Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

addig meg ne kritizálj másokat!szigetelö szalag zseni..
be lesz csak ha lesz időm meg hely. mert most eléggé be lettem zsúfolva időkkel. no és te mikor fogod végre kezelésbe venni a dappokat? vagy várják a halálukat a vastelepen?
Legalább fejezd be akkor normálisan, ne lomtalanításos szökevényeket akarj kezelésbe venni!
vegyél még nagyobb dioptriájú szemüvegeeeeet! ne kelljen mondani ezerszer hogy azt meg lesz csinálvaaaa , üléskókánymesteeeerrrr heee.
nem valo semmi neked,csak szigetelöszalag..
Woww! :D Ez az egyik átok volt az életemben!
Beszéltem ma egy olyan emberrel, akivel Te is! Elmondta, hogy csak egymás mellett elbeszéltünk, így szeretnék elnézést kérni és elvetni a csatabárdot! Üdv: Mészáros József
ha-ha ezt miért vegyem kezelésbe mikor itthon van3 doppel hengerem meg blokk cuccom ,és stb.
én pl kezelésbe venném . lásd a képeket :)
hallod ne foglalkozz az itteniekkel inkább add meg a mailcímet
és priviben megbeszéljük a dolgot ha annak jónak látod.
Sajnos nincs hozzá semmilyen dokumentum.
Ha meg van hozzá a régi papírja akkor az jó dolog.
Értem, köszönöm szépen a válaszod!
Ha szép állapotú itthon 60 ezer. Ausztriában max 300 euro.
Hamarosan készülnek róla képek, megígérem!
Jah és úgy került hozzánk (hozzá és haveromhoz) hogy az itt élő német család ki akarta dobni lomtalanítás alkalmából... Magyarul a szemétbe jutástól mentettük meg, nem pedig fillérekért vettem és most húú de nagyot akarok rajta kaszálni...
Szimplán csak kíváncsi voltam rá, hogy egy (szerintem) ritka motorért, ami még menthető, mennyi pénz lehet elkérni, mert nekem és az ismerősömnek se időnk, se erőnk nincs hozzá hogy felújítsuk. Szóval kérlek ne általánosíts pár mondatból...
Most szerinted, képek nélkül, hogy mondjon bárki bármit?
Igen, hézagoló! És ma tudtam meg, hogy nem kell bele! Viszont mivel mindkettőben van, úgy gondoltam, hogy kell bele!
Miért is nepper?

Bocsánat hogy meg mertem kérdezni hogy mennyiért is lehet eladni egy pajtából előtúrt gépet amit már nem használtak vagy 15 éve...
De úgylátszik most sem jutottam 1-ről a 2-re...
Mert a görgő nem szok eltörni magától.
Továbbá üzemideje is van, amit esetleg nem tartopttál be.
Lényeg, hogy magától nem törik..
Te arcodra ráfosnék inkább e helyzetben és habosra csapkodnám egy strandpapuccsal!
Ha elfárad a tűgörgő, és szétesik, miért én teszem tönkre? Volt benne olaj, víz is, nem volt tiltáson használva...
Nézzél már előrébb a csesztetésen kívül is, mert már rohadt unalmas vagy.