Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aha b+,az ukik ugyanezt megcsinaltak az elejen szivfajdalom nelkul.
Nem hiszem el, hogy lehetsz ennyire agyatlan mediavezerelt marha?
Nesze seggfej.

https://magyarnemzet.hu/kulfol...
pár nap alatt csinálhatsz akár hármat is, csak kell hozzá egy sablon meg némi műgyanta+üvegszövet
azért nehogy kitaláljuk a végére azt hogy minden okot nélkülözve utálták őket mindenhol többezer évig.........
a biblia nevű mesekönyv első része is kb abból áll hogy ide ment a kiválasztott nép és itt balhézott, utána máshová ment és ott balhézott
nagyjából ellenőrizhetetlen a hitelesség, de nem ok nélkül íródott az sem...
Csak szolok,kurvanagy a coresz cbr600f3 idom fronton,nem csak itthon,egesz europaban csak meggyötört kokanyolt fos van.
Dragan.
Egyet szermanyoltam,az csak hianyos es egy helyen repedt. 😥
újabb szimpi orosz húzás, civileket terrorizálni gátak lebombázásával:
"Zelenszkij oroszul azt mondta, hogy „az önök mai rakétatámadásai, az orosz rakéták, amik Krivij Rih melletti gátat, a katonai értékkel egyáltalán nem rendelkező objektumokat célozzák, valójában egyszerű civilek százezreit támadják. Ez egy újabb ok, amiért Oroszország veszíteni fog. Önök gyengék, akik háborút folytatnak civilek ellen. Gazemberek, akik a csatatérről elmenekülve valahonnan messziről próbálnak kárt okozni"." https://444.hu/2022/09/15/arviz-fenyegeti-zelenszkij-szulovarosat-orosz-raketak-talaltak-el-a-kozeli-gatat
az bizony. kábé minden sportágban megy a dolog....
És a neten nem híreket olvasol?
ha azt élted volna át, a mit a zsidók (ősei) átéltek, akkor lehet, hogy te is magasról és látványosan lefosnád a nemzeti eszmét. (ezzel nem szeretném felmenteni a zsidó széljobbereket, mert azok egy lapon említhetők toroczkaiékkal, semmivel sem jobbak náluk.)
nyugati átlagnál lehet nem jobban, mi itt keleten élünk, innen lehet viszonyítási alapot venni
"én az átlagnál kicsit toleránsabb vagyok, és pl a zsidót se tudom amiatt utálni mert zsidónak született" milyen átlagnál? itteni fórumátlagnál? vagy civilizált, nyugati társadalmi átlagnál? sajnos úgy tűnik, egyes magyarok nem tanultak a 20. század történelméből....
Egyet hajtasz mint a pereces, de annak semmi köze a valósághoz.
Csak fújod a hivatalos mantrát.
Van egy ilyen haverom.
Iszonyat autóbuzi, fújja az összes katalógus adatot, teszteket, miegymást.
De ha azt mondom neki, hogy mutasson rá a generátorra, vagy cserélje ki a fékbetétet, csak pislog mint hal a szatyorban!
Hát, a net nekem elég.
Valószínűleg nem érted, de amúgy írtam is, hogy egy gazdasági társaságnál nem a támogató dönti el a béreket. Ha így lenne, és te mondjuk alkalmazott lennél, akkor akár te is faszulhatnál.
Csak szólok.

A támogató egyet tehet, ha nem ért egyet a támogatott szervezet működésével, akkor megvonja a támogatást és másnak adja.
"(se tv, se hírek se semmi)"

Nehéz elhinni, mikor folyton a fősodratú dolgokat böfögöd vissza.
Mit nem értesz?
Súlyos adóforintokat tolnak a fociba, akkor milyen "magáncégekről" beszélsz?
Az alkohol és a cigi mellett a sport követését (se tv, se hírek se semmi) is mellőzöm, azt látom, hogy nem vagyunk a világ élvonalában , így gondolom, hogy a teljesítményük nincs arányban a jövedelmükkel, de ez nem változtat azon, hogy egy gazdasági társaság alapból olyan fizetést állapít meg, amilyent akar. persze a taggyűlés, meg az alapító okirat részei, meg az igazgatótanács ebbe beleszól, de ezzel együtt is az államtól független a fizetés mértékének a megállapítása.
A hullámokat inkább hagyjuk.
Egyébként meg azért mert senki sem olyan aljas mint ők!
Lófaszt. A reklám?
azért azt értékelni kell hogy volt jópár zsidó népírtási hullám és még mindig fennmaradtak, és nem is az "alsó polcon" vegetálnak
persze ezek között is van gyalog, de sokkal több a király mint más etnikumnál
Azért megnyugtat hogy a fórumon sok egyébb mellett a fociszemélyzeti dolgok IS mennek. 😂
Még techno hibádzik a napból. 😂
Utoljára a rómaiak akarták őket kiirtani, meg oroszországban volt valami pogrom.
De ott is olyan jól sikerült, hogy valahol keleten van egy saját, autonóm városuk, de már azok is elmentek a zusába meg izraelbe.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Zsidó_autonóm_terület
Magáncégek mi??
Neked mi a tököm bajod van állandóan a valósággal??