Igaz, szép lassan bele is döglenek amit egyébként is csak részben tartanak be mert hát azé csak kell pár dolog ami máshol nincs. Ja, és mindezt usa nyomásra. Szerintem véletlenül tolnak milliárdokat és vesznek részt tevékenyen az agresszió megtorlásában. Lassan már nem csak a fegyverek hanem a katonák is amerikaiak. Pénz az má nincs mert azonnal ellopják zselé strómanjai
Hat,nekem a csaladom megvan.
Nem kompenzalod a csalad emlegetesevel azt a tenyt hogy tulok vagy?
Es ha te lennel normalis nem rakott volna pipi a lista elejere. 😆
Eltűnt?Hát már ékezeteket is lopnak?
Na,én most lépek családi programra.Te is?Ja nem,te még ahhoz is lúzer vagy hogy családod legyen.Hajlamos vagyok elfelejteni hogy vannak ilyen csődtömegek,mert hát lássuk be nem ez a normális.
az oroszok szerint népirtás történt a saját kárukra. hol vannak a tömegsírok, ahová az orosz hullákat tették a náci ukránok? hol vannak a bizonyítékok?
miért imádnám őket? ez épp olyan, mint amikor orbánt bírálom, egyből megkapom, hogy gyurcsányista baloldali vagyok. ami szintén hülyeség. a dolgok nem fekete fehérek. itt egyértleműen az oroszok az agresszorok, az ensz határozatot, ami elítéli az orosz agressziót, valami 140 ország megszavazta.
Azt írtam volna hogy nem válaszolok?Nem,azt írtam hogy mindegy mi a te meggyőződésed,számomra az nem mérvadó.Érzékeled az elzsírosodott agyaddal a különbséget?
Angolul,a teljes csapat.Tuti veletlen. 😆
Nem kompenzalod a csalad emlegetesevel azt a tenyt hogy tulok vagy?
Es ha te lennel normalis nem rakott volna pipi a lista elejere. 😆
Na,én most lépek családi programra.Te is?Ja nem,te még ahhoz is lúzer vagy hogy családod legyen.Hajlamos vagyok elfelejteni hogy vannak ilyen csődtömegek,mert hát lássuk be nem ez a normális.
http://youtu.be/4G9KHPVFP_0;t=3s