Hat,aki nem cserel olajat a valtoban az egy troger,szoval regi fos vasarlo egybites.
A csip fontos,de jon a tobbi,nalunk pl akkuhoz gyartanak rezlemezt,a learnanal kabelkoteget,de van budipapirgyar is. 😆
Ezt már megint honnan szedted hogy a gyártási ciklus közepét preferálom,az újakat nem?micsoda egy zagyvaság ez?Azért mert nem akarunk az oroszoktól gázt meg olajat,az igen messze van a függetlenedéstől.Chip gyártás?Húha.Hol van a másik több millió termék ami kínában készül európának?
Elvannak ok a muszkaval pofozkodva.
Bar ahogy nezem a herszoni tamadas csak csali volt,viszont azert a 128. as hegyivadasz dandar jol beszopta.Nem veletlen pont oket toltak be a daraloba nem a kraken,ajdar,3. azovot. 🤔
Hát azért olvass utána. Majd megkeresem ha lesz idöm. Amugy az ukrán bagázs ücsörgött a nyakunkon a szu vezénylete alatt. Te amugy miért imádod annyira ezt az aljadék népet?
azta. ukrajna meg akarja szállni magyarországot? ezt most hallom először. forrás? kawa70 az nem forrás, ugye nem baj? :))) oroszország korábban megszállta és megszállva tartotta magyarországot, de egy ember, akinek a temetésére nem ment el a te kedvenced, engedte a SZU szétesését és magyarország önállósodását.
Mondjuk én.már csak összefogást várnék az európaiaktól és lerohannám az ukrán lopott országot aztán visszaadnám oda ahonnan lopták, oroszoknak lengyeleknek, magyaroknak a kijevi részt meghagynám a hoholoknak. Aztán pattoghatnának a szankciokkal amivel a fél világot tönkrebasszák az amcsikkal együtt
Nem kell vallani tippeltem,kb a gyartas kozepi evjaratokat preferalod,az ujakat nem.Azok naggyabol 2000-2010 kozti.
96-10 ig tol gyartjak,szoval saccra 20 ev +- 4.
2.Latszik rajtad,hozzaszolasbol.Tehat szerinted europa nem akar fuggetlenedni?
Nemar,akkor az Ep-Eb es ursula hazudik amikor aztmnodja fuggetlenedik? 😂
Amugy csak szolok tenyleg nekkialltak chipgyartasnak.
Szerinted ez most onszopatas vagy fuggetlenedes? 😂 https://hu.euronews.com/my-eur...
Ne legy blődi,ezt nem fogod fel. 😂
Nem.de a koszlott ukránjaid európa alja.
Ha győznének az oroszokkal ellentétben nem állnának meg a magyarhatárnál. Egyszer már emlegették hogy kétbórán belül a balatonig nyomulnának. Na akkor kiváncsi lennék mennyire nyalakodnátok a seggüket. Egy arrogáns eröszakos utolsó alja nép.
1.Mikor vallottam olyat hogy 20év körüli az autóm?
2.Miből gondolod hogy nem vagyok tisztában azzal mi zajlik?
Annyi a különbség hogy te ezt azzal magyarázod hogy európa függetlenedik kínától én meg azzal hogy európa szimplán szopatja magát és ezért zajlik a változás,negatív irányba.Ezt a nagy függetlenedést 20éve kellett volna erőltetni.Ha most elkezdünk mindent kína helyett gyártani annyi fog történni hogy minden háromszor annyiba fog kerülni.
Persze,mert az a teny hogy en mit veszek es hogy fűtök egy berelt 48 eves epuletet meg irrellevans ahhoz a tenyhez kepest hogy te bevallottan 20 ev koruli hulladekot vettel auto helyett.Es nem vagy kepes ertelmileg feldolgozni azt a tenyt hogy az orrod elott zajlik le nagyon gyorsan a vilag radikalis megvaltozasa. 😆
Ragaszkodsz a begyakorolt dogmakhoz.
Most is valaszolsz. 😆