Milyen esetszámról beszélsz??
Neked nem tűnt fel, hogy manapság már nem lehetsz náthás, nem fázhatsz meg a klímától, nem hűlhetsz meg egy éjszakai tábortűznél eltöltött idő miatt, nem lehetsz influenzás, nem taknyosodhatsz meg mert elkapott az eső.......................soroljam??
Leszarom, hogy (állítólag) mióta nem nézel TV-t, médiavezérelt barika vagyol!
vagy a szándékos félrevezetés.Mondjuk ezért a kéribaromlacit is perelhetnénk,mert ő is állította hogy mind ugyanolyan hatásos és biztonságos,mára már ez is bebizonyosodott hogy nem így van.
na akkor aszem én bejelentem az igényemet a kártérítésre a koviddal kapcsolatban(gondolkodós)
Nagy perre készülök(kezeit széttáró) az igaz, hogy én nem vettem fel egy oltást sem, de mi lett volna, ha a média hatására vagy a korlátozások miatt beadattam volna magamnak???
Miért van? Egyébként miért van? Azért mert beadattam vagy azért mert nem? 😄 Épp most olvastam, hogy a nagy konteó kitaláló és hívő ( mondjuk nem gondolom, hogy hitt is bennük viszont jól megélt belőlük) Trump barát megbukott rendesen egy halom perben és anyagilag is lenullázzák bár ez elől igyekszik kibújni......érdekes, hogy mindenféle táplálékkiegészítőkkel meg hasonlókkal szerezte a vagyona nagy részét és ez valahonnan ismerős...honnan is.....itthon is mintha valaki hasonló módszerekkel szerzett hírnevet és vagyont és most épp csend van körülötte, de ugye a következő választásoknál biztos feltűnik..... 😁
Mondjuk hogy magyarul a magyar az nem "Magyar", a magyarul meg nem "Magyarul".
Angolul helyesen írta volna úgy, de olyanul meg saját bevallása szerint sem tud.
Neked nem tűnt fel, hogy manapság már nem lehetsz náthás, nem fázhatsz meg a klímától, nem hűlhetsz meg egy éjszakai tábortűznél eltöltött idő miatt, nem lehetsz influenzás, nem taknyosodhatsz meg mert elkapott az eső.......................soroljam??
Leszarom, hogy (állítólag) mióta nem nézel TV-t, médiavezérelt barika vagyol!