Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyenlőre még több motorom van, mint Corollám!
fényképezd le a teleszkópot! hátha tudnék segíteni! mert pár teleszkópot szedtem már szét.
Fényképezd le hátha van itt aki ért hozzá.
Szép!
A végseessége lehet meglepő!Mert a KTM-ek mindíg is zsiványul mentek.
Csúcs,hogy bármerre járok Slampixxx kolléga mindenütt ott van! Itt egy kis támpont,ha nem tudnál hirtelen hová tenni! :-)))))
Ja és érdeklődnék még, hogy hol tudok kimondottan puch imola könyvet beszerezni. Amiben még azt is leírják, hogy ez meg ez a csavar milyen méretű stb.
Sziasztok! Van egy puch Imola gx-em és a teleszkópban az egyik villa megvan hajolva. Próbálttam kivenni, de valahogy nem jön össze. felül kicsavartam kijött egy rugó meg a hozzá tartozó csavar. De ennyi egyszerűen nem jön ki. mi az oka?
Németországból. Bármi van.
Olyan, hogy MSL, kúrva ritka. Én még nem hallottam róla. Ettől ne hidd, hogy kúrva sokat is ér, a régi KTM-ek nem egy aranybányák.
itteniektől be lehet szerezni mindent csak türelemmel :)
És alkatrészt be lehet szerezni,ha valami neadj'isten kellene? Csak azért mert ha beírom a gugliba,hogy KTM MLS 50 akkor semmit nem ad ki magyarul!,Ha kell egy megszakító, egy bowden vagy valami...honnan lehet beszerezni cuccost hozzá?
nemtom mitol 22?,az a karburator torok,full szeria
nabazz ez jósok :D
ezek 8-10 e korul mennek
olyan 22000 juró ... annyin áll most a licit
olyan 8000 euro
de ezt nem 60 ert adjak a vateran
azaz
jóféle motor csak át ne fesd! mert így sokat ér ha minél eredetibb!
Bár a végsebi a 4 gangosan 70-80 km/h lehet mert nekem volt sachs RS-em ami 4 gangos ugyanaz a blokkja és lazán ment 80-at
Amit vettem abban milyen típusú blokk van? Mennyi a végsebessége?
még mindig senkinek nem kell Sachs 501-es blokk?:)/12000ft/ hozzá kipu?:)/3000ft/
3500 ert mar lehet jo
http://www.vatera.hu/ktm_mls_5... Itt a link! Nesztek! :-)) Ismeri valaki mélyebbrehatóan a típust én analfabéta vagyok ilyen KTM téren!