1. Nem kell PC, külön is lehet. Azoknak akiknek nincs benne alapból PC-jük, azoknak előnyösebb a külön rendszer megvenni, mivel lehet elsőre kicsit többe kerül, viszont viheted a következő motorodba ingyen, ellentétben a PC-s megoldással.
2. Több féle rendszer van jelen pillanatban raktáron.
SP Electronics (elektronika+kapcsoló): 128.000HUF-tól
Dynojet (elektronika+kapcsoló): 159.000HUF-tól
Dynojet (elektronika) + SP Electronics (kapcsoló): 141.000HUF-tól
Én ebből mindenféle képen a Dynojet-es elektronikák közül választanék, mivel ahhoz nem kell átalakítani a kábelezést (plug'n'play)!
Kell még hozzá egy rudazat, ami kb 3500HUF. Szerelés kb. 10.000HUF.
3. Változó, kb 1-2 hét.
Szia AGO, tudnál nekem válaszolni pár kérdésre?Tavaly már írtam neked, gyorsváltóval kapcsolatban kérdeznék. 05-ös R6-ról van szó...
1.Kell PC is, vagy lehet külön gyorsváltót beépíteni?
2.Ha lehet külön, kb mennyi pénz kompletten szereléssel,beállítással, ha nem lehet, akkor mennyi PC-vel?
3.Kb. mennyi idővel kell előre bejelentkezni hozzád?
Köszi a választ előre is
üdv schtomi4
Igen van benne, de lehúztam, és úgy is csinálta, szóval az nem lehet.
Lehet, hogy alacsonyabb fordulaton nem optimális az üzemanyag-ellátás? Elállítódhatott a PC?
Tavaly óta csak a K&N szűrőt tisztítottam meg, meg ki lett cserélve az első telóba az olaj.
Olyan problémám volna, hogy néha mintha kihagyna a gyújtás, dadog pufog a motor Yamaha R1 (2005).
Próbálom kiszűrni, hogy mikor csinálja, mintha akkor jönne elő , mikor kicsit kisebb gázon megyek, és aztán gyorsítok.
Van mikor kilométereken keresztül nem jön elő , ezért nehéz a szerelőnek is megmutatni mi a hiba.
Első körben kicseréltük a gyertyákat, de nem volt változás.
A motor tavaly kapott PC3 at, és nem volt gond vele.
A télen beindítottam vagy 4 szer, és mikor tavasszal mentem volna vele, már jelentkezett a probléma.
Ha valaki találkozott hasonló problémával, vagy tud valamit segíteni, azt megköszönöm.
Ha a környezetvédelmi tiltás kiiktatóra gondolsz, jómagam is nemrég raktam az én gépembe. Amit észrevettem,h akivel eddig fej-fej mellett mentem mondjuk 200-ig, most kb. 2-3 motornyit ráverek. Egetverő különbség nincs, kissé jobban ugrik a gép tőle.
Sziasztok! Tudja valaki,hogy egy Speed-Boxnak mennyire érezhető a hatása,mennyire változik a motor teljesítménye? (GSX-R 750 K4) Köszi válaszotokat! Széles utat.
megpróbálok válaszolni a kérdéseidre...
1. Nem kell PC, külön is lehet. Azoknak akiknek nincs benne alapból PC-jük, azoknak előnyösebb a külön rendszer megvenni, mivel lehet elsőre kicsit többe kerül, viszont viheted a következő motorodba ingyen, ellentétben a PC-s megoldással.
2. Több féle rendszer van jelen pillanatban raktáron.
SP Electronics (elektronika+kapcsoló): 128.000HUF-tól
Dynojet (elektronika+kapcsoló): 159.000HUF-tól
Dynojet (elektronika) + SP Electronics (kapcsoló): 141.000HUF-tól
Én ebből mindenféle képen a Dynojet-es elektronikák közül választanék, mivel ahhoz nem kell átalakítani a kábelezést (plug'n'play)!
Kell még hozzá egy rudazat, ami kb 3500HUF. Szerelés kb. 10.000HUF.
3. Változó, kb 1-2 hét.
Jelen pillanatban minden van raktáron!
Üdv
AGO