Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de azért elég durva :D bár egyik haverom megcsinálta hogy a suli előtt állt egy moci a villanyoszlop mellé aszszem etz moci vagy mi
és a srácok csakúgy poénből kiszedtek egy gyújtógyertyát és a gyertát meg a villanyoszlopra raktak.- a srác meg csak nézte a gyertyát és megfogta és eldobta. és ne tudd meg ott szenvedett a indítással és tologatta sokáig és nem esett le neki hogy az a gyerta az ami a mociba való.. :D:D és neki állt keresni a gyertyát hogy hol van :D bakker.
az olanok milyen szo? más amikor véletlenül elütsz egy betüt,és más amikor folyamatosan csinálod ezt...2l szakértö..
Akkor már inkább tegyél bele tiszta benzint.
Szerintem slampi is jön, lopjuk el a mtoroját D:)

De még jobb, ha ráteszünk egy saját zárat:)
Megérné nézni, hogy szenvedi le , pár ezerért már lehet kapni olanokat miken egész sokáig eldolgozna
D:)
Legyen igazad de akkor bizonyícsd az ellenkezőjét!
nem vagyok hajlando lesüllyedni a te szellemi szinvonaladra... te is csak arra vagy képes,hogy kitalálj hülyeségeket,amit ha bizonyitani kell,rögtön szidalmakkal probálod kendözni tudatlanságodat...
Az analfabéta egy ell :)
Milyen adminisztrátort nem inkább asszisztenst?
Énírtam buzifejű.Idejössz kötekedni?Világbajnok csicska vagy beszéljük meg élőszóba gyökér...
ja,és rugd ki az adminisztrátorod,mert nem ismeri az irásjeleket... anallfabéta...te is egy liter borért vetted a bizonyitványodat,mint a másologép köztársasági elnökünk?
mi van komám,alkalmaztál egy adminisztrátort,aki megirja helyetted a hülyeségeidet? mert ezt biztos nem te irtad... inkább küldd el a baromságaidnek bizonyitékát: hol marad a ford.szám diagram? vedd már észre te müszaki "zseni",hogy vizpumpát hajt a vizes blokk,azért forog kevesebbet mint a levegös...idiota...
Elhozod az indexet, kilométeróra hajtást és a betétek et? Mailben cseréljünk telszámot!
Megyek. Kell pár alkatrész.
EMBEREK! Ki fog jönni Szigetszentmiklósra?
Én villanymotorral csináltam meg ezt! Nézzük meg milyen erős! Kb. 3 másodperc alatt lyuk égett a talpamra! Ok, legalább nem csak én vagyok kamikaze..
na ja.:) én meg anno bmx-el tizenévesen bár most 30 vok. akkor a első fék nem volt hátsó se.
és persze lejtőn kicsit túlgyorsvoltam és majdnem a útvégére értem és észbekaptam hogy nuku a fék. és cipőmmel tapostam az elsőkereket. és szépem felforrósította a cipőm :D:D és akkor persze cipő kuka :) mert alig gumi volt a talpán.
Ne is mondd! Annak idején még a Romet-Komar korszakban, mint ifjú titán, elindultam a frissen összerakott Komárral, persze fék nélkül, merthogy azt lusta voltam már megcsinálni.. Csak az érdekelt, hogy hogy "szakít" a gép! Már majdnem végsebességnél (kb. 35km/h ) elém kanyarodott egy autó. Amikor lábbal fékeztem, belecsúsztam egy kátyúba, az elkapta a talpamat, meglökte hátra, de ott volt a lábtartó, amibe beakadt a bokám, és majdnem leszakította az egész lábfejemet. Két hétig járni sem tudtam! Megtanultam, hogy a fék milyen hasznos berendezés!
ott a lábad azzal is lehet vészfékezni :D:D
Ombre nyilván rosszul foglamaztam meg a barokk eposzokba illő néhány soromat.
Te olyan szinten nemvagy képben hogy az már szavakkal nem kifejezhető a tudatlanságodat mások előtt egy másik személy koholt vádak alapján történő megalázásával próbálod rejteni de fölösleges te már évekkel ezelőtt leírtad magad a fórumban.

Hulladék vagy fogadd el.
Egyébként tegnap mentem a 80-assal, (megjegyzem, most azon nincs első fék) és szomorúan tapasztaltam, hogy 70km/h felett, csak hátsó fékkel elég nehéz megállni, ugyanis túlmelegszik a betét és nem fog az utolsó pár méteren.. Ezért a számlaszámod, neved, bankod megadása után már csomagolhatod is a betéteket..
A Derbi Senda hátsó lámpája volt ehhez hasonló.. Bár arról az egykerekezés lesodorta..
Ide a gyári fék duplanulla.:D
Ez Cobra csak korai szériásé.