Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dehogynem.....
Most is valaszolsz. 😆
Elhiheted,nekem teljesen mindegy hogy mi a meggyőződésed.Nem mérvadó.
Ez az igazsag... 😆
Szerinted......
Olyan mar reg nincs. 😆
Ez is mutatja hogy maradi egybites vagy. 😂
Majd térjünk vissza rá mikor eltűntek a mindennapokból a "made in china "feliratok!
Olajcsere?Én betartom a gyár által előírtakat.
Hat,aki nem cserel olajat a valtoban az egy troger,szoval regi fos vasarlo egybites.
A csip fontos,de jon a tobbi,nalunk pl akkuhoz gyartanak rezlemezt,a learnanal kabelkoteget,de van budipapirgyar is. 😆
Ezt már megint honnan szedted hogy a gyártási ciklus közepét preferálom,az újakat nem?micsoda egy zagyvaság ez?Azért mert nem akarunk az oroszoktól gázt meg olajat,az igen messze van a függetlenedéstől.Chip gyártás?Húha.Hol van a másik több millió termék ami kínában készül európának?
Elvannak ok a muszkaval pofozkodva.
Bar ahogy nezem a herszoni tamadas csak csali volt,viszont azert a 128. as hegyivadasz dandar jol beszopta.Nem veletlen pont oket toltak be a daraloba nem a kraken,ajdar,3. azovot. 🤔
https://magyarnemzet.hu/kulfol...

De vagy tiz portálon lejött
Szerintem beszari,amugy csak a szokasos egybites gyulolkodo.Orbant utaljuk mert lop ➡️putyin baratja orban 🔀diktator ➡️putyin rooooosz ➡️orban rooooosz.
Kb ennyi.
Hát azért olvass utána. Majd megkeresem ha lesz idöm. Amugy az ukrán bagázs ücsörgött a nyakunkon a szu vezénylete alatt. Te amugy miért imádod annyira ezt az aljadék népet?
azta. ukrajna meg akarja szállni magyarországot? ezt most hallom először. forrás? kawa70 az nem forrás, ugye nem baj? :))) oroszország korábban megszállta és megszállva tartotta magyarországot, de egy ember, akinek a temetésére nem ment el a te kedvenced, engedte a SZU szétesését és magyarország önállósodását.
Mondjuk én.már csak összefogást várnék az európaiaktól és lerohannám az ukrán lopott országot aztán visszaadnám oda ahonnan lopták, oroszoknak lengyeleknek, magyaroknak a kijevi részt meghagynám a hoholoknak. Aztán pattoghatnának a szankciokkal amivel a fél világot tönkrebasszák az amcsikkal együtt
Nem kell vallani tippeltem,kb a gyartas kozepi evjaratokat preferalod,az ujakat nem.Azok naggyabol 2000-2010 kozti.
96-10 ig tol gyartjak,szoval saccra 20 ev +- 4.
2.Latszik rajtad,hozzaszolasbol.Tehat szerinted europa nem akar fuggetlenedni?
Nemar,akkor az Ep-Eb es ursula hazudik amikor aztmnodja fuggetlenedik? 😂
Amugy csak szolok tenyleg nekkialltak chipgyartasnak.
Szerinted ez most onszopatas vagy fuggetlenedes? 😂
https://hu.euronews.com/my-eur...
Ne legy blődi,ezt nem fogod fel. 😂
De mé nem megy segíteni? Mindenképp jól járnánk.
Nem.de a koszlott ukránjaid európa alja.
Ha győznének az oroszokkal ellentétben nem állnának meg a magyarhatárnál. Egyszer már emlegették hogy kétbórán belül a balatonig nyomulnának. Na akkor kiváncsi lennék mennyire nyalakodnátok a seggüket. Egy arrogáns eröszakos utolsó alja nép.
1.Mikor vallottam olyat hogy 20év körüli az autóm?

2.Miből gondolod hogy nem vagyok tisztában azzal mi zajlik?
Annyi a különbség hogy te ezt azzal magyarázod hogy európa függetlenedik kínától én meg azzal hogy európa szimplán szopatja magát és ezért zajlik a változás,negatív irányba.Ezt a nagy függetlenedést 20éve kellett volna erőltetni.Ha most elkezdünk mindent kína helyett gyártani annyi fog történni hogy minden háromszor annyiba fog kerülni.
én biztos vagyok benne hogy nagyobb szar lesz itt mint 2008-2010 körül
csak lassabban jön és nagyságrendekkel tovább tart majd
Persze,mert az a teny hogy en mit veszek es hogy fűtök egy berelt 48 eves epuletet meg irrellevans ahhoz a tenyhez kepest hogy te bevallottan 20 ev koruli hulladekot vettel auto helyett.Es nem vagy kepes ertelmileg feldolgozni azt a tenyt hogy az orrod elott zajlik le nagyon gyorsan a vilag radikalis megvaltozasa. 😆
Ragaszkodsz a begyakorolt dogmakhoz.
Mondja ezt az aki vett egy rozsdakupacot és az életét fagyoskodással tölti el mert egy lúzer.
A Kerch-híd lebombázása mikorra várható? Tippek?