Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello Ago.

Ha minden jól megy május végén vennék nálad fékpadi beállítással FI Tunert(SV 1000). Érdeklődöm,h a 20-as számodon elérlek-e? Olyan 29. körül tudnék menni, de mindenképp egyeztetnék veled telefonon.
üdv.
KOK84,

Valamikor volt, de nem emléxem, hogy eladásra került, vagy a polcon van még mindig.

Ha beérek, megnézem....
Sztem sem lesz egyszerű, de nekem csak az kell! Az új naon drága ha csak az van akk marad így! :)
Hasznaltat mar annyira nem lesz egyszeru felhajtani, szerintem.
Szia AGO!

Érdeklődnék h tudnál e CBR954hez használt PowerCommandert?!

KOKO
Engem csak használt érdekel, azt is tudhat?!
Rákérdezek!
Ha leszek oly gyors hogy regisztráljak nem tudom Zoli barátom szól hol és mikor lesz és akkor
Ago biztos tud neked eladot.
Sziasztok!

CBR954hez (2002) tudna vki eladó Power Commandert?!

Előre is Köszi!
Na kapjátok be...:))))

Mi a baj abban, hogy egyik hajtókar kilóg elől, 400 méterem még vissza fordulok a leesett napszemcsimért és még meg is nyerem! Hő?! :)

Kaszástomi,

MIkor teszed valahol megint tiszteleted ebben a sportágban!?
Bocs, elb..tam
De majd ő tudja, hogy mi a téma
Bocsi Agonak címezd itt nincs hajtókar és napszemcsit sem látok
Hello Főni!
Te figyu! A hajtókar kandikált ki a motorod elején a jobb lámpa helyén?
Látom a napszemüveget is megtanultad helyesen hordani. Bár emlékszem olyanra is, hogy visszafordultál érte
Légyszi küld majd át a mérést.
gabennn,

Ha elfogy rendelhető, de tartok mindig raktáron. Esetleg ha hirtelen mindenkinek az kell, akkor lehet elfogy....
A haverom ment a fekete sv-vel, az enyém ezüst színű. Ha netán nem lesz FI Tuner raktáron gondolom lehet rendelni (?!) Akkor majd jelentkezem.
gabennn,

Igen, én voltam Taszáron.
Volt ott egy srác SV1000-rel és mintha 1*mentem is volna vele.
Ha jól emlékszem, akkor egy fekete (?!) volt.

HealTech FI Tuner eddig mindig volt raktáron, remélem akkor is lesz.
Kb. 1 héttel elötte...
Hello Ago.

Május végén vagy június elején szeretnék vásárolni nálad Healtech FI tunert beállítással együtt(SV 1000). Kérdésem,h mennyivel előtte jelentkezzek be? Illetve beleférne-e a 75 000 ft-ba a dolog? Egyébként téged láttalak személyesen Taszáron?

üdv. Gaben
jajde faxa kép... nyam nyam nyam...
Sziasztok,
Van egy honda cbr600f sport (2001)-es motorom amin k&N szűrő van és leo vince dob (gyertya csere 2 hete volt), a csere óta motorféknél néha durrog a kipufogó (szelephézag rendben van, nem kellett állítani).
Jól gondolom, hogy az injektor térképet a jelenlegi setuphoz kellene konfigurálni? Az meg PCIII beszerelésével lenne kivitelezhető.

Korábban is ugyan ez volt a motor összeállítása de a gyertya legalább 5 éve nem volt cserélve, arra gyanakszom hogy ez okozhatja részben a durrogást.
schtomi4,

igen!
Koszi szepen. Mar csak egy kerdesem van:ez kivitelezheto megvarasra is?,mert elegge messze lakom Budapesttol.