te inkább arra gyúrjál, hogy lesz e gyertya, levegő a kerékben, karburátor a mtooron mire kijőssz a börzéről, illetve, hogy tudod e oylan messze lerakni, hogy ne találjuk meg:)
Ha valaminek van egy értéke, akkor pont teszek rá, hogy mennyiért jönnek ide. Akinek kell, az úgyis viszi. Hozzáteszem, hogy nem eladó! :D Ha én egy nyomorult patentszemet hetekig tudtam keresni és nem számított a kilóméter, akkor nem érdekel senki pénzügyi nyomora. Kell, vagy nem. Ennyi számít!
Ok, így már értem. Utálnak minket és nehogymár az ő szaros pénzükön vegyünk mi kenyeret.. Nem baj, nekem többet ér, mert én nem a forintokat látom benne, hanem azt a munkát és az évekig tartó türelmet, mire hozzám került! Mert nekem nem Puch Cobra kellett, hanem EZ a motor!
Figyelj, egy magyar motort, egy magyar személy, Magyarországon, a kinti árak feléért tud kb eladni.
Nem érdekel, hogy a tiedről van e szó, vagy az enyémről. Ez mindenkire vonatkozik!
Miért? Annyira szar az enyém? A motor sosem volt még cserélve tehát a vázszám és a motorszám megegyezik, ráadásul az eredeti osztrák forgalmija is megvan, kitűnő állapotban.. És ha el akarnám adni, akkor valószínűleg nem a 20Ft-os, gánygép suttyóknak adnám itthonra..
Csak szerelés után mentem ki vele mivel mosásnál valahol belement a kosz a karbuherátorba. Igen vidám motor. 2 ban gázra lehet vele egykerekezni. Meglepően lentről húz. És könnyen pörög fel mint a videón is látni majd.
Melyik ruhakölcsönzőben bérelted? Kéne a kishugom gyerekzsúrjára is.
Nem érdekel, hogy a tiedről van e szó, vagy az enyémről. Ez mindenkire vonatkozik!
http://youtu.be/AtnfaqIcNYE