Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nálunk csak túlfizetett focista van... ☹️
Hát akkor egyedül vagy, mert ezeket az egész világon utálja mindenki 😅 csak senki nem meri bevallani nyilvánosan 😅 kb. 100 évenként meg is próbálják kiirtani őket, elég csak a történelem könyveket fellapozni... talán ezért ennyire zárt közösség, és összetartó.
igen, a többi a pénzmosoda 😉
Mert csak a nezoszambol van bevetel? Reklam? Cegek tamogatasa?
pár éve feljött ez a téma a melóban, számolgattunk nézőszámokat( írja a net a becsült nézőt) de a matek sosem jött ki
szerintem vastagon van ott állami támogatás is jó eséllyel ezek is egy pénzosztó cégek
de ez csak tipp, lehet szabadidőben mindenki követ tör és adják el ebből virágzik a klub 😁
A "túlfizetett focista" nem szabadna gondnak lennie. A fociklubok magáncégek még az állami támogatások ellenére is. Annyit fizet, amennyit akar, természetesen néha én is felhúzom a szemöldököm.
teljesen megértelek
én se örülök se a fesztiválozó buziknak, se a randalírozó cigóknak, de még a túlfizezett focistáknak sem
a színház meg az összes egyéb művészeti ág tőlem már ma is mehetne a kukába, egy másodpercig sem fogna hiányozni
de
amin nem tudok változtatni azon én igyekszem minél kevesebbet törni az agyam
ez nem azt jelenti hogy nem fognám meg az akáckarót és vernék meg minden csibész tolvaj "kisebbséget" ha jönne mindenki, vagy a jelentős többség
de azt tudom hogy ilyen sosem lesz szóval leszarom az egészet hiszen ezeken már nem tud egy népi kezdeményezés változtatni
Én sem azért utálom őket aminek születtek, hanem a tetteik miatt!
Talán az átlagnál picivel többet foglalkozom bizonyos dolgokkal s ezért megtalálok olyasmit is akiről az átlagpógárnak halvány lila gőze sincs.
Bár a példáid erősen sántítanak, ezeket a "művészeket" lehet így is, meg úgy is nézni, de mikor azt kutatom, hogy kik adtak nekik teret (kiállítás, előadás,stb.) kik magasztalják fel őket, kik tüntetik ki, nyújtanak támogatást nekik s ezáltal kik azok akik miatt horror pénzt "ér" egy ilyen seggel festett izé.
Akkor szintén fajtikba botlok.
Szóval lehet itt toleránskodni, meg magyarázni a bizonyítványt, de ezek miatt egyre idiótább világot hagyunk a gyermekeinkre!
vissza akarsz térni a középkorba?
csak enni-inni-dugni semmi más?
semmi stressz meg izgalom?
ugyanmár.....
Akkor némely dologba jól le vagyok maradva 🙂 hala Istenek. Szerintem lassan érdemes elszigetelődni egy szép tanyán 😃
én az átlagnál kicsit toleránsabb vagyok, és pl a zsidót se tudom amiatt utálni mert zsidónak született
lehet emiatt gondolom azt hogy a művészet olyan amilyen, parasztosan mondva mind idióta 😀
szépen mondva más nézőpontúak
és ez nem csak a jelenre vonatkozik
már aki a barlang rajzokat készítette az is más volt mint a többi
az hogy szénnel karcol vagy pöcsökkel az már szinte mindegy
amíg nekem ezt nem kötelező nézni nincs vele bajom, jobban belegondolva eddig azt se tudtam hogy ilyen van
a meztekenség meg a szex is fura dolog, teljesen természetes mégis fura keretek közé van szorítva
pl ha egy rövid szoknya alól kivillan a tanga akkor az már mekkora illetlenség, a strandon meg futkosnak a tevepaták százszámra a többségét már észre sem veszi az ember.....
Zsidó "humor", a weimari köztársaságban tucatjával voltak hasonlóan "kiemelkedő" művészek, de most sincs belőlük hiány.
Jew yorkban van egy "kocka" nevű hely, ahová alig lehet bejutni, horror pénz egy belépő s ha szerencséje van a nézőnek még szarral is megdobálhatják a színpadról.
Pár éve kapott jelentős állami támogatást valamelyik benelux államban egy "festő", aki festéket tölt a seggébe majd ráspricceli a vászonra végbelének tartalmát.
A hvg-n lehordtak mindenféle bunkónak, mert szerintem ez nem művészet!
Nekünk is vannak ilyen "nagy formátumú művészeink" , pl. sárosdi lilla aki szerencsére már eltakarodott az országból, nos ő pucéran (brrrr) verte két fickó farkát a világot jelentő deszkákon, miközben arról meditált, hogy a néző ne érezze magát kényelmetlenül, mert ilyen a színészet.
Vagy alföldi roberta, aki egyik rendezésében szükségesnek érezte, hogy két, katonát játszó színésze hazánk zászlajára, zászlajába verje ki a farkát!
Szóval a művészet itt van körülöttünk, csak páran túl bunkók vagyunk ahhoz, hogy értékeljük.
Tudom, hogy mindig megkapom, de sajnos most sem lehet kikerülni, ezek is mind zsidók.
Hmm.
Tudom orosz propaganda.....
https://moszkvater.com/gyengit...
Inkábúgy együtt az irodistákkal lógtunk, sunnyogtunk, mondjuk az irodákban ezt a szép hagyományt igyekeznek ápolni és átadni az utókornak mindenesetre kifogyhatatlan táptalaja van ennek. Mimt írtam mind a 3 féle helyen dolgoztam, motoros táviratos postásként Bp. belvároséban és hajtani kellett mert 10 távirat/óta volt a norma kézhezvételtől az átvételik leadásáig és késésnél pénzlevonás, de itt voltak pótlékok (abból vontak) és a jatt ami jó esetben a fizetés felét is kitette, voltam akkumulátoros ahol a lógásnak igen magas foka volt jelen, napi 10-15 cég akksijait kellett ellenőriznem és karbantartanom amivel kb. 3 óra alatt végeztem, de a pénz tök átlag volt semmi mellékessel és ezek voltak a gyenge helyek na jó postásként napi 2-300 emelet futva megvolt, de akkor még nem volt szekrény vagy mosógép a hátamon. 😁 oszt jöttek a nagypénzes állások éjszakai terítések, postai színes újságok és az embert szaggató tejterítés, ezeknél a lényeg mimdössze, hogy meg kellett szakadni főleg a tejnél ellenben szinte korlátlan volt a szerzés és annak biztonsága és nem azéet hagyták mert ilyen jófejek voltak hanem mert még így is sokan az első napon járat közben léptek ki mert nem bírták, mindig volt felvétel igaz a szociban ez mindenhol így volt. 😁
Engem nem zavar az ürge.Régen sem szerettem a humorát,most sem követem.Valami pöcs lóbálos előadásról hallottam,de akit ez zavar az ne menjen el rá.
Ez igaz,kb usakos szintu totalis letamadas ahogy irakban csinaltak lett volna mar meglenne a bekeszerzodes.
Bar allitolag a finom modszer februarban majdnem osszejott.
A krimnel siman.
De csak majdnem.
Es igy lesz minimum tiz ev fullszopas europaban.
Es meg kulonosen kedvelni sem kedvelem az ukikat.
Direkt odaloktek elverezni a karpataljaiakat herszonnal elterelesnek.
Mit szívsz?
Azért maga a melós bizony lógós volt. Én is , a többiek is, mindenki. Hatékonyság nuku.
Annak a rendszernek is voltak komoly előnye és hibái is. A mainak inkább csak hibái
Gödöllői vonalon pedig elkezdtek edzeni fellépésre 😂 😂 😂
Vagy gyúrtak rá rendesen 😂 😂 😂
Amúgy csak ez jut eszembe gala fellépésről
Nincs ezzel baj amíg nem kötelező a részvétel.
És ha ez tudatos?
Itt a vég a harmadik csapás 😂
COVID
Háború
Most meg még ez is https://www.vadhajtasok.hu/202...
reklám pénz, mindenki reklámoz valamilyen szinten, nem elvonnak a cég keresi meg a youtube-ot
fél világ nem termel, csak pénzt csinál.......
Abban megegyezhetünk, hogy a hadsereg teljesítménye nem felel meg az általam ( és szerintem általad sem) elfogadható szintnek.
Ha az elején beletolják az erőt és nem finomkodnak már beljebb lennénk.