Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amúgy van hozzá hengerszettem is. ami rá való. és csak kezelőszerv karok kell és ennyi :)
amit te láttál az most full darabokban van most. de viszont van egy másik az lehet hogy eladnám. mert mivel két egyforma van. a másiknak meg nincs papírja sajna de az is felújítható. és minimális hiánnyal. szólj ha érdekel így is.
jóhomályos vazzeg. nem tudsz használni makrót?
ezt nézzétek meg mire akadtam rá a tegnapi napon a régi ktm cometemnek a gépkönyvére!
az en kometemnek is ez volt a szine

tenyleg Brumo nem csereled el egy Puch m50 gp re?nagyon tetszene ez a doppel,az simpla kipus mellett jol mutatna
:D így van. :) bár nekem van papíros ktm cometem az dupladobos kivitel. és most restaurálom fel csak félbemaradt mert money nuku... kell a pénz a krómozásra meg festésre...
azert kell papir,m amikor ujonan eladtak akkor adtak hozza

a sajtcedula adasvetelidet lehuzhatod a wc n

az h vki 1750 ert arul egy motort,nem biztos,h az lesz a vetelara

egyszer egy ember arult egy Kreidler Mustangot 50 e ert,meg 130 e ert,mikor megk ,h melyik a jo ar ezt mondta:latta az ebay n ,h ez egy nagyon ertekes motor...
hat igen az a bizonyos evjarat ertekes ,de az ove nem az,meg se papir,dzsuva allapot,simson alkatreszek,stb

a szamokat hamar meglatjatok,csak idegen nyelven nem nagyon ertetek

egy kismotor akkor ertekes,has sok sebessegespl.6,keveset gyartottak belole,6v tobb loeros,van eredeti papirja
ja es a portugal motort,hiaba akarod az olasznak eladni,szarik ra
Semmi közöm hozzá de a blokkod ketyegmár?
na ugye?
heh ez nagyon zsír
ez műxik nálam is
óvakodj az autóstohl végre ül a böriben.
festés, króm, meg blokk, polírozás ami hiányzik az a km óra meg a fordulat mérő meg a lámpabura kb ha 150 et költenék rá és olyan lenne mint a képen csináltam már pár mocit ugyhogy tuti
de nem kell a fikálódás szarok rá aki tudja h mi ez és kell neki az megveszi
de a két kerék magában megére egy keveset ugyhogy ...
Vesszetek már össze. Puchi neked minden ingyen kell vagy beszólsz mások áraira eddig ezt vettem észre mostanában. Semmi értelmes hozzászólás csak hogy pfúúú de drága meg add 100 forintért.
jah tényleg akor aki holnap reggel eljön 9 ig az megkapja ajándékba az egészet hú tiszta jó buli lesz :D amugy nem anyira ratyi mint aminek látszik de szerintem 7 fön elviszem a méhtlepre a gecibe de előtte felveszem videóra ahogy feldarabolom:d
Azé ez nem véletlenül 1750 ejuró a tieden még van mit kopogtatni!
70-et ossza el 2 vel aztán vonja le belőle azt hogy nem működik és bármihez hozzányúlsz azt szinte újrakell építeni molekulánként.MAygarul ha ráfizet 70-et és kifizeti a szállítást legalább a krómokról lelesz a gond :D
ropogós legyen :D
köszönöm Brumo. A kifli sima, vagy sós legyen?
50 eshez minek papir adásvételi.....
akor ha az 1750eur(NEM AZT NÉZEM CSAK A TE LOGIKÁD ÁLTAL GONDOLKODVA) 1750/2 =875 akor az a mai árfolyamon kb 300 pénz /euró az 262500 ft akor ami cserés km óra és lámpa legyen 50
festés 50 krómozás 60 kb nagyon nagy vonalakba blokra kb 20 igy kb 82500 ft az ára tehát én 70 ért hirdetem igyhogy nincsennek nagy "ILLUZIÓIM " pajti
hát ami még X50-4 re való