Pontosan.:D Szerelni voltam. Innen szoktam rendelni csak vigyázz mert megrendelsz egy csomagot aztán ami nincs azt nem küldik és nincs kiírva az oldalra hogy mi van meg nincs. De kétségkívül a legolcsóbbak és csak náluk van Sachsra csap meg L gyűrű.
Nekem a derbyben volt hasonló membrán és 2,3L/100km fölé sosem tudtam nyomni a fogyasztást! A Cobránál meg 4L alá nem tudom vinni, bár ez utóbbi szerintem 3-ban körbe röhögi a derby-t. Bár a 80-as pollinivel szemben meg a 80-as Cobra van bőséges hátrányban..
attól függ.... bár a volt ktm pl.-ben csak kicsnek találtam a kockanyílást és kinagyobbítottam 1-2 mmrel ahogy tudtam és akkor valamellyest tudott dobni rajta viszont kurvakeveset eszik akkor vele a motor ha ilyen membrán van benne.
Bocsánatot kérek, valóban olvastam, viszont akkor még képlékeny volt a dolog, mert menet közben úgy nézett ki, hogy van egy, de nem volt biztos benne a tisztelt eladó! Majd kiderült, hogy nincs meg, viszont a gyári javítható. Később elfelejtettem válaszolni, mert önző dög voltam és a saját dolgaimat hajtottam. Így aztán elnézést kérek újra, de a téma jegelve van, amíg végleg tönkre nem teszik, vagy sikerül javítani. Köszönöm, hogy írtál!
de viszont tudok zsírújonnan 23ezerért.
-Ezt nem lehet felújíttatni, mint az autókét?
Ugye innen ne akarjak venni semmit?
Puch MV50S-hez blokk burkolatokat, kipufogót (harcsa bajuszos), hátsó lámpát, sztendert!
(a kép csak illusztráció)
Köszönöm!