Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kikoltozol es ilyen gondod nem lesz.
Minden tokeletes almod megvalosul.
Ezek a kibaszott felkiáltójelek...
Muszáj minden mondatot felkiáltó vagy felszólító módban leírni?
(Ez a kurva nyuggertempó, hogy a sok suttyó késztetést érez arra, hogy mindig világvégét vizionál és felszólítja a többieket annak elhárítására.)
Ja! A fenébe is!!!
Tudod, erre szokták mondani hogy a saját házunk táján sepregessünk! Majd ha a "kedves" magyar népnek egyszer igénye lesz egy normális kormányra, majd akkor nézelődöm én is kifelé!
Jól hangzik itt ez a "kisebb rosszat választjuk" szöveg! De lássuk be a magyar embernek erre van igénye! Sajnos!
Mert teljesen mindegy, akár orbán, akár gyurcsány(aki nem jobb kicsit sem), de ezeket mi választjuk, mi termeljük ki!
ÉS ez a szomorú...
Hmmm... Magyarországról?
A senkit azt nem állítom (figyelj, ez nem egy igen és nem egy nem), de azt igen, hogy aki itt, helyben hozott egy döntést, mert VALAMIT kellett hoznia, az sem volt birtokában minden tudásnak. Annyit tudott, ha hagyja és mégis sokan meghalnak, akkor őt elevenen felkoncolják.
Neki két döntése volt:
1. vaklárma és fölöslegesen korlátoztak,
2. hagyja és mindenki meghal.
Ez a két szélső érték volt, minden eshetőség a kettő között volt.
Egyébként azt nem mondom, hogy a vírusban nem volt szándékosság, de azt viszont biztosan gondolom, hogy ezt nem hozták minden kormány tudtára (ha volt ilyen).
Az, hogy hiszek a szememnek, amikor a kórházban jártam akkor, illetve az ott dolgozó, számomra hiteles embereknek hittem.

Ez elég?
Akkor mi a mentséged??
És te tényleg elhiszed hogy senki nem tudta hogy mi lesz a történet vége?Ne legyél már ilyen naív.Te tényleg benyaltad hogy a kis hal árus Csen a piacon megevett egy denevért?
Vagy 10, ha nem 15 éve nem nézek tv-t.
Na, akkor liberális honfitársaim, meg az idegenbe szakadt gyökerek is figyeljenek!!
A kedvenc pöcszongoristátok (nak) kiadta az ukázt!
Aszongya ez a kis buzi ZSIDÓ, hogy
"Zelenszkij szerint nincsenek különbségek az oroszok között: "nincs helyük a világban." Teljesen mindegy, milyen oroszról beszélünk... menjenek vissza Oroszországba!"
Majd emígyen folytatja:
"Azt fogják mondani: "Ennek [a háborúnak] semmi köze hozzánk. Nem lehet az egész lakosságot felelőssé tenni, ugye?" De igen. A lakosság választotta ezt a kormányt, és nem harcol ellene, nem vitatkozik vele, nem kiabál vele. Nem akarod ezt az elszigeteltséget? Azt mondjátok az egész világnak, hogy a ti szabályaitok szerint kell élnie. Akkor menjetek és éljetek ott. Ez az egyetlen módja annak, hogy Putyint befolyásoljátok."

Khmmm............honnan is ösmerős ez a kollektív bűnösség elve???
Ja,láttalak.Meg előtte a kórházban is mikor könyörögtél az életedér.
Valamiért az ukránoknak az a nagy ötletük támadt hogy lezárják a barátság olajvezetéket.
Az addig rendicsek hogy a köpcös a putyinpincsi,vesszen.
De jelenleg szopatják a cseheket és a szlotákokat is.Ami érdekes mert mindkettő már ingét-gatyáját átadta fegyverekben,legutóbb az összes tóciai mig29-est,így a csehek védik az ő légterüket.
Ez a hohol ennyire hülye,vagy festi magát?
Ja, én is a túlvilágról tolom, alusipkában!
Neked fel sem tűnt hogy az összes oltatlan meghalt?
"kis nátha vagy kipusztul az emberiség."

Édes Jó Istenem!
Kapcsold már ki azt a kúrva TV-t!!!
Jó ezek a szankciók,mi csak nyerü k vele
https://index.hu/gazdasag/2022...
De akkor lehet korrekt elveretest varni az erosebbtol, ha a masik is korrekt.
Ha nem az, akkor azt kapja, amit erdemel.
Értem.
Ilyen ez.
Nem, en sem vagyok elegedett mindennel. En ugy latom, a szoba joheto lehetosegek kozul a legkisebb rossz van jelenleg.
Csak en a lehetosegekt es a realitasokat is szamitasba veszem, mert egyszeruen nem lehetmaskepp.
Igazad van.
Ezért írtam reggel, hogy itt mindenki elégedett mindennel.
Hol itt a baj? 😂
...akkor vedd úgy, hogy amit felvetsz problémákat, azokra azért reflektálok, hogy a többiek lássák azt, hogy mi a magyarázat rá, amire valaki nem akarja, vagy nem képes rá, hogy megtalálja.
Vagy csak simán, legyen rá értelmes magyarázat.

Leírtam pár napja (másra), hogy az nem méltányolható ellenzéki viselkedés, hogy hétfőn-kedden árulkodom a saját országomra, hogy micsoda elnyomás van és ezért ne küldjék az amúgy jogosan megjárót, szerda-csötürtök-pénteken pedig itthon verem magam a földhöz, hogy a kormány miatt nem jut pénz a cigányokra, a menstruációs szegénységben élőkre, a segílykékre, kárpira.

És mindezt oda-vissza repülőn, mert az a faja.
Ismétlem újra és újra, MINDENBEN igazad van!
Kérnék erről egy ugyanilyen 600 szavas dörgedelmes esszét,ne kummantsd el egy "meg kell büntetni"-vel.Feccölj bele munkát. 😂

https://mandiner.hu/cikk/20220...
Nekem dehogy,te nyervogsz habos szájjal. 😂