Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Esetleg volna?
búzába K3
Hayakend,

Neked milyen motorba kellene?!
Azzal volt valami...

Szakember (?) csinálta állítólag, de pár vezeték nem volt bekötve (pl, gázállás, meg még kettő) és hát volt vele valami gond.

Mi nem vállaltuk be az átnézését, mivel félő volt, hogy a költségeket nem fizették volna ki. (teljesen kiszedni, gyári állapotban leellenőrizni a motort, visszaszerelni, bepadozni, stb..) többe került volna (hazsnált pc ára, munkadíjak,stb) , mintha vett volna egy újat és azt bepadozzuk..
Jó lenne, ha nem lenne rossz.
Egy ilyen emberke hivogatott, akinek ilyen megoldással volt a motorja megcsinálva...
Lehet ez nem az, de lehet igen...
Akkor viszont a motor gyari kabelkotegerol is le kellett volna vagdossa a csatlakozokat, hogy be tudja ezt igy kotni.

Valahogy engem sohasem vitt ra a lelek ilyen foku ganyolasra.
A csatlakozókat levagdosta mert nem a motorjába való PC-t vett.
Nem kizárt!
A csatlakozokat biztos meg szeretne tartani emlekbe.
Köszi szépen.
sifi,

A saját doksijuk szerint jó:
R6 03-04
yellow/black (RPM)
white/yellow (speed)
brown (+12V)
black/white (GND)
Hello!
Köszönöm szépen a válaszod, ha megnéznéd, hogy jó-e hozzá azt nagyon megköszönném...
üdv: Sifi
sifi,

Elméletileg igen, de bent tudom megnézni pontosan.
Jó pár motorban nem működik. Talán ha a műszerfalnál kötöd be a jeleket. Mintha a sebesség jel a rózsaszín lenne, a fordulatszám pedig fehér/sárga... De nem esküszöm meg rá...

Az összes Yamahába csak "univerzális" fokozatkijelzőt lehet belerakni, ami a sebességből és a fordulatszámból számolja ki a fokozatot programozás után.
De ha nem működik mégse benne, ne feszíts keresztre...

Ami tuti, hogy működik benne:
http://www.agomotors.hu/websho...
Szia Ago!
Az lenne a kérdésem, hogy GPT 3001 típusú fokozatkijelző jó az én motoromhoz? (2003-as Yamaha R6) Ha jól tudom ebbe csak ilyen univerzális fokozatkijelzőt lehet rakni, ami a fordulatból és a sebességből számolja a ki a fokozatot.
Válaszodat előre is köszönöm.
üdv: Sifi
Szia.Sikerült már szerezned?
Nem PC de szerintem valahogy ide kívánkozik...
http://youtu.be/NQIhqazUHg8
Zema,

Ha nem mondja le az esti motor, akkor 20:00-21:00
Kicsit keresztül húzták az időbeosztásom, úgyhogy a szerda esti időpont ügyében biztosan nem foglak ma hívni.
Meddig vagy bent este h'ombre?
Fülöp Gábor,

Elméletileg bármi megtörténhet, de nem jellemző.
Ki kell kötni és megnézni, hogy tényleg az e a gond.
Mindjuk ezt se tudom milyen motorról beszélünk, mert ha bizonyos motoroknál dobhat injektor hibát, ha a PC szaraxik...
szia ago!

történhet valami a PC-vel,hogy menet közben leáll tőle a motorom?
ok
badzoli,

Ne hívjál holnap délelőtt... felesleges!
13:00 után nyitunk minden nap!