinátornál is van motorom. zundapp-nál is.
Az utóbbi 2 Sachs blokk szintén fórumtársnál van. 0 haszonnal adtam tovább.
Nyugodjál le, és most szépen kérlek, keressél más haszonforrást, mert így magad alatt vágod a fát!
Igen azt nem adtam el. Mindenki potom áron akar mindent aztán még rajtam szarakodik. http://youtu.be/EtB7k22Qbvw