de azért elég durva :D bár egyik haverom megcsinálta hogy a suli előtt állt egy moci a villanyoszlop mellé aszszem etz moci vagy mi
és a srácok csakúgy poénből kiszedtek egy gyújtógyertyát és a gyertát meg a villanyoszlopra raktak.- a srác meg csak nézte a gyertyát és megfogta és eldobta. és ne tudd meg ott szenvedett a indítással és tologatta sokáig és nem esett le neki hogy az a gyerta az ami a mociba való.. :D:D és neki állt keresni a gyertyát hogy hol van :D bakker.
nem vagyok hajlando lesüllyedni a te szellemi szinvonaladra... te is csak arra vagy képes,hogy kitalálj hülyeségeket,amit ha bizonyitani kell,rögtön szidalmakkal probálod kendözni tudatlanságodat...
ja,és rugd ki az adminisztrátorod,mert nem ismeri az irásjeleket... anallfabéta...te is egy liter borért vetted a bizonyitványodat,mint a másologép köztársasági elnökünk?
mi van komám,alkalmaztál egy adminisztrátort,aki megirja helyetted a hülyeségeidet? mert ezt biztos nem te irtad... inkább küldd el a baromságaidnek bizonyitékát: hol marad a ford.szám diagram? vedd már észre te müszaki "zseni",hogy vizpumpát hajt a vizes blokk,azért forog kevesebbet mint a levegös...idiota...
na ja.:) én meg anno bmx-el tizenévesen bár most 30 vok. akkor a első fék nem volt hátsó se.
és persze lejtőn kicsit túlgyorsvoltam és majdnem a útvégére értem és észbekaptam hogy nuku a fék. és cipőmmel tapostam az elsőkereket. és szépem felforrósította a cipőm :D:D és akkor persze cipő kuka :) mert alig gumi volt a talpán.
Ne is mondd! Annak idején még a Romet-Komar korszakban, mint ifjú titán, elindultam a frissen összerakott Komárral, persze fék nélkül, merthogy azt lusta voltam már megcsinálni.. Csak az érdekelt, hogy hogy "szakít" a gép! Már majdnem végsebességnél (kb. 35km/h ) elém kanyarodott egy autó. Amikor lábbal fékeztem, belecsúsztam egy kátyúba, az elkapta a talpamat, meglökte hátra, de ott volt a lábtartó, amibe beakadt a bokám, és majdnem leszakította az egész lábfejemet. Két hétig járni sem tudtam! Megtanultam, hogy a fék milyen hasznos berendezés!
Te olyan szinten nemvagy képben hogy az már szavakkal nem kifejezhető a tudatlanságodat mások előtt egy másik személy koholt vádak alapján történő megalázásával próbálod rejteni de fölösleges te már évekkel ezelőtt leírtad magad a fórumban.
Egyébként tegnap mentem a 80-assal, (megjegyzem, most azon nincs első fék) és szomorúan tapasztaltam, hogy 70km/h felett, csak hátsó fékkel elég nehéz megállni, ugyanis túlmelegszik a betét és nem fog az utolsó pár méteren.. Ezért a számlaszámod, neved, bankod megadása után már csomagolhatod is a betéteket..
és a srácok csakúgy poénből kiszedtek egy gyújtógyertyát és a gyertát meg a villanyoszlopra raktak.- a srác meg csak nézte a gyertyát és megfogta és eldobta. és ne tudd meg ott szenvedett a indítással és tologatta sokáig és nem esett le neki hogy az a gyerta az ami a mociba való.. :D:D és neki állt keresni a gyertyát hogy hol van :D bakker.