Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az jó.
főci milyen állapotban van?
bár melyik sárvédő kell akkor? a búra foglalatot megkapod. mellé.
comet 4 sebesseges
oké lehet szó róla :) csak ez comet féle blokk vagy monza féle tudod a dekli miatt kérdem.
Brumo, mindene megvan,henger hfej is,szet van szedve.

Egy ilyet szeretnek venni.125 ccm 45 le, forgotarcsas,monocoque lemez vaz,gumi tank.Vb futamokat nyert 87 ben.
Hi Pukki!

Nekem van egy olyan Herculesem 2 gangos,az elso lampa hianyzik rola.
ott van írtam az árát . 60 ezer... és beállt a blokkja.
Tudom csak mutattam :):)
Köszönöm!
Remélem találok itt olyat ami kell!
Hallo.
4es lépetőtkulisszaizéd van sachshoz?
Csodaszép kismotor az a hercules ha rendbevan téve!mennyiért árulták nemtudod?http://www.google.hu/imgres?im...
Kicsit meghuzathattad volna az utcán mit tud. De az alapjárat stabilságából ítélve jó lehet a blokk.
Cobra tank. Amikor már vettem bezzeg van. Szerencsére olcsó volt ezért nem szomorkodok.:D
hallod? a blokk mennyire komplett? va mailod hogy a részletet tudnák megbeszélni.
várom a jelzésed.
csak ennyi van,... De a nevem re katt akkor a pár hónappal előtti börzéről vannak képek azt néz meg.
Brumo nincs több kép a börzéről szeretek ieneket nézegetni ha van légyszi rakd már fel :)
amúgy a karbi az mobrákon vannak.
amúgy sikerült megtudnom hogy mennyiért krómoznak tankot... kecskeméten mert a kecskeméti krómozók is voltak kint a börzén. és láttam egy fullkrómozott tankot. és mondta hogy 13 ezer. és az épp elég olcsó és nagyon szép. :) szal oda fogom majd vinni ha összejön. kis summa.
voltm börzén. szép számmal voltak ott :) és szerváltam apróságokat. :) egy 17-es karbit full kompleten, meg két kezelőkart, és tűszelepet meg láncot és vmint két féle új töltö tekercset egyik a simsoné. majd át tekerem a puchra :) meg dupla szűrős(alul felül szűrő van) benzin csapot :) bár egy csomó jó cucc is volt. meg zündapp úrral is találkoztam :)
üdv! Szerintem itt van olyan!
Ez csak az irigység... Az beszél belőled...
A babetta dugattyút kiszedted legalább belőle?
Te egy fasszopó vagy!
pontosabban Ktm Comet 50 Rs 4 L