Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oroszok azt mondják, hogy usa ezt meg azt tette, lásd irak, stb. erre én azt mondom, hogy usa helytelenül járt el. ettől még az oroszok mondhatják azt, hogy, ha nekik szabad, akkor nekünk is. ezért hazudták a népirtást. ami pl. koszovóban ténylegesen meg is történt, míg ukrajnában nem....
Mondjuk pont a finn atomerom az egyik legszarabb pelda.De hibbantnak ez nem ujdonsag. 😆

https://www.napi.hu/nemzetkozi...
Gondolat menet folytatást nem értem 🤔
De a külön a mondattal 100 % -ék egyet értek
Szerintem paks1-et ki kell tolni amíg lehet, mondjuk 2040-45-ig vagy tovább, addig pedig meg kell oldani széllel, nappal, geotermikussal, a hazai gázmezők kiaknázásával, energiafogyasztás csökkentésével az energiafogyasztást. Paks2 további 60-80 évre az orosz barbárokhoz kötne minket. nekem no deal.
ha a gyereked azt mondja, hogy a jóskapista is egyest kapott a dolgozatra, akkor te elfogadod az egyest? Én nem.
Paks2 létesítési engedély: "A magyar kormány éppen fordítva járt el, mint a finn: nem felmondta, hanem sürgette ezen a nyáron az építkezést. Szijjártó Péter az elmúlt hónapokban szinte minden héten adott ki közleményt arról, hogy a magyar energiaellátás elképzelhetetlen Paks 2 nélkül, és amikor földgázvásárlásról tárgyalt az oroszokkal, akkor is mindig szóba hozta, hogy a létesítési engedélyt most már tényleg mindjárt kiadja a magyar hatóság. Eredetileg 2021 szeptember végéig kellett volna kiadnia azt a normális menetrend szerint, ám az OAH nem találta megfelelőnek a terveket, és hiánypótlást kért." https://444.hu/2022/08/26/valojaban-csak-alapozasra-kapott-engedelyt-paks-2
a hiba mindig ott van hogy egy teljes rendszer egy részét csinálja meg az ember
pl hiába csomagolod be a kádár kockát bármibe az akkor is szar lesz
a szigetelés egy központi hővisszanyerős szellőzővel már teljesen jó lesz, télen fűt nyáron hűt fasza minden
csak ugye a ház felét ehhez szét kell faragni, aztán amikor ez kész rájön az ember nincs vas az alapban esetleg sóder helyett homokból készült az alap, reped az egész minden felé, gerendák is valami fos nyárfákból készültek stbstb
szóval kurva sok pénzt rá lehet költeni és sosem lesz jó ház
Megvolt nálatok is a nagy rezsicsökkentési program?
Hát hogyne,télen az a jellemző a háztartásokra.
Így van. Ilyen a politika.
Az üzemanyagnak is örülnek az emberek, hogy " csak" 480ft.
És az nem lehet hogy igaz is volt ???? De ha igaz indok ,mondjuk szerintem akkor sokkal nyomosabb érv volt a katonai mozgás megindítására az biztos .És biztos hogy amerika intézte azt a érvet
Azt ismered hogy kurvát (nőt) nem meg erőszakolni kell hanem olyan helyzetet teremteni hogy ő kérje de nagyon
Nem én találtam ki hanem egy bölcs rabbi 😂 😂 😂 de azért beszédes és elgondolkodtató ugye ?
Mindenképp kell szellőző,csak a legtöbben kihaggyák a rendeléskor a beépített ablakszellőzőt..Aztán ahogy blackiex mondja,a falon folyik a víz és minden IS penészedik akkor jönnek a kényszermegoldások.
Az se segít hogy mindenki 20 centi hungarocellbe csomagolja a régi házakat.
A kőmérges meg a tetőfedőnk ezelőtt 25 évvel csodálkozott hogy párazáró fólia meg ilyenek kell a tetőre?
Utána meg amikor bejöttek a szigetelések minden fogalmatran rakta nyakló nélkül mer az jó.
"szétfurkálták a jól szigetelő ablakokat" uhhh. ez elég rosszul hangzik, de az meg tény, hogy oxigén nélkül nincs égés. szar ügy.
be kell lőni, hogy a páratartalom 40-60% között legyen, de inkább 40-50 között. Ha van/lesz kisbaba, akkor úgyis illik ilyesmire figyelni.
Vagy peneszedik a minden IS. A plasztik nyilaszaro se fenekig tejfel.
oxigén
vasútnál volta még akkor egy időben nagy divat volt műanyagra cserélni a fa ablakokat
munkatársaméknál is lecserélték aztán a kandaló nem égett, ki kellett nyitni az ablakot hoy tudjon tüzelni
utána meg szétfurkálták a jól szigetelő ablakokat és szellőzőket tettek bele
szóval kb ott voltak mint ablakcsere előtt
Nem búvárhajóban ülök,mindig van friss oxigén.
Hát igen,egy ilyen nyilatkozat és már meg is lehet emelni 30%al
ezek tuti átbaszások
Kollégának is ilyesmi van,ő konkrétan rönköket tol bele.
https://www.startlap.hu/vasarl...

Pipi! Leszünk spanok? 😂
Nálunk a nap 100% vannak otthon,és igen,nálunk sosem megy 22fok alá.Nézőpont kérdése,mert én inkább azt mondom hogy télen is megtehetem hogy az alváshoz friss oxigént engedjek be.
régi szőlőszomszéd meg kemencét csinált, akkora ajtóval mint az mtz segge
az hordta a venyigét, faágakat, erdő kiszedésnél a tuskókat
tuskó volt a legjobb, leverették vízzel, ami gyökér nagyon kiállt lecsapkodták és tolta be a tűztérbe, baszott nagy vízterű cucc volz
és ez már lehetett vagy 35 éve, eléggé megelőzte a korát
anno valahol pécelen vettük,volt 2000 literes,de a magassága miatt kellett 2db 1000-es,nem fért el a pincegarázsban.
Van egy jó adag kiegészítő gépészeti kütyülék hozzá ja.De nem rossz a rendszer.
*tartály