AGO,
Megtaláltam a fehér 3-as csatit, és ebben a "sárga" vezetéket
1-es kép
rákötöttem a "zöld/fekete" vezetéket
2-es kép
gyújtás
6-1 ig számolt
és elkezd villogni az egy majd kettő stb... és láss csodát, működik...
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM
AGO,
Szürke vezetéket a leírásban találtam, bemásolom:
6. A GIpro X-Type fekete/zöld vezetékét csatlakoztassuk a megfelelő vezetékhez
a tartozékként járó piros T-csatlakozóval.
Használat: Helyezzük a csupasz (szürke) vezetéket a csatornába. Zárjuk le az oldalsó fedelet. Vágjuk megfelelő
hosszra a fekete/zöld vezetéket, majd helyezzük be a piros T-csatlakozóba és ellenőrizzük helyzetét. Helyezzük
be a pengét (U-érintkező) és ujjunkkal nyomjuk be. Ezután laposfogóval nyomjuk be teljesen az U-érintkezőt. A
forgópántos felső fedelet zárjuk le (a zár kattanjon a helyére).
Egy szürke vezetéket találtam ami az ülés alatt lévő fekete dobozból jön ki, máshol nincs ilyen vezeték ezért gondoltam nagyot nem hibázhatok.
A főtengelyjeladó csatlakozója egy 3 alakú fehér csatlakozó valahol a tank alatt. Abban az egyik vezeték egy sárga!
Ha nem találod, akkor lehet máshova is, de az lenne a jó, ha azt megtalálod!
Amúgy honnan olvastad ezt a szürke vezetékre való kötést!
A Batszinál volt polcon vagy rendelték neked?! Milyen színűt vettél rá?!
Igen. A mi doksink szerint a fekete/zöld vezetéket a főtengely-jeladó sárga vezetékéhez kell kötni.
Ha ezt nem tudod hol van, vagy segítek vagy átlehet kötni máshova is esetleg.
Minden teljesen úgy ment mint ahogy ott le van írva
- összedugtam a csatlakozókat
- bekötöttem a zöld/fekete kábelt
- gyújtás
- vissza számolt 6-0-ig
- L villogás
és itt azt írja, hogy pár másodperc után gyorsabb villogás, na ez már nem történt meg.
- majd meg forgattam a kereket, ez is le van írva, akkor körkörösen kezdett forogni.
- indítottam-váltottam, de csak körkörösen forog ameddig a kerék is mozgásban van.
- majd megint L villogás.
Bátszimotor-tól vettem Mezőberényben, ami a csomagolásra van írva K01 kábelköteg, a benne lévő beszerelési utasítás szerint, a csupasz szürke kábellel kell összekötnöm a zöld/fekete kábelt, egy darab szürke kábel van benne, ami a vezérlésből jön ki.
Sajna nincs "előttem" a K01 kábelköteg képe, nem tudom fejből milyen a VSS csatlakozója...
De vagy rossz készlettel, vagy rosszul olvasva vagy nem tudom mit ront el...
Ezt szeretném kideríteni, mielőtt megmondom mit tegyen!
Miért nem? én azért vettem mert a motor is zöld! Lehet, hogy megbánom? És ha veszek pirosat is, akkor csak összedugom és működik?