Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erre a kérdésre ez a jó válasz ebben a topicban nem?
Mennyi lóerőt szeretnél?
És mit ajánlanátok, menyit változtatna a motor teljesítményén s fogyasztásán. Előre is köszi.
Igen.
Sziasztok érdemes beszerelni valami teljesítmény növelőt Suzuki sv 650 s be
Mindenképp tervezek valamit és valószínűleg az FI tuner lesz, hacsak nem találok használtan egy jó PC-t.Már csak a fogyasztás csökkenés miatt is megéri, az erőtöbblet meg plusz öröm. Ha netán találok pc-t úgy is vállalod a beállítást? Egyébként én balatoni vagyok de Bp-n laktam és elég sokat járok fel. Olyan június körül gondoltam ezt a kis beavatkozást, egyelőre tájékozódom. Amint megvan a pénzem erre úgyis felhívlak.
Hogyne emlékeznél Ago! Az enyémbe pont egy éve tetted be az FI-Tunert!

Eredmény:
1: 1,5-2 l fogyasztáscsökkenés
2: egyenletesebb a teljesítményleadás (eltűnt 5000-es fordulatnál az a megtorpanás ami volt előtte)
3: Jól néz ki a Healtech matrica a vázon (+10LE)
gabennn,

Ár/érték arányban a HealTech Suzuki FI Tuner Pro a legjobb jelen pillanatban a piacon. SV1000-be nem emlékszem, hogy raktam volna bele, de 2 hete két TL1000R-be is építettem.

De ha szakmailag nézem és egy 2 hengeres motort célszerübb hengerenként beállítani, ezért jobb megoldás lenne egy Power Commander.

Mivel tudom, hogy a Power Commander beállítással nagyságrendileg drágább, ezért jó megoldásnak tartom az FI tuner-t is.

Ha a Power Commander-t egy térképes beállítással állítjuk be, akkor nem nagy különbség lenne az FI Tuner Pro eredménye között, főleg nem utcai hazsnálatban...
Hello Ago.
Köszi a választ. Hallottam már a suzuki tunerrről is hogy van, de konkrét tapasztalatot még senki sem mondott. Egyébként jól hangzik az ajánlatod beállítással együtt. Esetleg van tapasztalatod sv 1000-el is? Az enyémen nyitott dobok és k&n sportlégszűrő van sima fékpadi hangolással. Még egy kérdés: mi az amit változna a tunerrel? Jobb teljesítményleadás? kisebb fogyasztás? erősebb blokk? üdv. Gaben
RRcat,

óóó...jaaaahhh.. sőne méttyen, grósze bűze...
Én szeretnék egy "hanyadikban vagyok" kijelzőt És kihúzgálnál néhány vezetéket a motoromból, ha szépen megkérlek?
gabennn,

A legjobb ár/érték arányú készülék most a HealTech Suzuki FI Tuner Pro. Nálunk ennek az ára fékpadi beállítással 75.000HUF

Ha jobbat akarsz, akkor mindenféle képen a Power Commander hengerenkénti beállítása a javasolt. Viszont ez majdnem a duplájába kerül...
Szevasztok.
Esetleg valakinek van tapasztalata bármiféle injektor térkép optimalizálóval suzuki sv 1000-el?
Persze ha valaki mást érdekel az se baj GSXR 600-750 K6-7
Szia nekem is van egy eladó ha érdekel 45 ezer magyar forint :)
z750rider,

Ellenőrzésre nagyon nincs szükség, mivel nem volt még olyan motor, - főleg nem z750-ből -, ami jó lenne.
A motorok "sajnos" gyári állapotukban sem igazán "megfelelőek".

Szóval akkor Power Commander beállítással.
biztos nagyon hülyének tűnök de nagyon nem értek hozzá
vagy a legolcsób megoldás gondolom egy lánckerék csere -1 +2
k&n
de ezek után egy fékpadi ellenőrzés nem kellene?
köszi a választ ago
csak egy raptor dob van egyenlőre
igazából ilyen hogy elektronikai módosítás érdekelne hogy van-e ilyen vagy hasonló nem vágom ezeket a dolgokat hogy mi merre meddig
z750rider,

eléggé nagy a választék, csak a pénztárcád szab határt..:)))

1 lehetőség általában:
Kipufogó (rendszer)+sportlégszűrő+Power Commander:
Nem tudom ebből mi van meg és milyen...
Elsődlegesen 5-10LE növekedés max, viszont főként a motorozhatósága változik a motornak (linearitás, felpörgési idő, dinamika, stb..)

2. lehetőség:
Blokk átdolgozás+ csatrotnák+szelepfészkek, hengerfej tőmítés, grammozás, kiegyensúlyozás, stb.: ez 250-300HUF-tól
Esetleg ZX-9R-es vezérműtengely berakása, stb...

3. lehetőség:
pl. kompresszor vagy turbó (ez kb 50% LE növekedés). Ez azért már 1-1.5 milliós tétel.
Szia ago motors
az volna a kérdésem hogy 06-os Z 750-en milyen teljesítménynövelést tudnál ajánlani vagy csinálni?
Szia! Suzuki Gsx-r 600 K6-hoz vadonat új PC III USB 60 000Ft.
n_balint,

Új van raktáron mind PC3USB, mint pedig PCV is.

Lehet enyhén akciósan eladó a PC3USB. 70KHUF.
Sziasztok !
K6-os 600-as Gsx-r -hez keresnék power commandert, használtat vagy valami akaciósat, valaki tud esetleg ?