Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most olvastam. :) Köszi a választ! Úgy látom brutál bevásárlás várható a jövő héten.. :)
Lehet.:D
Úúúdeevagáány! És szerinted ide el lehet menni személyesen is?
Pontosan.:D Szerelni voltam. Innen szoktam rendelni csak vigyázz mert megrendelsz egy csomagot aztán ami nincs azt nem küldik és nincs kiírva az oldalra hogy mi van meg nincs. De kétségkívül a legolcsóbbak és csak náluk van Sachsra csap meg L gyűrű.
elvileg lehet felújítattni
de viszont tudok zsírújonnan 23ezerért.
naja sokat számít a vezérlés... bár azon filózok hogy építenék egy tuning blokkot.. nullás lendítőtömeggel... azaz rotoros gyújtással.
Hülye kérdés következik:

-Ezt nem lehet felújíttatni, mint az autókét?
Nekem a derbyben volt hasonló membrán és 2,3L/100km fölé sosem tudtam nyomni a fogyasztást! A Cobránál meg 4L alá nem tudom vinni, bár ez utóbbi szerintem 3-ban körbe röhögi a derby-t. Bár a 80-as pollinivel szemben meg a 80-as Cobra van bőséges hátrányban..
Keresek ilyeneket!
attól függ.... bár a volt ktm pl.-ben csak kicsnek találtam a kockanyílást és kinagyobbítottam 1-2 mmrel ahogy tudtam és akkor valamellyest tudott dobni rajta viszont kurvakeveset eszik akkor vele a motor ha ilyen membrán van benne.
na nekem is ilyenem volt a ktm PL-ben :)
Bocsánatot kérek, valóban olvastam, viszont akkor még képlékeny volt a dolog, mert menet közben úgy nézett ki, hogy van egy, de nem volt biztos benne a tisztelt eladó! Majd kiderült, hogy nincs meg, viszont a gyári javítható. Később elfelejtettem válaszolni, mert önző dög voltam és a saját dolgaimat hajtottam. Így aztán elnézést kérek újra, de a téma jegelve van, amíg végleg tönkre nem teszik, vagy sikerül javítani. Köszönöm, hogy írtál!
Igen, egy régi-régi leírásodat már olvastam a témában. De akkor a kérdés: Miért, mihez gyártják?
Ha ezt beteszed, igen kicsi lesz a teljesítmny.
ezt én mondhatnám...az e-mailra illik válaszolni!
Most mi van? Meghaltatok, vagy mindenki szerel?
http://e-motorparts.addel.hu/s...

Ugye innen ne akarjak venni semmit?
És itt van gyáriban! WoWwW!
Ha tudsz szerezni 40-es L-gyűrűt és sima gyűrűt a gyári dugómra, akkor kiveszem a yamaha dugót és Neked adom!
nna az engem is érdekelne hogy milyen yamaha dugó lehet :) mert kéne szereznem is egyet:)
Persze, a szükség az nagy úr! Igaz ez a Wc-re is és a tartozékaira is!
Igen, gyorsan kellett valami szűrő :D
Köszönöm de az már nincs még időben eladtam télen jó volt:)
Boldog névnapot! Nem kívánok sokat, csak a garázsodba vagy 10db Romet Pony-t, mindet törött gyűrűvel!

KERESEK!

Puch MV50S-hez blokk burkolatokat, kipufogót (harcsa bajuszos), hátsó lámpát, sztendert!

(a kép csak illusztráció)

Köszönöm!