Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem vagyok már ott nem tudom megkérdezni
de 25 év múlva max valamelyik zászlósi fokozatban lehet
de azért egy 70 ezres nettó emelés nem rossz
Hát nagy rá az esély, hogy tiszthelyettes. 🤔
25 év után nem tudom meddig juthat el egy őrmester
de tuti nem tisztként állítgatja a traktorosokat a mellékutakon
A tiszteknek más számítási módszert alkalmaznak, mint a tiszthelyetteseknek.
nem ismerem milyen extra beosztású
az biztos hogy az út szélén állítgatja a népet
Tönkrement a vállalkozásod? 🤔
Nem függ beosztástól
Inin mondta is sima kozlekedesi 70,az kb brutto 116. 🤔
Ez is beosztástól függ.
Az nem rossz. 🤔
A rendvédelem
Rendor vagy tanar?
Bruttó 116ezerrel emelkedik.
érdekességképp
most hallottam hogy az egyik nő férje yard 25 éve és emeltek a fizetésén, netto 70 ezerrel lett több a pénze, egyszerű közlekedési yard
úgy néz ki a tanárok bére nem fontos, azoktól nem fél a vityusz
Kösziiiii 👍️ 😂
ha lenne akkor te már rég nem lennél itt (kezeit széttáró)
te is ott vagy zotyám el ne feéejtsd(fetrengős)
íráskép? Frílaccal összeültök néha? mentorod? 😅
Hat,elso valasz a harkovi fiaskora,kezdet.4 hőerőmű szetlőve,eddig is barmikor megtehettek volna,nem akartak,mostmar igen.
Ha azt nezzuk a kovetkezo tuti az osszes Dnyeper hid lesz logikusan.Es onnantol nem sok utanpotlas mehet at nyugatrol.
Ha ezt meglepik akkor kurvara elakad az ut moszkvaig.
Na.
Amikor otthagytam a vállalkozói létet, akkor választhattam, vagy a valamivel kisebb, de relatíve biztosabb állami cég, vagy a bizonytalanabb magánszektor. Most ugye a lé kottára jön a lafo-ra, tuti bejelentés és örök, mint a nyomorúság. Mindig baszogattak, hogy miért ezt választottam, erre mindig azt mondtam, ez ad egyfajta pénzben nehezen kifejezhető bizonyosságot, kinek havi nullát ér, kinek tizenezreket.
Részleteket láttam ebből és számomra azt bizonyítja, hogy a fogyasztás nagyon fontos, ha bármiért is visszafogja a nép a szokásos költését az miatt cégek szűnnek meg, elbocsájtások vannak amik miatt még kevesebb lesz a kereset ami miatt még kisebb a fogyasztás stb., stb.........ez a válság, eddig két nagyot éltem meg és nem kívánok újra sorba állni semmirevaló hr-esek és hasonlók előtt akik ha egyáltalán beengednek a 2., 3., 4. felvételi procedúrára 100-ad magammal elvárva a szolgai hozzáállást, gazsulálást még a végén anélkül utasítanak el, hogy bárhogy értesítenének erről. Már öreg vagyok egy újabb újrakezdéshez.
http://youtu.be/Pnea9wmqXGo
ezt érdemes végignézni
mondjuk én a friderikuszt nem kedvelem de ennyit megér
Ez nem személyeskedés,ez tényközlés.Elhangzanak itt cifrább dolgok is más szájából,érdekes mód azok felett valahogy elsiklasz.Mondjuk nálad mér többször bebizonyosodott hogy csak azt látod amit akarsz.Jaaaaj,bocs ezért a mérhetetlen személyeskedő megjegyzésért.
Ja,bar inkabb tulreagaltak es visdzavontak.
Ahogy neztem a konvoly videokat elkezdtek önteni az erositest.Ujra nekiveselkedik a pofozkodasnak.
Kerdes hogy a hoholoknal most osszekapartak a maradekot vagy van meg egy nagyobb masodik hullam kifejleszteni a mostani sikert.Ez kerdeses.
A masik hogy megalljak e hogy betamadjak az orosz hatart vagy nem?
Ha igen ürügy a mozgositasra,motyo van meg,regi nem modern,de ketmillo sorozott meg oreg cuccal is kikepzes nelkul gyorsan rommalo mindent.
A hohol allamcsodben van,csak a havi hetmilliard euro es a lassan a teljes ruszki eves koltseget meghalado erteku fegyveradomany tartja eletben.
Szoval vagy atom vagy ketmillio ruszki lesz a kozvetlen eu hataron.
Egyik se jo.
Azt hogy krimig mindent visszavesznek az kizart.