Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bocs.... veri már
Pedig az lesz, ha nagyon megszorongatják.
Vár? 🤔
Vár már kifele a hohol meg a yenki a gyökér ruszkit, majd nehogy visszanyaljon a fagyi, hogy putin bácsi megkínálja zselét a cárbombával
Három napos eltérés van. Szerintem ez lehet mögötte. Mi lehet a magyarázat, ha nem ez?
"ahhoz is lúzer vagy hogy családod legyen" azért ilyen személyeskedésért megérdemelnél egy örökös kitiltást. HA LENNE moderáció.
Hát... szerintem már nagyon odavan egynémely ember.
Volt egy felvetel ahol egy egyseg ékes ukransaggal tamadott...... 😆
Angolul,a teljes csapat.Tuti veletlen. 😆
Igaz, szép lassan bele is döglenek amit egyébként is csak részben tartanak be mert hát azé csak kell pár dolog ami máshol nincs. Ja, és mindezt usa nyomásra. Szerintem véletlenül tolnak milliárdokat és vesznek részt tevékenyen az agresszió megtorlásában. Lassan már nem csak a fegyverek hanem a katonák is amerikaiak. Pénz az má nincs mert azonnal ellopják zselé strómanjai
Minden bizonnyal..... mindenképp.
Hat,nekem a csaladom megvan.
Nem kompenzalod a csalad emlegetesevel azt a tenyt hogy tulok vagy?
Es ha te lennel normalis nem rakott volna pipi a lista elejere. 😆
...no, ezen mar en is felkacagtam.
Eltűnt?Hát már ékezeteket is lopnak?
Na,én most lépek családi programra.Te is?Ja nem,te még ahhoz is lúzer vagy hogy családod legyen.Hajlamos vagyok elfelejteni hogy vannak ilyen csődtömegek,mert hát lássuk be nem ez a normális.
De az "életben aradáshoz"-nak nincs koze a telefonhoz. 😂
Nincs ekezet,eltunt a telefonrol,tulok. 😆
De hogy jön ide "hat tulok"?Ezt mond meg te íráskép szakértő!
ez minden bizonnyal a toroczkai féle dec. 16.-i fenyegetésre volt egy óvatos reakció.
http://youtu.be/4G9KHPVFP_0;t=3s
Nem,te szimpla hibbant balfasz vagy bajdövéj. 😆
az oroszok szerint népirtás történt a saját kárukra. hol vannak a tömegsírok, ahová az orosz hullákat tették a náci ukránok? hol vannak a bizonyítékok?
miért imádnám őket? ez épp olyan, mint amikor orbánt bírálom, egyből megkapom, hogy gyurcsányista baloldali vagyok. ami szintén hülyeség. a dolgok nem fekete fehérek. itt egyértleműen az oroszok az agresszorok, az ensz határozatot, ami elítéli az orosz agressziót, valami 140 ország megszavazta.
Hat tulok,ahogy az iraskepedet latom magadbol indulsz ki. 😆
Szóval menthetetlenül el van már zsírosodva az agyad.Nem érzékeled a különbséget.Nem baj,a jelek szerint az életben aradáshoz ennyi is elég.
Es megis folyamatosan valaszolsz,tehat megis mervado te tulok. 😆
Azt írtam volna hogy nem válaszolok?Nem,azt írtam hogy mindegy mi a te meggyőződésed,számomra az nem mérvadó.Érzékeled az elzsírosodott agyaddal a különbséget?