Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ago,pamerattila!

Köszöm szépen a segítségeteket!
Kutya1972,

PCIIIUSB: 333-411
PCV: 20-024

Mind a kettő van raktáron nálunk!
sziasztok
Szia! Powercommander.com-on beírod a gyártmányt, típust, gyártási évet, és már ki is köpi hogy melyik kell hozzá! Más dolog, hogy a saját 600RR 2007-es motoromhoz PC III USB-t ajánl, erre én egy PC V-öt szereltem bele (többet tud, bővíthető stb...). Lényeg, hogy a csatikat lehessen csatlakoztatni (elvileg ha nem passzolnak, akkor levágni és összeforrasztani kell a gyári vezetékkel), és utána fékpadi beállítás. A típushoz tartozó, letölthető mapok nem teljesen pontosak minden géphez. Sok sikert kívánok!
Segítsetek légyszíves!

Egy ismerősöm GSX-R 1000 K7-hez szeretne power commendert de nem tudjuk melyik típus kell hozzá?
Valaki ha tudja ossza meg legyen szíves!
Köszönöm
Köszi a választ!Akkor ha esetleg megveszem,megkereslek!Köszi
rolcsi73,

Ugyanúgy fog működni, mint az övében, csak az a te motorodhoz nem igazán jó. Ha egy beállítás jó lenne egy másik motorhoz is, akkor nem kéne sose beállítani egy adott motorhoz, mert akkor a gyár megcsinálná egy olyan motoron és akkor mindenki csak használná.
Bár ha a te motorodnak is megegyezik a:
- benzinnyomása
- az injektor nyitási ideje
- szelephézag
- elektronikai alkatrészek szórása
- vezérlés
- légszűrő
- kipufogó
- stb..

Szóval valószínűleg nem..:)))
Szia AGO!

Következő kérdésem lenne: van egy 2007' GSX 1400-am.A barátomnak ugyan ez volt (talán más évjárat) és megmaradt neki egy Dynojet Powercommandere+sportégszűrő amikor eladta.Szóval ugyanilyen motorhoz lett belőve a cucc.Ha ezt simán átrakom az enyémbe ugyanúgy fog működni vagy külön az enyémhez is be kéne állítani?
szegaga,

Ahhoz jó az SP gyorsváltó váltókapcsoló is!
2004 r6 PCIIIusb. De nem életbevágóan fontos. Lehet előbb lábtartó csere és váltási sorrend fordításon kellene törnöm a fejem.
szegaga,

Szerintem ne lehet, mert mintha a linearis az optikai lenne belülről...

Mihez kell?!
Talán van nálunk 30KHUF-ért használt SP kapcsoló.
Igen tudom, csak ilyen lenne most 30eFt és ez barátinak tűnik. Arra gondoltam, hogy valahogy leszedhető róla a "palást" és rudazatba lehet rakni kis átalakítással.
szegaga,

Szerintem olyan módon, hogy a rudazatba szereld, úgy nem lehet.
A lineárist olyan motorokra "találták" ki, amelyek nem rendelkeznek rudazattal (Quad, atv, cross, stb..).
Szia!

Dynojet lineáris kapcsolót fel lehet tenni 2004 r6-ra? Szétszedve nem tartalmazza a rudazatba építhető változatot?

Üdv.:Gábor
Oksa
Bird,

Naná....

vagy olyan virsliset... is...
Sütit vigyek holnap?
Esetleg más kérdés, amire tudok válaszolni?!
Egyébként nekem nincs velük bajom sőt, több cuccom is tőlük vettem csak ide nem ők szoktak írni...
Akkor egyszerűbb ha felhívod...
Láttam, hogy ez többnyire Ágó topikja (na jó, teljesen), de érdekel az ő véleménye is.
A legjobb topicban teszed fel ezt a kérdést...
Sziasztok.

Velük van már valakinek tapasztalata, esetleg járt már náluk valaki?
http://www.prop-tech.hu/

Elég korrekt árakat írnak több mindenre.
h.zoli77,

Nem lehet megmondani mennyi LE-t hoz.
Minden motor más.
Azt se tudjuk, mennyi most a tied....