Üdv! Valószínűleg nem nagy segítség, de nálam a Cobra csinált ilyet. Hosszú idő után jöttünk rá, hogy a kiemelőkar kopott el és az acél kiemelő tengely szó szerint át fúrta magát a karra szegecselt fémlapon és az alumíniumban állt meg. Nálam két félből áll a kiemelő tengely, amik között egy 4mm-es golyó volt. Az is elkopott. Mikor minden jó lett, akkor az összeszerelés tartogatott meglepit. A kuplung kosarát csak és kizárólag egyetlen pozícióban lehet helyesen összerakni. másképp is össze tudod szerelni, de akkor az a jelenség, hogy nem tudod a kuplungot behúzni. Ha a kopásokat kiküszöbölöd és helyesen rakod össze, meglepően finom, könnyen kezelhető és nem csúszós kuplungot kapsz! Nézd át újra! Sok sikert!
Hello, van egy Puch monza amit szerelgetek az egyik ismerősömnek. Állítólag 4-5 éve áll a motor most lett széthúzva blokk fúrás, főtengely felújítás, szimeringek, stb.
ahogy össze lett rakva addig minden tuti volt ameddig neki nem álltam a kuplung beállításához valamiért nem emel ki a kuplung akár hogy állítgatom azt a kis diót ami a dekliben van a kis műanyag kupak alatt. A kuplungkart már alig bírom behúzni, de akkor sem emel ki.
Esetleg tudna valaki segíteni nekem ebben az ügyben?
Előre is köszönök mindent!
haha! és ha azt mondom hogy viccből kérdeztem? az a legnagyobb szánalom hogy mindig mindenkinek képes vagy negatívan beszólogatni bakker... Sztem nem ártana szedned frontint vagy asentrát. :P
Szerintem ezeknél a motoroknál már nem számít, hogy mennyit megy! Itt már inkább az dominál, hogy mennyire gyári/eredeti. Ha erőt és sebességet akarok érezni, akkor előveszem a DR500-at..
ahogy össze lett rakva addig minden tuti volt ameddig neki nem álltam a kuplung beállításához valamiért nem emel ki a kuplung akár hogy állítgatom azt a kis diót ami a dekliben van a kis műanyag kupak alatt. A kuplungkart már alig bírom behúzni, de akkor sem emel ki.
Esetleg tudna valaki segíteni nekem ebben az ügyben?
Előre is köszönök mindent!
(itt van 2 kép az egyik)
Egy bokorban végezte, ahová bedobtam! A legidegesítőbb az volt, hogy nem tudtam felgyújtani, mert nem volt nálam tűzszerszám..
Állandóan elromlott, nem zavarta, hogy a világ végén voltam éppen!
Kreidlerhez méltó viselkedés...
El is lopták 1x...
http://youtu.be/plcb5bXJs0U
Puch Nevada?!
Ezt a típust nem is ismertem! Ez valami átmenet? Monza vázban monza blokk, turbinás hűtéssel? De jól néz ki!