Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazad van.
sztem meg ha jót akarsz, akassz rá egy 1600-2000L puffert. nagyon megkönnyíti a dolgod
Igen,az ember 10fokba is megél,szóval mindenki pazarol
Mittudomen.......mondtad?
Ott is csak zárják az atomot idén pedig tudják.nem lesz a franciáktól se most mint eddig.
a német példa még nem volt elég hiteles 😂
Huha.......arra kiváncsi leszek........
mondtam már,hogy pufferral lesz a rendszer padlófűtésbe?
Én nem értem......ezek a balos libsik ennyire szélütöttek? Ezzel megujulóval azt hiszik minden megoldható. Hiába ezer meg egy szakirodalom, tapasztalás, józan ésszel végig gondolás.........nem adják fel.
ja(gondolkodós) majd fújjuk a ventillátorokat 😅
Sóher fasz. 😆
ja csak 60 ezres ablakra +18 ezer a szellőző én nem kértem sehová 😅
Na ez a szar ügy 😅
fasza barackfa tuskón még föld sem marad(gondolkodós)
Persze,mert az emberek tobbsege raakaszt egy valtocsappal egy vegyes kazant es csokol anyad boris.
Megtomi,estere gatyarohaszto meleg ha meg leeg hideg.
Valamennyit lehet fustcsappal jatszani de az meg csak bogaraszas lefolytani,ugy csak fustol.
nálam is ez lenne a cél(meghajlós)
Netto pazarlas,de hat te te vagy,nem csodalkozom.
hát én elég sok emberrel beszéltem mostanság érdeklődés képen ezzel kapcsolatban blődi elmondása közelebb áll a valósághoz az eddigi információm alapján(kezeit széttáró)
Már írtam,így megtehetem hogy nyitott ablaknál aludjak.
Ha nem kell akkor minek?
Tökéletesen lehet szabályozni a termosztáttal.Nem kell a 28fok,én is utálom a meleget.Mondjuk tény hogy én télen is alsógatyába vagyok otthon.
És minek 28 fok? nóóóórmális ember ott már fulladozik... egyébként tudom, szarul lehet szabályozni 😁 de ingyenfáná ki nem szarja le...
mertaszemétputyinmegtámadtaazukránokat 😂
Pont az a valosag hogy egy atomhatalom barmit megtehet.
Tetszik-nemtetszik.
A ruszki a 90 es evek ota nezi hogy amerika mindent meg is tesz.
Eddig nem szolhatott bele mert lepkefing colt az osszeomlas utan.
Lemondott a baltiakrol,a keleteuropaiakrol.
Volt csecsen es gruz hirig,van abhazia stb.
Sziriaban kezdte mutatni hogy o is ugyanazt csinalja mint az usakok.
Es lattak hogy egyre tobbet kavar az ukranoknal a bide fiaval egyutt az usa.Putyin szolt a muncheni nato konferencian hogy ne.
Nem vettek figyelembe.
Mostmar igen. 😆
Csak én tudom úgy hogy nem azért támadta meg oroszok Ukrajnát mert hogy amerikai háborúzgat itt ott meg amott
Hanem mert ukrajnai telekre elkezdet terjeszkedni Amerika és Oroszország meg elkezdet vakarózni ( ami érthető ugye )
Mellesleg volt egy fordítót helyzet is , Amerika is nagyon utálta amikor Kubába népszerűsítetek a igét a Oroszok 😂 😂 Le is tottyant a Kuba " mondjuk Amerika humánusabb volt sokkal "