Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ráadásul az agyatlan idióták saját maguk osszák meg merre járnak mit csinálnak, sok esetben nagyon nem is kell nyomozni, gondolom egy csomó olyan mentés is létezik amiről senki nem tud semmit sem, amiket rég kitöröltek dolgokat tuti meg lehet még találni itt-ott
Mit csináljon vele,gyömöszölje a gázkazánba?
Az FB meg az FBI ugyanaz a cég, csak néha lemarad az "I" betű... 😅
Nekünk nem újdonság, de elég sokan burokban élnek és az ehhez hasonló felvetésekre gyakran "alusipka, laposfőd" a reakció!!
Semmi uj nincs benne, ez nem az elso ilyen balheja a Zuckerbergnek. Ott volt a Cambridge Analytica botrany pl, ami Trump megvalasztasahoz vezetett. 2018-ban boci szemekkel ult a kongresszus elott a Zuckerberg es magyarazta a bizonyitvanyat.
Mi valtozott volna? A "megrendelon" kivul, persze...
Ebben mi az újdonság? Akkor is egyértelmű volt és tudtunk róla...már azok akik nem az FB-ről tájékozódtak.
Annyi hogy az FBI-ról nem tudtam, én azt hittem az FB saját meggyőződése miatt támogatja a demokraták kampányát, ami valószínű csak most hárítja a felelősséget, mert stratégiailag ez jobban mutat majd a következő választáson. Pár alkoholista öreg nyomozóra rányomják, meg leszerelik, és mindenki boldog.
de hiszen ez az usa, itt bármit meg lehet csinálni demokratikusan
és még akkor is az ha nem 😁
Már a "kis nyugdíjas néninek" se kell a kivágott fa? Ezt a kiba..ott jólétet... aztán meg télen megy be az önkormiba tüzelőanyag utalványért, mint rászoruló?
Persze,persze....
Az a fantasztikus, igazmondó nyugati média!!??

"Zuckerberg maga vallotta be, hogy Facebook-algoritmussal cenzúrázták a Biden-fiú laptopügyét Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója és vezérigazgatója szerint az FBI nem sokkal azelőtt figyelmeztette a közösségi médiaóriást a „közelgő orosz propagandára”, hogy kirobbant volna a sztori a Joe Biden fia, Hunter által elhagyott laptopról – írja a Breitbart, melyet a Mandiner szemlézett. A Facebook-vezér a The Joe Rogan Experience című műsorban hozta nyilvánosságra a hírt, hogy lényegében az FBI aktívan beavatkozott a 2020-as amerikai választásokba."
Mint mindenkinek.Arról nem is beszélve hogy általánosítottam,nem magamról beszéltem .
Irigy?
Hogy lennek,meg van a magad terhe. 😆
Nem a szókinccsel van itt a baj.valószínű irigy vagy hogy valaki így jut hozzá a tüzelőhöz.
Nincs elég szókincsed,akkor mond ezt. 😂
Nehéz lenne ezt egy értetlennek elmagyarázni,így inkább bele sem kezdek.
Mé utálod ennyire a pesti nyaralókat?
Nomeg ha mondjuk győri és nyaral az nem gond?
Nálunk ez úgy van hogy a kis nyugdíjas néninek nem kell ilyenkor fizetni,a köcsög pesti nyaraló tulaj fizet keményen azért hogy elvigyük a fáját.
Neeeem, ők azt mondják (mikor a plató fával megbuknak) "nem a miénk, nem tudjuk, hogy került oda" - innentől a bizonyítás a rendőr dolga... és legtöbbx nem is lesz belőle semmi ☹️
Pesten mindenkivel kifizettetik... 🙁 vidék le van maradva 😅 lóvé lehúzásban van még mit tanulnunk 😅
Amikor az erdőnkből loptak fát akkor a jegyzőkönyvben ugyanezt írták a yardok le okként.Szóról szóra.
Szóval nem vagy egyedül na.
És még te minősítesz másokat ha butaságról van szó.

ők is mindig ezt mondják?
Honnan tudod?
"a tulajdonosa azt mondja hogy szállítsd el a fáját mert neki útban van "

Ők is mindig ezt mondják.
Ezt miből sikerült megállapítani?A cigány lop,én becsületesen dolgozok.Semmi baj nincs a tulajjal,ő megrendel egy munkát egy szolgáltatást,amiért fizetni kell.
A tulaj is meger egy miset,de hogy te egy allasponton vagy az utszeli orkokkal....no comnent. 😆
Sőt,képzeld még olyan is van hogy kifizetik az ingyen fám elszállítását.Ha egy gyökér a tulaj akkor mindenképpen.vicces?Nekem mindenképpen az.