ZÜNDAPPOS csapat, figyelem! A képen látható zündapp blokktípushoz keresek a jóbarátomnak főtengelyt, vagy legalább hajtókart! Eredetileg ez alumínium hajtókaros és könnyen reped. Az sem baj, ha halott a főtengely, mi megcsináljuk!
és ez? ez meg 80-as blokk és nicasilos volt és 4 felömlős. persze visít mint a malac :) menni az mint azállat :) persze így nem gyári csak a blokkjára értettem :)
Ezt én is így látom.. Inkább nyomatékos a 80-as, de nem gyorsabb.. Viszont a városban jobb vele közlekedni! Kényelmesebb, mert nem kell annyit fel-le váltani. Legalábbis én így tapasztaltam..
Ebben 9 LE? talán, ha legalább 2 hengeres lenne! Egyébként tényleg alacsonyabb fordulatnál már "csúcson" van és 8000-től felfelé elfogy.. A 337-50 ésa 337-80 blokknál a főtengelyen kívül van még valami változtatás?
Nem ettől, hanem a kialakítás egyéb különbözőségétől forog vagy nem forog.
A geometrii méretek alapján, a 80asnak még forgósabbnak is kellene lenni, mvel jóval kisebb a furat/löket arány.
Vélhetően azért nem forgós, mert a kívánt 9 loerő alacsonyabb forudlaton is megvan
Meleseleg az yilen rövid löket kétüteműnél konkrétan előnytelen az elérhető csúcsteljesítmény szempontjából.
ez 4T LIFAN pitbike blokk újonnan vettem a boltból és igényesen megcsinálva minden és ellenőrizva és castrol actevoval feltöltve:)
Köszönöm!
Vagy azt a váltókart Te hogy éred el? Gondolom nem 50-es lábad van.
A geometrii méretek alapján, a 80asnak még forgósabbnak is kellene lenni, mvel jóval kisebb a furat/löket arány.
Vélhetően azért nem forgós, mert a kívánt 9 loerő alacsonyabb forudlaton is megvan
Meleseleg az yilen rövid löket kétüteműnél konkrétan előnytelen az elérhető csúcsteljesítmény szempontjából.