ráadásul az agyatlan idióták saját maguk osszák meg merre járnak mit csinálnak, sok esetben nagyon nem is kell nyomozni, gondolom egy csomó olyan mentés is létezik amiről senki nem tud semmit sem, amiket rég kitöröltek dolgokat tuti meg lehet még találni itt-ott
Semmi uj nincs benne, ez nem az elso ilyen balheja a Zuckerbergnek. Ott volt a Cambridge Analytica botrany pl, ami Trump megvalasztasahoz vezetett. 2018-ban boci szemekkel ult a kongresszus elott a Zuckerberg es magyarazta a bizonyitvanyat.
Mi valtozott volna? A "megrendelon" kivul, persze...
Ebben mi az újdonság? Akkor is egyértelmű volt és tudtunk róla...már azok akik nem az FB-ről tájékozódtak.
Annyi hogy az FBI-ról nem tudtam, én azt hittem az FB saját meggyőződése miatt támogatja a demokraták kampányát, ami valószínű csak most hárítja a felelősséget, mert stratégiailag ez jobban mutat majd a következő választáson. Pár alkoholista öreg nyomozóra rányomják, meg leszerelik, és mindenki boldog.
Már a "kis nyugdíjas néninek" se kell a kivágott fa? Ezt a kiba..ott jólétet... aztán meg télen megy be az önkormiba tüzelőanyag utalványért, mint rászoruló?
"Zuckerberg maga vallotta be, hogy Facebook-algoritmussal cenzúrázták a Biden-fiú laptopügyét Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója és vezérigazgatója szerint az FBI nem sokkal azelőtt figyelmeztette a közösségi médiaóriást a „közelgő orosz propagandára”, hogy kirobbant volna a sztori a Joe Biden fia, Hunter által elhagyott laptopról – írja a Breitbart, melyet a Mandiner szemlézett. A Facebook-vezér a The Joe Rogan Experience című műsorban hozta nyilvánosságra a hírt, hogy lényegében az FBI aktívan beavatkozott a 2020-as amerikai választásokba."
Neeeem, ők azt mondják (mikor a plató fával megbuknak) "nem a miénk, nem tudjuk, hogy került oda" - innentől a bizonyítás a rendőr dolga... és legtöbbx nem is lesz belőle semmi ☹️
Ezt miből sikerült megállapítani?A cigány lop,én becsületesen dolgozok.Semmi baj nincs a tulajjal,ő megrendel egy munkát egy szolgáltatást,amiért fizetni kell.
Mi valtozott volna? A "megrendelon" kivul, persze...
Annyi hogy az FBI-ról nem tudtam, én azt hittem az FB saját meggyőződése miatt támogatja a demokraták kampányát, ami valószínű csak most hárítja a felelősséget, mert stratégiailag ez jobban mutat majd a következő választáson. Pár alkoholista öreg nyomozóra rányomják, meg leszerelik, és mindenki boldog.
és még akkor is az ha nem 😁
"Zuckerberg maga vallotta be, hogy Facebook-algoritmussal cenzúrázták a Biden-fiú laptopügyét Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója és vezérigazgatója szerint az FBI nem sokkal azelőtt figyelmeztette a közösségi médiaóriást a „közelgő orosz propagandára”, hogy kirobbant volna a sztori a Joe Biden fia, Hunter által elhagyott laptopról – írja a Breitbart, melyet a Mandiner szemlézett. A Facebook-vezér a The Joe Rogan Experience című műsorban hozta nyilvánosságra a hírt, hogy lényegében az FBI aktívan beavatkozott a 2020-as amerikai választásokba."
Hogy lennek,meg van a magad terhe. 😆
Nomeg ha mondjuk győri és nyaral az nem gond?
Szóval nem vagy egyedül na.
ők is mindig ezt mondják?
Honnan tudod?
Ők is mindig ezt mondják.