azért nehogy kitaláljuk a végére azt hogy minden okot nélkülözve utálták őket mindenhol többezer évig.........
a biblia nevű mesekönyv első része is kb abból áll hogy ide ment a kiválasztott nép és itt balhézott, utána máshová ment és ott balhézott
nagyjából ellenőrizhetetlen a hitelesség, de nem ok nélkül íródott az sem...
Csak szolok,kurvanagy a coresz cbr600f3 idom fronton,nem csak itthon,egesz europaban csak meggyötört kokanyolt fos van.
Dragan.
Egyet szermanyoltam,az csak hianyos es egy helyen repedt. 😥
újabb szimpi orosz húzás, civileket terrorizálni gátak lebombázásával:
"Zelenszkij oroszul azt mondta, hogy „az önök mai rakétatámadásai, az orosz rakéták, amik Krivij Rih melletti gátat, a katonai értékkel egyáltalán nem rendelkező objektumokat célozzák, valójában egyszerű civilek százezreit támadják. Ez egy újabb ok, amiért Oroszország veszíteni fog. Önök gyengék, akik háborút folytatnak civilek ellen. Gazemberek, akik a csatatérről elmenekülve valahonnan messziről próbálnak kárt okozni"." https://444.hu/2022/09/15/arviz-fenyegeti-zelenszkij-szulovarosat-orosz-raketak-talaltak-el-a-kozeli-gatat
ha azt élted volna át, a mit a zsidók (ősei) átéltek, akkor lehet, hogy te is magasról és látványosan lefosnád a nemzeti eszmét. (ezzel nem szeretném felmenteni a zsidó széljobbereket, mert azok egy lapon említhetők toroczkaiékkal, semmivel sem jobbak náluk.)
"én az átlagnál kicsit toleránsabb vagyok, és pl a zsidót se tudom amiatt utálni mert zsidónak született" milyen átlagnál? itteni fórumátlagnál? vagy civilizált, nyugati társadalmi átlagnál? sajnos úgy tűnik, egyes magyarok nem tanultak a 20. század történelméből....
Egyet hajtasz mint a pereces, de annak semmi köze a valósághoz.
Csak fújod a hivatalos mantrát.
Van egy ilyen haverom.
Iszonyat autóbuzi, fújja az összes katalógus adatot, teszteket, miegymást.
De ha azt mondom neki, hogy mutasson rá a generátorra, vagy cserélje ki a fékbetétet, csak pislog mint hal a szatyorban!
Valószínűleg nem érted, de amúgy írtam is, hogy egy gazdasági társaságnál nem a támogató dönti el a béreket. Ha így lenne, és te mondjuk alkalmazott lennél, akkor akár te is faszulhatnál.
Csak szólok.
A támogató egyet tehet, ha nem ért egyet a támogatott szervezet működésével, akkor megvonja a támogatást és másnak adja.
Az alkohol és a cigi mellett a sport követését (se tv, se hírek se semmi) is mellőzöm, azt látom, hogy nem vagyunk a világ élvonalában , így gondolom, hogy a teljesítményük nincs arányban a jövedelmükkel, de ez nem változtat azon, hogy egy gazdasági társaság alapból olyan fizetést állapít meg, amilyent akar. persze a taggyűlés, meg az alapító okirat részei, meg az igazgatótanács ebbe beleszól, de ezzel együtt is az államtól független a fizetés mértékének a megállapítása.
azért azt értékelni kell hogy volt jópár zsidó népírtási hullám és még mindig fennmaradtak, és nem is az "alsó polcon" vegetálnak
persze ezek között is van gyalog, de sokkal több a király mint más etnikumnál
Utoljára a rómaiak akarták őket kiirtani, meg oroszországban volt valami pogrom.
De ott is olyan jól sikerült, hogy valahol keleten van egy saját, autonóm városuk, de már azok is elmentek a zusába meg izraelbe. https://hu.wikipedia.org/wiki/Zsidó_autonóm_terület
Nem hiszem el, hogy lehetsz ennyire agyatlan mediavezerelt marha?
Nesze seggfej.
https://magyarnemzet.hu/kulfol...