Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Új az egész szett, a leírásban a szürke vezetékre kell a készletben található piros izével csatlakoztatni a zöld/fekete vezetéket, megtörtént. De az is írva vagyon, hogy ha ez a jelenség akkor nem kap valamilyen jelet, átnéztem-kimértem és megy mindenhol a delej.
Bicsek,

A gond a fordulatszámjellel van a leírásod alapján.
Azaz a fekete/zöld vezetéket rossz helyre vagy pedig rosszul érintkezve szerelted be.

Persze még rossz lehet a kijelző is - nem tudom honnan vetted, stb -, de új esetén nem jellemző...
Heló Ago!
Segítségért fordulnék hozzád, egy 1998 Kawasaki ZX-9R Ninja (1998-2003) GIpro X-type fokozatkijelző - Healtech Electronics készülékről lenne szó, eljutottam a bekötésig, majd tanításon a sor, DE...nem tudom meddig és most már abban sem vagyok biztos, hogy jól tanítom, mert csak egy "L" betűt mutat, ha meg forog a kerék, akkor meg pálcikák forognak körbe körbe...köszi szépen ha tudnál segíteni!
Eladó PC III Kawa ER6n-f-hez!
http://www.kepesmotor.hu/elekt...
Ago
Benne van már a szonda helye!
Tavasszal keresni foglak!
Előre is köszönöm!
Röpy,

160KHUF + be kell hegesztetni a lambdaszonda helyeket valami kipufogósnál.
Ago
1db PCIII usb+ hengerenkénti térkpet!
totya k6,

nem felejti el.
Hello Ago!

A kérdésem a következő lenne.
Gsxr 600 K6-ban van egy Bazzaz elektronikám.Ha télre ki veszem az aksit akkor mindent el felejt és újra kell programozni?Vagy nyugodtan ki vehetem és tavasszal visszarakom és minden ugyan úgy fog működni?
Röpy,

Pontosan mit is szeretnél?!
Minden PC - illetve a PCIIIUSB-től kezdve - tud 4 térképes beállítást is.
Szia Ago!
zx12-be 4 térképes pc mennyibe kerülne komplett?
Mindent te adsz!
Hayakend,

Nekem mind1, de egy olyan kell hozzá... vagy megoldod máshogy ez is...
Pont megtaláltam az oldalatokon...!
Teljesen gyári a gép!
Köszönöm a gyors tájékoztatás!
Nem szereztem be, hanem megoldottam
Hayakend,

Szerinted miért kérdeztem, hogy milyen elektronika van rajta?! Gondolod direkt olyat adok, ami nem jó?!
Persze kell még hozzá az a 9V-os csatlakozó is, amit állítólag már beszereztél...
Albijam,

Több dolgot kéne tudnom:
1. Milyen kiegészítő elektronika van a motoron, ha van?
2. Milyen a váltó kinézete, mert ha jól gondolom akkor nincs váltorudazata

Azokra a motorokra ezt a fajta kapcsolót rakjuk fel:
http://www.agomotors.hu/websho...

Persze ha nincs rajta pl Power Commander, akkor még kell hozzá egy gyorsváltóvezérlő elektronika is...
Ez a PC-vel összekombinálható?
Hayakend,

Biztos, hoyg nem teszem el addig.
Eléggé kapós a használt cucc ebből, ez is egy hete van nálam, szóval hamar elviszik majd!
Sőt van rá több érdeklődés is....
Szia!

Husaberg supermoto-hoz is jó egy ilyen kütyü vagy más féle való rá?
Klassz....viszont a személyes átvételt csak áprilisban tudnám prezentálni, de az meg Neked nem lesz "bolt".
Hol tudom megnézni? A weblapukon kerestem, de nem találtam.
28KHUF személyes átvétellel...
Basszus a keresztkérdéseid kikészítenek
A SajtosPárizsi elektronika mennyire zsebbenyúlós lenne?
Hayakend,

Tényleg lineáris kell vagy pedig váltórudazatba szerelhető?! Mert ha rudazatba, akkor az nem lineáris típusú..

Dynojet nincs használtban, csak új.
Viszont lehet van SP Electronics-os használtban.