Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jut eszembe:

Ennek megvan az eredeti osztrák forgalmija. A motorszám és az alvázszám ugyanaz és a forgalmival is egyezik! És 50-ért vettem!
Bár kopott a henger, alattam még mindig 80-at megy. És érzem, hogy ettől több van még benne..
Mauni-ka! Há ez egy thulipáántaposóó! Khm ezt a fórumot zoli meg én alapítottuk nézd vissza az első hsz eket. de mauni há ez egy ghácci!
Ezután a mélyrepülés után úgygondolom küldhetnénk a fórumtársaknak egy ilyen nótát

http://youtu.be/uFooDZ7GrC0
Komolyan te vagy az egyetlen ako fogja a szar poénokat is mégha néha nemis érek egyet veled :)
Úgyis van zolibácsi mondjál valami jó versenyt ami nekem elérhető közelségben van hogy kirángathassam haverjaimat és megláthasssssuk hogy hol nem tartunk.
Jólenne már ha elhúznátok innen vitatkozni (bár szerintem tök vicces ahogy egymást nyírjátok) tény hogy mindenkit értek sérelmek az elmúlt sok évben de érdekes hogy a gyűlölet hogy összekovácsolta ezt a kis közösséget.Mindenki utálja a másikat és elnem mulasztana egy alkalmat sem hogy beszóljon a másiknak.Ezennel mint főkapitány elrendelem a fórum ideiglenes zárolását és jogomnál foga feloszlassam ezt a csőcseléket.
Sittesekkel megöletel, picsbú' kutyákkal megetetel, sinter vagy!
Sinter geci, itt csikidánoztál egész éjjel
Ez a maúnika show!

Maji témánk: Slick miért vagyol csicska gyerekiahóra ha nemvagybuzi-e, Slampi milyéé vagy nepper vagy mivanmá hogyhívják már a gyereket?

További témályik: slampi milyé nem fizetetd a gyerektartást?
slick a barátnőd megcsal vajon feljelentenéd ha egy zündappos 40-éves gelesztással történne az eset?
ez szimplán tény, nem ajánlás...
Ne térjünk át egy gyakorikerdesek.hu szerű fórumbeszélgetésbe de nagy valószínűséggel nem én vagyok itt a homoszexuális egyén.
Juteszembe amit még régen hírdettél. Te vittél ki egy Ks175 öt is magyar papírosat vagy 125 öt Csehbe. Meg annak idején ha visszaolvasod az msn es naplókat te ajánlottad nekem hogy "külföldön többet kapsz a motorokért" végülis ami ellen harcolsz azt magad gerjesztetted.
A nő ügyeim nem tartoznak senkire!
Ha szerinted buzi vagyok, miért volt 2 és 1 éves kapcsolatom is, nővel?
Ja és ha ezen áll gyere oda csak hozzám.
Nem csak együtt szoktunk kijárni oda. És innen a buzi te vagy több éve még barátnőd sem volt. Szar alak vagy és a csajok ezt érzik is.
Én nem a buzibandádhoz szóltam, hanem hozzád!
Úgy látszik egyedül egy kalap szar se vagy...
Ja és ott lesz az egész "veszprémi banda" szóval nekik is megmondhatod a véleményedet.
Remélem találkozunk következő Szigetszentmiklósi börzén és ezt mondd a szemembe.
Én a helyedben inkább NAGYON meghúznám, nem pattognék!
Az ilyen férgeknek nem tartozom magyarázattal!
De hogy jó napod legyen:
a Monzára nem volt elég keret felújitani, egy várandós barátnő mellett. Mondjuk neked fogalmad sincs arról, milyen egy igazi élet, amig otthon élvezed azt, amit anyádék aládtoltak...
A cross egy annyira hulladék kalap szar volt, hogy a cross nemzedék, a spanyolok sem tudtak tippet adni mi ez! Egy gányolt szar volt. Igy semmi értelme nem volt megtartani. Viszont arról megint nincs fogalmad, hogy a makulátlan, bontatlan blokkja egy fórumtársnál van! Mert rajtad kivül még vannak segitő emberek!
Csak veled az a nagy baj, hogy nem tartozol az emberek közé, se!
biztos hogy a veszprémi bandához került,mert györben hirdették... http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:51qwgLgkv9sJ:www.h
asznaltauto.hu/motor/zundapp/zundapp_ks_175-5644084+&cd=4&hl=hu&ct=clnk
&gl=hu
Te is eladtad a Cross Cobrát, Az N506SL-t meg még kitudja hány motort szóval ne kezdd.
Ebből volt 2 egyforma! De nekem gyenge volt és egyszer berágtam, mentek a háztól és jött helyettük a DR500-as. Egyébként új dugattyúval(85ccm), alattam(116kg) ment 100-at. Csakhogy az öntött dugó (gagyi Pál-dugattyú) nem tartott sokáig.