Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Leporolta magát és elszteppelt?
Mert pipi ezért nem köti be magát.
Ez volt a tézis.
Hogyne lehetne,sőt már olyannal is találkoztam hogy a hátsó ülésről repült ki előre.
Tulajdonképen igen(kezeit széttáró) Ez kizárólag a szerencse függvénye(kezeit széttáró)
na mondom én jól emléxem(fetrengős) Már akkor is leírtam mióta földdeákon megbüntetett a rendőr 3000 Ft-ra 2003-ban azóta kötöm az övet még a városban is 😅 Az alap tézis az volt, hogy akkor is állítottam és most is, hogy soxor van, hogy jobb kirepülni az autóból mint bennemaradni. Ha repülés közbe nem csapódsz bele az útszéli fába vagy bármilyen akadályba akkor esélyesen kilassulod az érkezést. Aki bent marad annak meg a tehetetlenségnél fogva simán leszakadnak a szervei, tűdő, szív, máj(kezeit széttáró)
ezt én évekkel ezelőtt nem tudtam neki megmagyarázni gyakorlatilag addig jutottunk, hogy teljes képtelenségnek tartotta már eleve azt, hogy a szélvédőn ki lehet repülni(kezeit széttáró) Hiába linkelgettem neki cikkeket ilyen balesetekről nem hitte el, hogy ez létezik(kezeit széttáró) Aztán Ő linkelgetett ilyen teszteket stb. aztán leírta, hogy a műszerfal megfog(fejét fogó) Akkor akartam egy jutubos videót linkelni neki de sajnos már nem találtam meg amikor egy kocka zsigával a csávó utolér valamit, kirepül a szélvédőn majd talpra esik és rendesen meg is áll.(fetrengős) Mondjuk ez már cirkuszi mutatványnak is elment volna ott is a felső kategóriás produkciókat erősítette volna 😅
biztos én is ki tudnék repülni, de ezt had ne kelljen bemutatnom(gondolkodós) Szeretném a hátralévő életemet úgy eltölteni, hogy ez velem ne történjen meg, ezért is kötöm az övet többnyire bár van amikor pont emiatt halnak meg egy autóbalesetbe (kezeit széttáró)
"volt olyan is"
Szerintem ebből lehet következtetni.
Vagy el sem indultak.
Akinek szerencséjük volt! 😂
De JELLEMZOEN es nagy altalanossagban kik eltek tul?
Eleve ott a mindeképp arcba robbanó légzsák,és a szélvédőn átjutás.
Pipi felvetése az hogy nincs bekötve,az tök jó mert üt egy lukat a szélvédőn repül egyet,felkel és elsétál.Sosemkell bekötni a biztonsági övet.
Aztán a felvetés alapállítása feledésbe merült és az egyszerűsítés maradt hogy én szerintem nem lehet túlélni a kirepülést.
Na persze,láttam felvételeket ilyenről,általában ncap teszteken,eleve megakasztja a kormány és a műszerfal,az még akár le is szakít róla pár kiálló dolgot.
Aki kirepül az az ütközés után ahogy forgolódik a jármű a kiesett üvegek mentén kerül járművön túlra.
Ez kb olyan mint a nagyapám 90-évesen halt meg és sose volt tüdőbaja pedig 9 évesen kezdte a dohányzást és végig láncban szívta.
A kivétel sosem általános.
Én már láttam sokat,az mondjuk hozzátartozik hogy volt olyan is hogy csak az élte túl aki kirepült.
Te viszont meg nem mutattad meg ezt az ujitast,majd ha dokumentaltan kirepultel a szelvedodon elgondolkodom,addig nem.
Azok a legviccesebbek akik hamar rohantak oltásért mert benyalták a sok baromságot mint amit kéribaromlaci is nyomatott ,majd valamikor kinyílt a szemük, most meg úgy csinálnak mintha mindig is nyitva lett volna és már az elejétől tudták volna hogy micsoda baromság.Itt is van ilyen.
Hegyibarom gyalázza a saját nemzetét, egyfolytában. Tele kell jól szarni fosni a kalapját, aztán gyalásóval ráhajtani arra az okos nagy hombár fejére. :)
ja én nem felejtek(kezeit széttáró)
Kivár még a 3-ik oltásra gyűjti az infókat 😆
És ne felejtsd el hogy még az oltás propagandát is beszopta.
Itt melyik hibát kell neki felróni? A maximum helyett max vagy azt, hogy a mondat végén nincs írásjel)gondolkodós)
Ez itt egy szaros fórum. Nem a Tudományos Akadémia(szemeit körbeforgató) Ritkán feltévedek a féjszbukra na arra már én is azt mondom, hogy te Misemondó Atyaúristen 😂
én sokat elbírok látod veled is szóba állok annak ellenére, hogy neked meggyőződésed, hogy nem lehet kirepülni 1 szélvédőn, mert te még csak a dupla csavart leszúrtad próbáltad ki 1 musztángon 😅
Te viszont írni nem...
Semmilyen toleranciában nem vagyok érdekelt, aki nem érdemli meg.
Az, hogy nincs ellenzék, pontosabban számottevő- és fajsúlyos ellenzék, az már talán csak nem a kormánypárt bűne? Bár, valamelyik előző választási eredmény után a faszcibáló buzi zsidók részéről megjelent az igény, hogy igaz-igaz MEGINT nem ők kapták a néptől a kormányzásra a megbízást, de szerintük a "demokráciákban" ilyenkor valamit illene az ellenzéknek is csepegtetni a kormányzásból.

Megkeresem majd mindjárt vagy a neten, vagy eltárolt dolgaim között.

A fakitermelés? Ebben egyetértünk, én helyszíni felkoncolással büntetném azt, aki nem tulajdonosi vagy kezelői minőségben vágja a fát. Ez igaz a húzkodott fára is, valamint különösen a fatolvajokra. Borsodban pláne szigorúan venném ezt.

És az ellenzék?

Milyen ellenzék? A vásárhelyi lámpaernyő mária, aki - -még ha te be sem vallod - jól láthatóan a teljes leépüléssel küzd?
https://www.facebook.com/vasarhelyi.maria/posts/pfbid025JYDhSsRwsPTJFfRGQS3uqw6ubsxqDhV5sDsgXEEFXr4sWW1mpUDgDn7zb5NF9cel

Akkor tehát lássuk.

2000. március 1-jén Runa Hellinga, Hollandia sok-sok Budapesten ténykedő egyik újságírónője (és akkor ingatlanügynöke) azzal a nem mindennapi "ténnyel" lepte meg olvasóit, hogy a Napi Magyarországban egy évvel korábban (!) egy szerkesztőségi vezércikkben ezt írták: "egy bizonyos baloldali médiaszociológusnak a bőréből lámpaernyőt kell készíteni".

A holland lapban megjelent cikket észrevenni és szemlézni merészeltem. Az olvasók és a Napi Magyarország az olvasottakon ugyancsak felháborodott, hiszen ilyen senki nem írt. Ezért a lap – mármint a Napi Magyarország – mint az 2000. március 20-i számában olvasható – utánament a dolgoknak. Megkereste Runa Hellingát, aki arra a kérdésre, hogy hol olvasta e sorokat, annyit válaszolt, hogy Vásárhelyi Máriától hallotta. A Napi Magyarország – ellentétben a te lapodnál megszokott "tényfeltárási" módszerektől – megkérdezte Vásárhelyi Máriát is, aki azt mondta, hogy ő csupán O. Kovács Attila, az akkor már elhunyt főszerkesztő-helyettes egy korábbi cikkére utalt, amelyben ez áll: "…Ha az én tesóm játszotta volna át Máté Lászlóval közösen a Vasárnapi Híreket a VICO-birodalomba, akkor nem lennék úgynevezett független médiaszakértő, s nem írnék az Élet és Irodalomba kolumnákat e témáról, arra gondolnék, bárkitől hihető az, amit én írok, de tőlem nem, pontosan az apukám és a tesóm miatt, őszintén szólva lesülne a bőr a pofámról. Csakhogy a krokodilbőr bírja a kiképzést. Cipőt csinálnak belőle".

A cikk Vásárhelyi Máriát név szerint említi.

https://demokrata.hu/velemeny/kepzelt-riport-egy-lampaernyorol-lovas-istvan-nyilt-levelei-56821/

Érted? Lámpaernyő, zsidók, nácik, táborok, jaaaaaaaaaaj, meneküljünk már megint itt vannak a nácik!
:-)

Vagy nézzük a horn gábort? Akinek szüleit 44-ben a gaz náciak levitték a Duna partra? Érted? Duna! Zsidók! Belelövés. Halál. Fogcsikorgatás...

De kedves gábor, hiszen te 56-ban születtél, hogy lehet így akkor?
-Ja... khmmm... hát... tudom! Megszöktek!

Hát ez a te fajtád, ezért vagytok ti az, kit a magyar kivet maga közül.

U.i.

Horn-t (és a hozzá hasonlóakat) még a leghülyébbek is kinevetik, de neki mindegy, neki, nekik a rettegés a fontos, az ágy alá dugott, menetkész bőröndök meglété minden este ellenőrzik.
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__6344589-hogy-tudtak-horn-gabor-szulei-gyermeket-csinalni-ha-mar-korabban-megoltek-oket
Viszont téged vagy bárkit lehazugoz,lebirkáz,ha nem értesz vele egyet mindenben.
Az külön megér egy misét hogy napjában kétszer elmondja hogy a becsülete mindene................ja,ennyiszer villogtatni csak az szokta ahol nem zörög a haraszt.......... 🤔
ha rám gondoltál rosszul gondolod(ujjával nemet mutató) max annyi, hogy én nem gyalázkodom mert valaki másként gondolkozik(kezeit széttáró)
hát ez megtisztelő lenne 😅