Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A felfogással úgy tűnik neked van problémád.
"Hát jó,én felajánlottam."
Szerintem ebben a mondatban benne van a felfogás és az elfogadás.Márpedig ez volt az elsőre a válaszom.Valahogy megint neked sikerült elveszned.
Hátha felfogod.
Ez egy buzi, troll, semmi értelme neki észérveket felhozni!
Ezt már írtad az előbb is.Minek írogatod többször is?
Segíts,nekem nem kell.
Jó lesz az 2014-nek is amit a geci ukránok kezdtek
Elég a elejét meg nézni már az is beszédes ,de természetesen ha szánsz rá időt akkor teljes film is sokat mond
https://oroszhirek.hu/a-donbas...
Veled ellentétben én segítek másoknak.
Minek?
bocsi,de mivel sem az egyesült államokkal,sem a többi atomhatalommal nem áll hadban oroszország.
Ukrajna meg semelyik védelmi szövetségnek nem tagja.Így a kölcsönös válasz sem lehet jogalap rosztov és belgorod atomtámadására.
Hát jó,én felajánlottam.
Már mondtam hogy igen.Ha nem lennél ennyire kőhülye liberális médiát kétpofára benyaló marha felfognád.
Teszek egy próbát,bár ahogy ismerlek a megszólalásaid alapján olyan egybites médiavezérelt ember vagy hogy szerintem nem fogod megemészteni.
Csak a készregyártott szólamok maradnak benn,gondolkodás fogalma már nem jut át nálad.
Megtámadott egy szuverén államot,önrendelkezéshez van joga,putyin roooooosz,ukrajna jóóóóóó,usa jóóóó.A szankciók hatnak.Blablalblabla.
Első körben bazmeg ennél jobban már nem lehet szankcionálni,tudod,a médiád is leírta,oroszország a világ legjobban szankcionált országa,már most jobban van szankcionálva mint északkórea,akkor hogy a büdös picsába lehet jobban? 🤔
Felfogtad? 😂
https://rtl.hu/kulfold/2022/03...

Olvass értelmeset is.

https://mandiner.hu/cikk/20220...
Azért nem,de a következményekről a nyugat tehet.
Hidd el,előbb akasztanálak fel minthogy rádszoruljak. 😂
Max elmegyek dolgozni máshova.
De hogy a havi milliós bérletidíjat fizessem úgy hogy nincs bevétel akkor inkább lelépek.
Szerintem.
a putyin által feb. 24-én megindított háború miatt a nyugatot és ukrajnát hibáztatod?
irány oroszország! mi tart vissza? a közlekedési kultúrájuk is sokkal sokkal fejlettebb, érdemes megnézni csak a sok dashcam videót. a vergődő nyugat sehol sincs az oroszokhoz képest. tiszta, felfestett, utak, jó közlekedés szervezés, tiszta, ápolt gépek. hajrá, mehetsz.
erre még komolyabb szankciók fognak érkezni és néhány éven belül oroszország észak koreai szintű elszigetelődést fog megtapasztalni. ráadásul az is elképzelhető, hogy a leírt bombákra hasonló bombák fognak érkezni rosztovba, belgorodba, talán még mélyebben stb. akkor majd lehet pislogni.
Nyugi,senkit nem hagyunk az útszélén.Pipinek is felajánlott hogy télen jöhet hozzám a családja,nálam biztos hogy lesz meleg.Azt nem mondom hogy azt akarnám nézni hogy hogy tespedsz a dög testeddel a kanapémon,de majd adok munkát.Nekem annyira sokasodik hogy szelektálnom kell.
mondom ki mit látott.....
nem mondom hogy nem volt maszek meg nem volt lopás de azért nem ez volt a fő jellemző
az hogy akkor cégen belül volt munkanélküliség az a rendszer sajátossága, ami most van az se nem jobb se nem olcsóbb, csak szarul néz ki....
Mert mi a mai fogalmak szerinti "dolgozás" ?
Az ájtispiárosmenedzser?
Vagy a közmunka, esetleg a hómofisz, netalán a bloggervoglerkedés, talán a jutuber?
Én meg azt hogy a muszka eléri a céljait és lenyugszik mindenki a picsába.Ha az ukrikat bedaralják attól nem hullajtok könnyeket,csak legyen vége.
Mocskos népség, az is volt mindig. De ez az usa háborúja a oroszok ellen, amire az ötvenes évek óta gyúr de nyiltan most se meri felvállalni
Ja, azért tudott házat építeni kalákában, mert a melóhelyen kipihente magát, meg legtöbbx onnan lopta össze a hozzávaló anyagot 😅 ha nem ő, akkor a szomszéd, haver, sógor - leginkább pálinkáért 😅
Én nem azt mondom, hogy ez jó volt, vagy rossz, csak tény, hogy ez így működött akkoriban.
Igen, attól a generációtól sokszor hallom, hogy "mi végig dolgoztuk az egész életünket" - csak az nem a mai fogalmak szerinti "dolgozás" volt.
Én ismerem a különbséget, dolgoztam mind2ben.
Nem maga a munkás volt "lógós" hanem az egész munka -rendszer, és persze nem is volt hatékony.
Én az ukránokra mondtam, hogy remélem nem nyerik meg!
Elég sokunk vállalkozása rá fog menni, ha nem történik valami gyökeres változás.
ki mit látott abból a korszakból
szerintem nem voltvsz olyan lógás a 70 es években kurva sok minden épült, vidéken mindenki házat épített, még az is akinek volt hol laknia