Na ez már ilyen fejlett lett(meghajlós) Akkor had mennyen a macskák nevében(meghajlós)
Hangos lesz? Már csak azért kérdezem mert akkor estére becsukom az ablakokat(kezeit széttáró
Az ipse csak ugy fossa a keszregyartott neobolsi toposzokat es paneleket.Ha csak egy szo elteres lenne boldog lennek.De csak ugy sut belole a magyargyulolet.A vicc hogy akkor dobbantott amikor a boszme meg a lathataron sem volt de vitya epp pofara esett egy hatalmasat es letaroltak a palyarol,szoval maradnia kellett volna es orulnie.
szerintem itt arra gondol, hogy ha 50 helyett 51 el mentél már azonnal mén a dá-dá, vagy ha beindítod a fűnyírót tilalmi időben a kedves szomszéd által 5 perc múlva bilincsbe visz el a rendőr, mindenki feljelentget mindenkit apró -cseprő szarért, szóval az ilyen helyen úgy kell élned, mint ha minden nap skatulyából húznának ki, legyél mindig makulátlan és messzemenőkig tartsd be a legjelentéktelenebb szabályokat is még akkor is ha az értelemnek és a józan észnek teljesen ellentmondó(kezeit széttáró)
Tulajdonkép svájc az egy külön állatfajnak számít szerintem. nem azért mert sokkal jobbak vagy okosabbak ott az emberek mint európa akármelyik országában egyszerűen maga a hely úgy alakult ki, hogy a világ oda dugja el az összes fekete pénzét cserébe semmibe nem kellett részt venni aminek egy kicsit is közösnek kellett volna lenni. gondolok itt a 2 vh-ra amiből sikeresen kimaradt vagy akár az euból az eurózónából. A svájc az kb. olyan mint nálunk a pintér satya(gondolkodós) Mindegy ki viszi a világ vezető hatalmát az az ország mindig szent és sérthetetlen marad akinek nem kell összekoszolnia a kezét soha semmiért 😅
mer fasszopóztok(kezeit széttáró) Személyeskedtek(kezeit széttáró) Teknót is legalább fel kellene fejleszteni bogyó szintjéig nála még nem érzem sem a fanatizmus, sem a teljes odaadást az elvbarátai oltárán(gondolkodós)
hát én már ilyen hosszú cikkeket nem tudok végig olvasni(kezeit széttáró) Maradnak az 1 soros majnsztrímek(kezeit széttáró) Szóval 500 mrd nyereség van az ország legnagyobb beruházásán.(kezeit széttáró) Ez eddig tiszta(meghajlós) Nos aki végig olvasta az mondja már el nekem, írja e a cikk, hogy ez a nyereség mettől- meddig következett be és azt is, hogy az előző évek ugyan ezen időszakához képest több vagy kevesebb hasznot realizált e a mol, miért és mennyivel?
Állami, bocs.
Találtam cikket. Ez még 2016-os, 8. pontban taglalja, hogy tilos édességet vinni. Ugyan nem írja, hogy a nevezett tanítónő munkahelyén a csokis incidensért intő jár. https://expatfamilyindenmark.w...
Ja, ilyent, sőt, ilyenebbet én is tudok idézni, és ennek manapság sokkal-sokkal nagyobb aktualitása van:
Ne adjátok azt, a mi szent, az ebeknek, se gyöngyeiteket ne hányjátok a disznók elé, hogy meg ne tapossák azokat lábaikkal, és néktek fordulván, meg ne szaggassanak titeket.
Mát 7:6
Tulszabalyozott alatt azt ertem, hogy felesleges tiltasokkal elnek. Pl. alsos gyerekednel nem lehet egy szelet csoki az iskolai uzsonnas dobozkajaban mert annyira az egeszsegre nevelnek, hogy nagyon. Into jar erte. Svajc hellyel-kozzel hazmesterorszag, ahol a szomszedod radhivja a rendorseget, ha hangosan tevezel.
Biztos van, amit erdemes eltanulni, de masolni senkit es soha nem erdemes.
Nem vitatom, hogy a mi jogszabalyaink szamossaga vagy tartalma problemas, de ne araszoljunk onkent egy orwelli remalom iranyaba.
Hangos lesz? Már csak azért kérdezem mert akkor estére becsukom az ablakokat(kezeit széttáró