Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

schtomi4,

megpróbálok válaszolni a kérdéseidre...

1. Nem kell PC, külön is lehet. Azoknak akiknek nincs benne alapból PC-jük, azoknak előnyösebb a külön rendszer megvenni, mivel lehet elsőre kicsit többe kerül, viszont viheted a következő motorodba ingyen, ellentétben a PC-s megoldással.
2. Több féle rendszer van jelen pillanatban raktáron.
SP Electronics (elektronika+kapcsoló): 128.000HUF-tól
Dynojet (elektronika+kapcsoló): 159.000HUF-tól
Dynojet (elektronika) + SP Electronics (kapcsoló): 141.000HUF-tól
Én ebből mindenféle képen a Dynojet-es elektronikák közül választanék, mivel ahhoz nem kell átalakítani a kábelezést (plug'n'play)!
Kell még hozzá egy rudazat, ami kb 3500HUF. Szerelés kb. 10.000HUF.
3. Változó, kb 1-2 hét.

Jelen pillanatban minden van raktáron!

Üdv
AGO
Szia AGO, tudnál nekem válaszolni pár kérdésre?Tavaly már írtam neked, gyorsváltóval kapcsolatban kérdeznék. 05-ös R6-ról van szó...
1.Kell PC is, vagy lehet külön gyorsváltót beépíteni?
2.Ha lehet külön, kb mennyi pénz kompletten szereléssel,beállítással, ha nem lehet, akkor mennyi PC-vel?
3.Kb. mennyi idővel kell előre bejelentkezni hozzád?
Köszi a választ előre is
üdv schtomi4
Igen van benne, de lehúztam, és úgy is csinálta, szóval az nem lehet.
Lehet, hogy alacsonyabb fordulaton nem optimális az üzemanyag-ellátás? Elállítódhatott a PC?
Tavaly óta csak a K&N szűrőt tisztítottam meg, meg ki lett cserélve az első telóba az olaj.
Szia! Gyorsváltód van? Nekem az csinált ilyet, amikor elromlott és randomra elvette a gyújtást...
Sziasztok!

Olyan problémám volna, hogy néha mintha kihagyna a gyújtás, dadog pufog a motor Yamaha R1 (2005).
Próbálom kiszűrni, hogy mikor csinálja, mintha akkor jönne elő , mikor kicsit kisebb gázon megyek, és aztán gyorsítok.
Van mikor kilométereken keresztül nem jön elő , ezért nehéz a szerelőnek is megmutatni mi a hiba.
Első körben kicseréltük a gyertyákat, de nem volt változás.
A motor tavaly kapott PC3 at, és nem volt gond vele.
A télen beindítottam vagy 4 szer, és mikor tavasszal mentem volna vele, már jelentkezett a probléma.

Ha valaki találkozott hasonló problémával, vagy tud valamit segíteni, azt megköszönöm.
Köszönöm.
Typalko,

Magyarul biztos nincs, mivel nem fordítottam le.
Illetve azt se tudom, hogy angolul hol van....
Bird,

Pék?! annak van köze a zsemléhez meg a kiflihez?!
Köszönöm, egyébként ezekről van valami magyar leírás.
Főni! Aludjál, mert ilyenkor már a pékek sem dolgoznak
zsékettő,

A 13:00-as legtöbb esetben igaz...
Szombaton nem tudom mikor nyitok, de mindig vissza hívom azokat, akik kerestek....
Typalko,

Alsó (low), közép (medium) és felső (high) tartományban lehet az előre beállított értékeket -5% és +5% módosítani.

Mondjuk annyira jó, hogy a PCV-ből már ki is hagyták!
pepe_2,

A te motorodnál mérésünk alapján kb. 8-10LE alsó/közép tartományban 1-2-3. fokozatban.
Azt, hogy te ezt mennyire érzed... na erre nemtok válaszolni...
Szia Ago,

mindennap ervenyes a 13-18ig nyitvatartas?

/lenne par kerdesem -pcIII beszereles meg egyeb ugyben, holnap vagy vasarnap megcsorgethetnelek?/
Köszi a segítséget...
Te inkább semmit!
Sziasztok! PC USBIII-nál 3 gombbal (Low,Mid,High) pontosan mit állítok vele?
pepe 2

Ha a környezetvédelmi tiltás kiiktatóra gondolsz, jómagam is nemrég raktam az én gépembe. Amit észrevettem,h akivel eddig fej-fej mellett mentem mondjuk 200-ig, most kb. 2-3 motornyit ráverek. Egetverő különbség nincs, kissé jobban ugrik a gép tőle.
Sziasztok! Tudja valaki,hogy egy Speed-Boxnak mennyire érezhető a hatása,mennyire változik a motor teljesítménye? (GSX-R 750 K4) Köszi válaszotokat! Széles utat.
Üdv
rocky820214@citromail.hu
Üdv
rocky820214@citromail.hu
Zema,

dehogynem...
Mé', a kommentemből látszik, hogy én értek hozzá!
nincs is jobb, mikor ennyi mindenki ért a tuninghoz...