be lesz csak ha lesz időm meg hely. mert most eléggé be lettem zsúfolva időkkel. no és te mikor fogod végre kezelésbe venni a dappokat? vagy várják a halálukat a vastelepen?
Beszéltem ma egy olyan emberrel, akivel Te is! Elmondta, hogy csak egymás mellett elbeszéltünk, így szeretnék elnézést kérni és elvetni a csatabárdot! Üdv: Mészáros József
Jah és úgy került hozzánk (hozzá és haveromhoz) hogy az itt élő német család ki akarta dobni lomtalanítás alkalmából... Magyarul a szemétbe jutástól mentettük meg, nem pedig fillérekért vettem és most húú de nagyot akarok rajta kaszálni...
Szimplán csak kíváncsi voltam rá, hogy egy (szerintem) ritka motorért, ami még menthető, mennyi pénz lehet elkérni, mert nekem és az ismerősömnek se időnk, se erőnk nincs hozzá hogy felújítsuk. Szóval kérlek ne általánosíts pár mondatból...
Bocsánat hogy meg mertem kérdezni hogy mennyiért is lehet eladni egy pajtából előtúrt gépet amit már nem használtak vagy 15 éve...
De úgylátszik most sem jutottam 1-ről a 2-re...
Ha elfárad a tűgörgő, és szétesik, miért én teszem tönkre? Volt benne olaj, víz is, nem volt tiltáson használva...
Nézzél már előrébb a csesztetésen kívül is, mert már rohadt unalmas vagy.
és priviben megbeszéljük a dolgot ha annak jónak látod.
Szimplán csak kíváncsi voltam rá, hogy egy (szerintem) ritka motorért, ami még menthető, mennyi pénz lehet elkérni, mert nekem és az ismerősömnek se időnk, se erőnk nincs hozzá hogy felújítsuk. Szóval kérlek ne általánosíts pár mondatból...
Bocsánat hogy meg mertem kérdezni hogy mennyiért is lehet eladni egy pajtából előtúrt gépet amit már nem használtak vagy 15 éve...
De úgylátszik most sem jutottam 1-ről a 2-re...
Továbbá üzemideje is van, amit esetleg nem tartopttál be.
Lényeg, hogy magától nem törik..
Nézzél már előrébb a csesztetésen kívül is, mert már rohadt unalmas vagy.