jó volt a mai szigetszentmiklósi börze. volt sachs mocik rendesen. volt sachs cross is 60 ezerér beállt blokkal.. és solti hapsi volt
persze 60-ért sok nekem. de mindene megvolt. bár szereztem egy karbit ami hasonlít a binghez és komplett. 17-es aszem. :)
majd este tolok fel képet. és vettem 500 ft-ér új simson világító tekercset és 12 voltosat. az majd át tekerem a puchra :) és akkor lesz 12 voltos rendszer :)
Érdekes...
TE mentél már valaha 5 Km-nél többet egy Sachs motoroddal?
NEM!
Szaros MZ-re vered magad.
"Puchinátor" Gyökér...
Ds-edről meg valamiért csak 5 méterről készítesz képet... Mert te is tudod hogy : SZAR!
Az Üzlettel kapcsolatban BMW Kollégától vett blokkal megjártam a Balcsit hiba nélkül...
Az Más dolog hogyte csak szar üzleteket tudsz kötni.
De tudom.. Csak az irigység beszél belőled..
NEHOGY ELADD NEKI!
Mindent csak tönkrebasz..
Amugy is hamár szutymadékokról van szó akitől vettem normális árat kért a működőképesért nem egy hulladékért milliókat mint TE.
Remélem most főlsz a levedben...
A KTM-ről Onboard lesz nemsokára...
nekem sachs vízhűtéses blokkhoz(a sachs rs 50-ben is ilyen van) kellene kapcsolási rajz és robbantott ábra.Ha valaki rendelkezik ilyennel az kérem szóljon!
köszönöm
nna ma ennyit haladtam :) a hátsó lánc kerék berakva. és a kipu félig kész csak finomítani kell. Aztán hátra van még a karbi tűszelepje meg a gyújtás és akkor kécc. no meg a vezetékelést is rendbe kell tenni :)
aham ez pofon eccerű.
a sisak baloldalán kell feltenni ahol a állkapcs van végig a vonalán. .
és a vízálló ragasztószalaggal alul a kamerát ahol fogod ott végig körbe tekered a sisakot a kamerával együt :)
érted?
persze 60-ért sok nekem. de mindene megvolt. bár szereztem egy karbit ami hasonlít a binghez és komplett. 17-es aszem. :)
majd este tolok fel képet. és vettem 500 ft-ér új simson világító tekercset és 12 voltosat. az majd át tekerem a puchra :) és akkor lesz 12 voltos rendszer :)